Η Ίντερ καλά έκανε και έπαιξε έτσι και χίλια μπράβο στο Μουρίνιο και τους παίκτες του που έδειξαν τέτοια προσήλωση.
Αλλά εκτός αν κάποιος είναι οπαδός της κι έχει κάποιο δέσιμο με αυτή την ομάδα, είναι κόμπλεξισμός και να χαίρεται με αυτό που είδε σήμερα και να λέει “άντε γεια μπάρτσα” και άλλα τέτοια γραφικά.
@ dude:
Μην κλαις και κάνε την αντιστοίχιση.
Δεν είπα ότι ισχύει το αντιστροφο.
Λοιπον,νταβατζη του forum,εγω και αντιοιλυμπιακος ειμαι,και αντιμπαρτσελονικος ειμαι και θεωρω το ταμπουρι του Μουρινιο(οπως το λες εσυ)σεμιναριακη τακτικη.Το οτι εσυ ζοριστηκες σημερα,δεν θα με κανει εμενα να το βουλωσω.Κι οσο για το αν ειμαι μαλακας,λοβοτομημενος Ελληνας κοιτα τα μουτρα σου στον ηαθρεφτη παλιοκαραγκιοζακο!!!
Και πριν πεις ,σαν τις γκομενιτσες,οτι δεν απευθυνοσουν δε μενα,ναι το ξερω,αλλα ολα οσα κατηγορεις,εγω τα πρεσβευω και με προσβαλλεις!
Και ποια Καταστροφη κερδισε την Δημιουργια ρε ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ ??!
Το 3-1 του πρωτου αγωνα ουρανοκατεβατο ηρθε ?!!
Και στα δυο ματς η Ιντερ εσβησε την Μπαρτσελονα.
Τι κι αν ειχε κατοχη σε ενα ματς οπου επρεπε να ανατρεψει μια καθαρη ηττα (οποτε λογικη η σταση των δυο ομαδων) ?? Ευκαιριες εκανε ?? Ελαχιστες…
Ο καθε ποδοσφαιριστης προσπαθει να βαλει την μπαλα στο πλεκτο του αντιπαλου και να αποτρεψει το αντιστροφο.
Ολα τα αλλα που λετε οι μπαρτσελονοκαμμενοι ειναι για να δικαιολογησετε την αποτυχια επιτευξης του στοχου.
Αλλιως τα κυπελλα να δινονται στις ομαδες με την μεγαλυτερη κατοχη και τις καλυτερες ντριμπλες. #-o
καθολου κομπλεξ, απλως εχουμε αγανακτησει μ’αυτο το κωλογλυψιμο στη μπαρτσελονα απο ολους… οκ παιζει την καλυτερη μπαλα αλλα δε γινεται να ριχνει 5αρες σε ολους… αυτο δε το καταλαβαινουν καποιοι γραφικοι… με την ιντερ επαιζε που ειχε κ ενα 3-1 να υπερασπιστει, τι να κανει δηλαδη να βγει μπροστα???
κ αν δεις τις 11αδες,τουλαχιστον 4 παιχτες της ιντερ παιζουν βασικοι στη μπαρτσελονα…
Βρε ουγκαλε τακτικη τι ειναι για σενα, οι 10 παικτες σε αποσταση 10 μετρων απο την περιοχη η το total football που παιζει η μπαρτσελονα εχοντας ξεπετσιασει ολη την ισπανια και τη μιση ευρωπη. Ουτε καν ειμαι Μπαρτσελονα.
Οσο για αυτους που λενε πως εκανε ο,τι επρεπε για να περασει σας ευχομαι να βλεπετε ως την αιωνιοτητα γ’εθνικη ελλαδος με την καθε ομαδα στην περιοχη της να φτανει η μπαλα ως το κεντρο και παλι πισω.
Γιατι αν αγορια επαιζε η Μπαρτσελονα το αντιποδοσφαιρο αυτο στην ιταλια αλλος θα ηταν στον τελικο.
τελοσπαντων, δεν νομιζω οσοι ειναι αντιμπαρτσελονα να σκεφτουν λογικα η ακομα σκεφτομαι πως δεν τους αρεσει το ποδοσφαιρο σαν αθλημα…εμενα τουλαχιστον μου αρεσει
Nαι ρε φιλε συμφωνω,Ολες οι αποψεις σεβαστες.Εγω δεν ειπα ομως κανεναν μαλακα,ουτε εσυ,ουτε τα αλλα παιδια που ημασταν με την Ιντερ.Ουτε καναμε γενικευσεις αφηνοντας υπαινιγμους και προσβαλλοντας κοσμο.
