ετσι ειναι η μπαλα. το κατενατσιο, το διωξιμο της μπαλας επι 90’ νικανε σε τετοιες περιπτωσεις που εχεις το πλεονεκτημα απο το 1ο ματς. αν το γκολ του πικε (που ειναι και γκολαρα) εμπαινε στο 70’ ολα θα ηταν διαφορετικα.
παντως μονο και μονο για αυτο το στυλ παιχνιδιου που ειδα σημερα, θα στηριξω την μπαγερν στο τελικο…
Σφυριξε χερι κολλημενο στο σωμα,στο μισο μετρο,στις καθυστερησεις ημιτελικου C.L.:bow2::lol:
σκατα στο τάφο του μουρίνιο!!!
Δεν υπηρχε χερι στη φαση του δευτερου γκολ. Τελοσπαντων αποκλειστηκε η μπαρτσα,εγκλωβιστηκε στο σινικο τοιχος του μουρινιο,κρεμαστηκαν απο τα δοκαρια και οπου φυγει φυγει η μπαλα.
[SIZE=“5”][B]ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΠΑΡΤΣΑ.
ΠΑΜΕ ΡΕ ΜΟΥΡΗ-ΝΙΟ ΑΡΡΩΣΤΙΑ[/B][/SIZE]
πραγματικα μου ερχεται να κλαψω με την μπαλαρα της ομαδας του μουρινιο.τι να πω ρε ξεφτιλα.αλλο να παιζεις καλη αμυνα και αλλο να παιζεις αυτο το πραγμα που μονο ποδοσφαιρο δεν χαρακτηριζεται.τεσπα εμενα στα ματις μου η μπαρτσα παραμενει η κορυφαια ευρωπαικη ομαδα και φετος.τον μουρινιο πραγματικα δε θα στεναχωριουμουν καθολου αν τον σπασει στο ξυλο καποιος μεχρι να φυγει απο τη βαρκελωνη.ο πικε ρησπεκτ και παλι.
ελπιζω ολοι οι φιλαθλοι του ποδοσφαιρου να φανουνε συνετοι και να στηριξουν μπαγερν στον τελικο
οσοι στηριζουν αυτην την αηδια σαν της ιντερ την αποψινη, πολυ απλα δεν εχουν ιδεα απο μπαλα και δεν γουσταρουν να βλεπουν και μπαλα. αντε μην ακουω κουταμαρες βραδιατικα…
Μιλησε η ΜΑΓΚΙΑ που εχουν οι ιταλικες ομαδες.
Μα ποσο αφελεις ειστε οι περισσοτεροι, που μιλουσατε για τεσσαρες και αλλα τετοια αστεια.
Βρε χαζουλικα, σε ποια ομαδα να βαλει ευκολα τεσσερα η μπαρτσελονα ρε ?? Στην Ιντερ ??! Στην φετινη ΙΝΤΕΡ ?!!
Θαμπωνεστε απο μερικα παιχνιδια που βλεπετε, και μετα δεν μπορειτε να αξιολογησετε την αξια και το βαρος του καθε αντιπαλου.
Μεγαλη υποκλιση στον κορυφαιο προπονητη του κοσμου.
Α, και μην αρχισετε για κατοχες, μονοτερμα και αλλες παπαριτσες.
Τα γκολ μετρανε και οι Ιταλοι παντα ξερουν πως να τα καταφερνουν.
Εβαλε διαιτητη κολλητο του στο πρωτο ματς. Το τριτο γκολ ηταν οφσαιντ. Στο δευτερο ματς ολοι παικτες εξω απο την πειροχη επι 96 λεπτα… Ακυρωθεν γκολ στο 94. Αντε και γαμησου τοτες…
ΜΟΝΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!!
το πρωτο και κοκκινη να μην ειναι(που δεν ειναι) , ειναι δευτερη κιτρνη, οποτε σιγα τα λαχανα…
αλλα…
[SIZE=“3”]τι χερι βρε μαλακα…[/SIZE] #-o:(
ο τρελος του χωριου κερδισε…!!
nightsky εχω αρχισει να σε αγαπω
Πατε να το σηκωσετε ρεεεε
δικαιωμα σου…
αλλα σκεψου τι τραβηξε ολη η ευρωπη βλεποντας ελλαδα στο euro…
επισης νομιζω οτι περυσι ειχε ευνοηθει η μπαρτσα απο την διαιτησια οταν επαιζε με την chelsea…δεν μου ερχονται οι φασεις τωρα αλλα θυμαμαι οτι κατεβαζα καντηλια…:p:wink:
εγω τον μουρινιο θα μπορουσα να τον πω κορυφαιο προπονητη για το κουτσαρισμα του στο πρωτο ματς.για αυτο απλα γελαω.
τεσπα παντως μπραβο που προτιματε αυτο που ονομαστηκε ομαδα απο την μπαρτσελονα.
εντιτ:πραγματικα ποσο κολλημενος πρεπει αν ειναι καποιος για να λεει οτι επιτελους ξεφορτωθηκε την μπαρτσα απο την τηλεοραση?ασχετα αν δεν τη γουσταρεις,τουλαχιστον πρεπει να παραδεχεσαι οτι παιζει ομορφη μπαλα.
Με καλυψες πληρως!!!Μουρινιο =Ο Καλυτερος Προπονητης Του Κοσμου
Αντε επιτελους ξεφορτωθηκαμε την Μπαρτσελονα απο την τηλεοραση.
μαζι και με τζιόπα
στο αντιποδοσφαιρο της ελλαδας κανατε Μοκο. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
(και δεν ειμαι ιντερ ε)
:oops:
Κοιτα, γενικα την συμπαθω την Μπαρτσελονα, αλλα με εκνευριζουν οι υπερβολες και η αλαζονεια απο τους Μπαρτσοφιλους.
jiopas δλδ σου άρεσε αυτό που είδες σήμερα?
ρε που είδε χέρι ο τυρέμπορας?γιατί βάζουν τέτοιους διαιτητές στο τσάμπιονς λίγκ γαμώτο?πάντως άν αυτό λέγεται προπονητική τότε δεν ξέρω τι να πώ…
:-k
what?
ισως η πρωτη φορα στη ζωη μου που βλεπω ομαδα να παιζει τοσο μονοτερμα μια αλλη…
αλλα κακα τα ψεματα η αμυνα του μουρινιο ηταν για σεμιναριο με τελεια αλληλοκαλυψη κ.τ.λ…
βασικα τελειως μαλακια ματς…εμεινα μεσα μονο και μονο για το δω και εφαγα μεγαλη ξενερα…