δεν φταιει ο διαιτητης αν εσυ δεν ξερεις τους κανονισμους.
Φωνη νο 4 " Αστα διαλα με τις παλιο τιτικες, επεσε ο αλλος κατω λες και του τραβηξε μπουκετο! Τι περιμενουν να τους ντραπουνε κιολα? Ημιτελικος CL ειναι! "
barcelona hater mode off*
οοοοκκκκ…
θα το ξαναδω…
Μεγάλη ομάδα η ϊντερ…25% κατοχή. Δικαιότατη η αποβολή Μότα έτσι για να κλαίει ο Μουρίνιο
η ελλαδα οταν πηρε το euro ειχε παραπανω???
δεν ειμαι inter ε…
μονο που ιντερ δεν ειναι εθνικη ελλαδος:wink:
σκατα στη μουρη του μουρινιο!!!
Η ελλάδα όμως είχε την υποστήριξη των ΕΛ, τον καραγκούνη και τον ζαγοράκη που χτύπαγε τεστοστερόνη κόκκινο
καλως ή κακως ετσι παιζει ο μουρινιος…
αν περασει δεν νομιζω να τον νοιαζει το 25%…
ελεος με το κατενατσιο…
Θα φανε και δευτερη κοκκινη ετσι οπως παει.
Τακλιν στην καρωτιδα στους τρυφερουλιδες της Barcelona! :lightsabre:
:p:p
Αν ηταν αγκωνας κι οχι παλαμη θα ηταν δηλαδη?
εκανε κινηση με το χερι για να χτυπησει ή το ειχε σηκωμενο στο υψος του προσωπου και επεσε πανω ο αλλος??
1 φορα ειδα την φαση οταν εμπαινα στο δωματιο και μου φανηκε τελειως καθαρη…
τι να πω για να το λετε…
παω πασο…
Ετσι ρε Μουρινιο,ετσι!!!Ασε τους αλλους να παιζουν φαντεζι ποδοσφαιρο,αν και σημερα δεν βλεπω κατι τετοιο,κι εσυ πηγαινε τελικο!!!Εχει ενα 3-1 να διαφυλαξει,παιζει με δεκα πειτε μου ενα λογο να παιξει η ΙΝΤΕΡ θεαματικη μπαλα.Το αποτελεσμα μετραει και ο Μουρινιο με ρεσιταλ τακτικης εκλεισε στοματα πολλα.Ετσι μπραβο!Κι επειδη ξερω οτι μιλαω στο αντρο της Μπαρτσελονα,σας λεω οτι αυτη ειναι η αποψη μου.Δεν μπορει να ειμαστε ολοι Μπαρτσελονα!!!
και γω μαζι σου…
τοσοι πολλοι ειναι μπαρτσα εδω μεσα??
γκολ γαμω την πουτ@ν@ μου.επιτελους!ελεος με την ιντερ και το μουρινιο.αηδιαστικο ποδοσφαιρο
Οχι ρε να παρει!!!Κρατα ρε Ιντερ!!!Ολο το forum σχεδον barcelonιζε ,φιλε μου!!
τι goal εβαλε ο θεουλης…
ψυχραιμια που την ειχε και δεν το τραβηξε απευθειας…
μεγαλο goal…
νταξει ομως φτανει 1 για να πιασουν τον ασσο στο στοιχημα…
δεν θελουμε αλλο…
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΙ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ; ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ
ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΡΙΜΑ ΜΑΛΑΚΕΣ