Champions League 2009 - 2010

Ναι, είναι δυνατόν.
Η φιλοσοφία της Μπάρτσα είναι να παίζει πάντα με επιθετικό πνεύμα.

Πράγμα που την τελευταία πενταετία δεν της έχει βγει και σε κακό, 2 κατακτήσεις και άλλοι 2 ημιτελικοί στο χαμένοι στο γκολ. Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη ομάδα με ανάλογα επιτυχημένη πορεία.

Α, και για να κανω και λιγο την φιγουρα μου, εγω ημουν ο ενας απο τους 3-4 που ειχαμε ψηφισει Ιντερ για πρωταθλητρια, οταν ακομη η ψηφοφορια ηταν στις αρχες της. 8)
Ενα ματς εμεινε, για να αποδειχθει το αθλητικο ενστικτο μου. 8)

@ Chrisp : MΙΛΑΝ

κι όμως ναητ σκάη, η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου είναι να βλέπεις ωραία μπάλα. η μπαρτσελόνα πιστεύει πως μπορεί να συνδυάσει τα επιτυχημένα αποτελέσματα με το όμορφο ποδόσφαιρο, ναι, είναι αλήθεια, μη σοκάρεσαι :lol:

σοβαρά τώρα, εγώ δεν την έχω δει τα τελευταία χρόνια να κλείνεται σκοπίμως πίσω. τι λέω, δε θυμάμαι να την έχω δει να παίζει με αυτό το σκεπτικό ακόμα και σε εποχές de la pena, ακόμα και σε πιο πέτρινα χρόνια…

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΙΤΣ.

Σνάηντερ vs Ρόμπεν.
Μπράβο Ρεάλ.

Τι τσιτωνετε σεις της μπαρτσελονας?
Χαζοι ειστε?
Περιμενατε κατι αλλο?
Γιατι να ανοχτει η ιντερ?Για να την κανει πουτανα ο μεσι?
Η για να κανουν μαγκες την ακαδημια της μπαρτσα?
Την καλυτερα μπαλα παιζει η μπαρτσελονα και για αυτο ακριβως τον λογο υπαρχει μονο ενας τροπος να την αντιμετωπισεις.

και για να κλεινω (αν και θα ξαναποσταρω κατα 99% :lol:) προτιμω χιλιες φορες να δω την μπαγερν να παιζει επιθετικα και με κατοχη και ας το χασει

εδω οταν παιζω μανατζερ με ααλμποργκ ακομα και τσουλου μεσα στην μανγτδ παιζω 4-3-3 φουλ επιθεση…χανω τις περισσοτερες φορες αλλα τουλαχιστον νιωθω καλα με μενα :stuck_out_tongue:

με χαρακτηρισμους δεν θα βρεις δικιο…

οι πιτσιρικαδες της μπαρτσελονα αυτο μαθαινουν απο μικρα παιδια, δεν τους εμαθε μπαλα ο γκουαρδιολα αλλα απο την αλλη ο μουρινιο εκανε μια μεγαλη ομαδα οπως η ιντερ να παιζει ετσι για να παει στον τελικο… δηλαδη δεν ειναι δυσκολο να φτιαξεις τα μαρκαρισματα στο μεσι κ στους αλλους της μπαρτσελονα που ηταν δεδομενο οτι θα εκλειναν την ιντερ στα καρε της κ να τους περιοριζες σε 2-3 ευκαιριες??

Να βλεπεις ωραια μπαλα θες εσυ ο αλλοδαπος καναπεδατος φιλαθλος της (καθε) Μπαρτσελονα.

Ομως:

Η χαρα και το μεγαλειο που νιωθεις οταν η ομαδα σου σηκωνει ψηλα την κουπα, οταν ολο το γηπεδο γεμιζει με τα χρωματα σου τη στιγμη της κατακτησης, οταν σε ολοκληρο τον κοσμο εμφανιζεται το σημα της ομαδας σου με την λεξη CHAMPION απο πανω, δεν συγκρινεται, δεν θυσιαζεται και δεν ανταλλασεται με καμια ντριμπλα, με καμια κατοχη μπαλας, με κανενα θεαματικο γκολ.

Αυτο το τοσο απλο πραγμα λεω. :slight_smile:

Εσένα η Ίντερ είναι η ομάδα σου?

