Ποπο πικρα :p. Ξεκαθαριζω πως ειμαι Αρσεναλ και μονο Αρσεναλ. Το ματς κυλησε οπως περιμενα(-με). Οχυρωμενη πισω η Ιντερ και η Μπαρτσα να ψαχνει γκολ. Ρε παιδες, εσεις που υποστηριζετε Μπαρτσελονα πειτε μου. Περιμενατε η Ιντερ να παιξει ανοιχτα? Ο Μουρινιο ειναι προπονηταρα (σωωωπα) και το απεδειξε. Στην τελικη απλη λογικη ηθελε το πως θα παιξει σημερα η Ιντερ. Κοιταξτε τα δικα σας λαθη και αφηστε τον αλλο να παιζει αηδιαστικο ποδοσφαιρο. Αυτα.
φιλε η αμυνα του Μουρινιο νικηθηκε 2 φορες σημερα.Δεν εχω θεμα με το πως θα παρει μια ομαδα το αποτελεσμα αλλα εδω εχουμε 2η σφαγη του Δραμαλη,δε μιλησε καμια μαγκια των Ιταλικων ομαδων που λεει ο Night και κανενας προπονηταρας στη συγκεκριμενη περιπτωση.
Οχι ρε φιλαρακο μου.Συμφωνω οτι σημερα δεν ηταν μπαλα αυτο που επαιζε η Ιντερ και αν θες,ναι ποιοτικα η Μπαρτσελονα ειναι καλυτερη.Σημερα το παιχνιδι γενικα ηταν κατωτερο απο το προηγουμενο και επισης σαν ημιτελικος δεν ελεγε πολλα.Απο τον Μουρινιο δεν περιμενω θεαμα,περιμενω τακτικη.Και στο κατω κατω να που δικαιωθηκε και πως να το κανουμε το αποτελεσμα μετραει.
Για παραδειγμα πας εσυ σε μια γκομενα να της τα ριξεις,της πουλας ερωτα,αγαπες,λουλουδια και αλλα τετοια και παιρνεις τον μπουλο.Παει ο λεφτας,ο βλακας,ο φλωρος με το audi tt που το πηρε ο μπαμπακας και το γκομενακι σουζα.Το αποτελεσμα μετραει.Ετσι δεν ειναι κι ας μην εντυπωσιαζει ο τυπος με το λεγειν του και με τις γνωσεις του.
Ετσι και στην μπαλα.Προσωπικα δεν προσπαθω να πεισω κανεναν,απλα το λεω οτι ειμαι φιλομουρινιακος χρονια τωρα κι οτι ανεκαθεν δεν δυμπαθουσα την Μπαρτσελονα.
Δεν ξέρω τι είναι πιο γελοιο. Ο πανιβλακας της ΝΕΤ στην περιγραφή; η κοκκινη καρτα που χαλασε το παιχίδι (μια απο τις πιο αστειες κοκκινες στην ιστορία του θεσμού) η οι οπαδοι της Μπαρτα εδω μεσα που θεωρουν την ομάδα τους σήμερα αδικημενη. #-o
Τελικά μάλλον το τελευταιο. Όχι δεν μου άρεσε το παιχνίδι της Ιντερ αλλα ακόμα και η Μαντσεστερ να επαιζε σήμερα αν έτρωγε κοκκινη στο 29’ (γελαει ο κοσμος) και είχε και το 3-1 φουλ αμυνα θα έπαιζε. Η Μπάρτσα απο περυσι ακόμα έπαιρνε σφυριγματα και χαιρομαι πάρα πολύ που θα δει τελικο απο τον καναπε.
Και για να καταλάβω ωραια η Ιντερ σημερα δεν επαιξει μπαλα, έπαιξε η Μπάρτσα; Και στα 2 παιχνίδια ήταν τραγική.
ναι αλλα η ιντερ και στο πρωτο μισαωρο του ματς πριν την αποβολη παλι ολη στην αμυνα ηταν…μεγαλη ξεφτιλα που ομως δεν θα την θυμαται κανεις(ειδικα αν κατακτησουν το τροπαιο…
εγώ πάντως ξέρω πως έβαλε κανονικότατα δύο φορές τη μπάλα στα δίχτυα.τώρα δεν ξέρω τι λέτε.σε συνδυασμό με το πρώτο παιχνίδι μιλάμε για σφαγή.και το λέω εγώ που είμαι τσέλσι και θυμάμαι πόσο μας είχαν σφάξει πέρυσι…ας κάνουν κάτι με τους διαιτητές στην ΟΥΕΦΑ.εκτός και άν είναι απλοί εντολοδόχοι…:-k
Δε με νοιαζει ποσο καλα κραταγε η Ιντερ οταν ηταν με 10(εξαλλου πριν και μετα την αποβολη επαιζε ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο πραμα)η οτι επαιζε αντιποδοσφαιρο η το οτιδηποτε που ειναι σε ενδοαγωνιστικα πλαισια.Αν εν τελει περασε δικαια ηθελα να σχολιασω και για μενα δε περασε γιατι συνολικα στα 2 ματς παραηταν μεγαλο το σπρωξιμο και επαιξε καθοριστικο ρολο…αυτο.
(btw δεν ειμαι Barca.Αλλο το οτι ειμαι Messi-φανμποι=P)
πάντως, οκ, για το ότι βλέπουμε το 75% της εικόνας φταίνε τα ελληνικά κανάλια. για την ανυπαρξία σωστού ριπλέυ για το γκολ της μπαρτσελόνα, ποιός αχρηστίδης φταίει?