Γιαυτο ειπα απο την αρχη οτι εχει μαγκια η ομαδα.
Γιατι μπορει να μην ειχε μεγαλη κατοχη σε δυο ολοκληρα παιχνιδια απεναντι στον αντιπαλο, αλλα ειχε την ικανοτητα ωστε να καταφερει να προκριθει.
Εχουν τον τροπο και εγω τους βγαζω το καπελο.
[QUOTE=ChrisP;867305]Ωραία, αλλάζω το “μαλάκας, λοβοτομημένος” με το “άσχετος από ποδόσφαιρο και εθισμένος στο αποτέλεσμα με οποιονδήποτε τρόπο”.[/QU
Θεαμα και ποδοσφαιρο φιλε μου,δεν συνταυτιζονται παντα.Η Μπαρτσελονα και 10-0 να κερδιζε σημερα,εγω Μπαρτσελονα δεν θα γινω ποτε.Γιατι πρεπει ολοι να συμφωνουμε,δεν το εχω καταλαβει αυτο?
αν δεν καταλαβαινεις ποσο ρολο επαιξε η τακτικη στα 2 ματς τοτε μαλλον εισαι 10 χρονων…
τραβα δες μπαλα στις αλανες που δεν υπαρχουν προπονητες κ πρωταθληματα βραζιλιας κ αργεντινης που καθε κατεβασια ειναι κ τετ α τετ…θα χορτασεις μπαλα…
ααα κ αφου εχει ξεπετσιασει την ισπανια γιατι ειναι μονο ενα βαθμο μπροστα απο το, πως το λετε??, κινουμενο τσιρκο της ρεαλ???
Αν για κάποιο λόγο αντιπαθείς την Μπαρτσελόνα τότε καλά έκανες και χάρηκες.
Δεν ξέρω βέβαια τι κακό μπορεί να σου έχει κάνει μια ομάδα απ’ την Καταλωνία.
ωραία. μη γράφετε όμως ότι υποχρεώθηκε και κλείστηκε για μια ώρα στην ισπανία επειδή έμεινε με 10 παίχτες, γιατί γελάνε και τα οπλισμένα σκυροδέματα. στο πρώτο ματς βρήκε χώμα την μπαρτσελόνα, που και πάλι προσπαθούσε να φτιάξει παιχνίδι και χτύπησε εκεί που έπρεπε. εγώ δε λέω ότι πέρασε άδικα ι ίντερ. χέστηκα, ούτε μετοχές της μπαρτσελόνα έχω, ούτε τπτ. άλλα όταν βλέπεις υποτιθέμενους ποδοσφαιρόφιλους να χαίρονται με τις νίκες του καταστροφικού απέναντι στο αλαζονικό (ΛΩΛ) ολοκληρωτικό (ξανα λολ μλκ πουρου πουρου, πενήντα φορές το πες σήμερα), ε είναι κάααπως ανησυχητικό.
Ρε αγορι μου σοβαρα τωρα, ειναι δυνατον να πιστευεις οτι οι παικτες-προπονητες-παραγοντες-οπαδοι της Μπαρτσελονα προτιμησαν να παιξουν ετσι και ας αποκλειστουν ή αυτο που ηθελαν (οπως ολοι θελουν για τις ομαδες τους) ειναι ο Τιτλος του Πρωταθλητη Ευρωπης ??? Ειναι δυνατον να μας λες οτι μπορουσαν να μην χασουν στην Ιταλια αλλα δεν το εκαναν για το καλο του ποδοσφαιρου ?? Ρε γελανε οι πετρες…
επειδη καταλαβαινω ποσο ρολο επαιξε η τακτικη τα λεω ολα αυτα. αυτο που δεν μπορεις να καταλαβεις και δεν προκειται να το καταλαβεις ποτε επειδη εισαι ασχετος ειναι πως ειναι απιστευτα δυσκολο να φτιαξεις ομαδα με την τακτικη της μπαρτσελονα και πολυ πιο ευκολο να φτιαξεις ομαδα οπως η ιντερ.
δεν εχεις δει πρωταθλημα βραζιλιας η αργεντινης για αυτο ειμαι σιγουρος επισης.
η μπαρτσελονα φετος εχει 6 ισοπαλιες και μια ηττα συνολο 87 βαθμους…μηπως ειναι μονο ενα βαθμο μπροστα επειδη και το κινουμενο τσιρκο εχει ξεπετσιασει την ισπανια??? λεω μηπως???
@ναιτσκαυ
οχι δεν μπορουσε να παιξει ετσι η μπαρτσελονα, οντως…παλι καλα δηλαδη γιατι θα προτιμουσα να το γυρισω στο pta golf στο νοβασπορτς 7