Την είχαμε κλείσει εμείς με Βλάοβιτς και Ολισαντέμπε…:stuck_out_tongue:
Πλάκα θα έχει να το θυμηθεί αυτό η Πράσινη αύριο μετά το επικό εξώφυλλο της προηγούμενης βδομάδας που έλεγε "Μετα από σένα ποιος! " :lol:#-o
http://www.newstime.gr/?i=nt.el.covers&date=2010-04-21&n=33

@κρισπ για να μην το παρει η ρομα ρε :lol:

Nightsky μιλάς σαν όψιμος γαύρος. Κρίμα γιατί έχεις δει και έναν Χατζηπαναγή…

Γενικα το λεω μωρε, η ομαδα του καθενος εννοω, κανεις πως δεν καταλαβαινεις…

Ελα ρε Deckard, ναι ειμαι περηφανος που στην ομαδα μου αγωνιστηκε ο κορυφαιος ποδοσφαιριστης στην ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου, αλλα και κανα κυπελλο να εβλεπα μετα απο εκεινο του '76 που τοτε ημουν αγγενητος, καλα θα ηταν…

αυτο δεν ειναι μανατζερ…[-X

βλεπουμε τελειως διαφορετικα το ποδοσφαιρο… εγω κατεβαζα την καρλσρουη στο τσ λ(πριν γινει κολοσσος)στα εκτος εδρας με 4-5-1 κ στα ακρα του κεντρου εβαζα μπακ… counter,run onto ball κ ενα τρεχαντιρι μπροστα μηπως γινει καμια μπαλια… :stuck_out_tongue:

δηλωση μουρινιο: δεν το περιμενα ετσι το ματς, περιμενα την ιντερ με ευκαιριες κ γκολ…:lol::lol::lol::lol::lol:

[SIZE=“6”]ΘΕΟΣ[/SIZE] τους κανει κ πλακα…

Ε, αυτό λέω ρε μαν!

Ότι ο οπαδός της Ίντερ προφανώς και θα χάρηκε σήμερα και κανείς δεν τον αδικεί. Αλλά όποιος έκατσε απλά να δει ένα ματς τσάμπιονς λιγκ και ευχαριστήθηκε επειδή “χάσανε αυτοι οι μπαρτσελοναίοι που μας τα χουν πρήξει” τι να πω κακώς ασχολείται με το ποδόσφαιρο…

Τεσπλα, for the record δε νομίζω ότι η Ίντερ ήταν τόσο τραγική σήμερα στο 1ο ημίχρονο και σίγουρα δε θα μάθουμε ποτέ τι θα γινόταν στο 11x11. Μπορεί πχ μετά το 60 να πέταγε και 2-3 αντεπιθέσεις και να το κόλλαγε. Η Τσέλσι πέρσι πολύ πιο αποκρουστική κατ’ εμέ.

Αλλά εκεί που πραγματικά γέλασα ήταν στις αλλαγές της επιθετικής τριπλέτας Ετό/Μιλίτο/Σνάιντερ με Μουντάρι/Κόρντομπα/Μαντίγκα. Ό,τι ακριβώς θα έκανε ο Μπάμπης Τεννές για να κρατήσει το αποτέλεσμα που θα έσωζε τον Ακράτητο απ’ τον υποβιβασμό.

αυτο μεγιστοποιησε το λιγο, δεν ειναι το ιδιο για μια ομαδα που εχει να παει 38 χρονια σε τελικο κ που οι περισσοτεροι παιχτες δεν θα εχουν λογω ηλικιας αλλη μια τετοια ευκαιρια???

o κλαιων(δεν ξερω αν υπαρχει σαν λεξη) καμπιασο με συγκινησε. Γενικα απο παλια πολυ συμπαθης παικτης

Κοίτα, ομοιοπαθής είμαι, ΑΡΗΣ (με κεφαλαία και δεν θέλω μαλακίες) γαρ :p:p
Οπαδός της Μπάρτσα δεν είμαι, αλλά μια συμπάθια την έχω. Έστω με την ιδιότητα του συμπαθούντα, απογοήτευση δεν νιώθω ιδιαίτερη. Είδα μπάλα φέτος. Είδα ξεφτιλισμό Ρεαλ. Εντάξει κάθε χρόνο, κανένας δεν παίρνει CL.

απο τους λιγους παιχτες που χτιζεις πανω τους ολη την επιθετικη σου διαταξη γιατι ειναι παντα εκει πισω να διορθωνει τα παντα… ενα απο τα δυο μεγαλυτερα λαθη της ρεαλ που τον εδωσε, αυτος κ ο μακελελε…