Champions League 2009 - 2010

δεν φταιει ο διαιτητης αν εσυ δεν ξερεις τους κανονισμους.

Φωνη νο 4 " Αστα διαλα με τις παλιο τιτικες, επεσε ο αλλος κατω λες και του τραβηξε μπουκετο! Τι περιμενουν να τους ντραπουνε κιολα? Ημιτελικος CL ειναι! "

barcelona hater mode off* :stuck_out_tongue:

οοοοκκκκ…
θα το ξαναδω…

Μεγάλη ομάδα η ϊντερ…25% κατοχή. Δικαιότατη η αποβολή Μότα έτσι για να κλαίει ο Μουρίνιο :smiley:

η ελλαδα οταν πηρε το euro ειχε παραπανω???
δεν ειμαι inter ε…

μονο που ιντερ δεν ειναι εθνικη ελλαδος:wink:

σκατα στη μουρη του μουρινιο!!!

Η ελλάδα όμως είχε την υποστήριξη των ΕΛ, τον καραγκούνη και τον ζαγοράκη που χτύπαγε τεστοστερόνη κόκκινο :stuck_out_tongue:

καλως ή κακως ετσι παιζει ο μουρινιος…
αν περασει δεν νομιζω να τον νοιαζει το 25%…:wink:

ελεος με το κατενατσιο…

Θα φανε και δευτερη κοκκινη ετσι οπως παει.

Τακλιν στην καρωτιδα στους τρυφερουλιδες της Barcelona! :lightsabre:

:p:p

Αν ηταν αγκωνας κι οχι παλαμη θα ηταν δηλαδη?

εκανε κινηση με το χερι για να χτυπησει ή το ειχε σηκωμενο στο υψος του προσωπου και επεσε πανω ο αλλος??
1 φορα ειδα την φαση οταν εμπαινα στο δωματιο και μου φανηκε τελειως καθαρη…
τι να πω για να το λετε…
παω πασο…:wink:

Ετσι ρε Μουρινιο,ετσι!!!Ασε τους αλλους να παιζουν φαντεζι ποδοσφαιρο,αν και σημερα δεν βλεπω κατι τετοιο,κι εσυ πηγαινε τελικο!!!Εχει ενα 3-1 να διαφυλαξει,παιζει με δεκα πειτε μου ενα λογο να παιξει η ΙΝΤΕΡ θεαματικη μπαλα.Το αποτελεσμα μετραει και ο Μουρινιο με ρεσιταλ τακτικης εκλεισε στοματα πολλα.Ετσι μπραβο!Κι επειδη ξερω οτι μιλαω στο αντρο της Μπαρτσελονα,σας λεω οτι αυτη ειναι η αποψη μου.Δεν μπορει να ειμαστε ολοι Μπαρτσελονα!!!

και γω μαζι σου…
τοσοι πολλοι ειναι μπαρτσα εδω μεσα??

γκολ γαμω την πουτ@ν@ μου.επιτελους!ελεος με την ιντερ και το μουρινιο.αηδιαστικο ποδοσφαιρο

Οχι ρε να παρει!!!Κρατα ρε Ιντερ!!!Ολο το forum σχεδον barcelonιζε ,φιλε μου!!

τι goal εβαλε ο θεουλης…
ψυχραιμια που την ειχε και δεν το τραβηξε απευθειας…
μεγαλο goal…
νταξει ομως φτανει 1 για να πιασουν τον ασσο στο στοιχημα…
δεν θελουμε αλλο…

ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΙ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ; ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ

ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΡΙΜΑ ΜΑΛΑΚΕΣ