Ρε μην κλαίτε αφού σας είπα οτι θα το πάρει η Μπαγερν.
Βασικα τον Μουρ(γ)ινιο σαν χαρακτήρα τον σιχαίνομα αλλά μετά την εμετική Μπαρτσελονιακή μετάδοση και το κλάμα όλων στην ΝΕΤ το καταχάρηκα που πέρασε η Ιντερ.Κλάφτε της ΝΕΤ, κλαψ λιγμ! :lol:
Και ας κοπούν τα πέρι άμυνας Ιντερ κλπ.Απο πριν ακόμα τον πρώτα αγώνα λέγατε οτι η Ιντερ θα παίζει με 10 πίσω.Ας έκανε κάτι ο Γκουαρδιόπουλος να έσπαγε την άμυνα.Το “πασα πασα γυρω γυρω όλοι, πασα πασα, γύρω γύρω όλοι” και 2μιση ευκαιρίες δλδ ήταν διαφήμιση του ποδοσφαίρου απο Μπάρτα σήμερα, total football που έλεγα ο μαλάκας που μετέδιδε;Συγνώμη κιόλας αλλά εγώ δε θεωρώ θεάμα να κάνουμε πασούλες έξω απο την περιοχή.ΚΑΝΕ 1 ΣΕΝΤΡΑ ΔΙΑΟΛΕ,ΠΕΡΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ.Και καλά έπαιξε μπάλα η Μπάρτα σήμερα και η Ιντερ όχι.Σκατά Μπάλα έπαιξε η Μπάρτσα σήμερα.
Μπάγερν 2-0 θα το πάρει λέμε.
Konta epesa sto skor… Anyway, poios to vale to goal?
Sorry gia greeklish alla proekypse provlima #-o
Με Ιντερ-Μπαγερν και τον τελικό Σαββατόβραδο, έτσι και παίζει κανένα έστω συμπαθητικό live με βλέπω να το προτιμώ! :roll:
Πού άμυνα θα έχει ο τελικός…και καθόλου φαντασία:):!:
Τι θα γινότανε ρε κρισπ στο 11χ11;; Το μόνο που άλλαξε η αποβολή στην Ίντερ ήταν ότι το 10-0-0, έγινε 9-0-0, άσε που έδωσε άλλοθι στον Μουρίνιο για το λεωφορείο που είχε στήσει μπροστά από τον Θέσαρ.
Πιστώνω στον Μουρίνιο την αλλαγή “ψυχολογικής κατάστασης” της Ίντερ, η οποία ήταν μια ομάδα λούζερ, που δεν το πίστευε σε τέτοια ματς, κάτι το οποίο έχει αλλάξει.
Όμως η Ίντερ έχει παίχτες ποιότητας και θα όφειλε να παίζει ποδόσφαιρο. Αν ο Παναθηναικός (πχ) έπερνε μια τέτοια πρόκριση, θα έλεγες "εντάξει, ήταν ο μόνος τρόπος που είχε να επιλέξει απέναντι σε μια ομάδα 10 κλάσεις ανώτερη. Απ’ το να πάει να παίξει κάτι - ότι μπορεί - και να φάει 10, καλύτερα έτσι και μαγκιά του. Όταν όμως έχεις Ετο, Σνάιντερ, Μιλιτο, Καμπιάσο, Μαικόν και δεν συμμαζεύεται, αυτή η εικόνα είναι άσχημη.
Τέλοσπάντων, συγχαρητήρια στην Ιντερ, πέτυχε το στόχο της και προφανώς αυτό ήταν το μόνο που ζητούσε.
Αυτό που με ενοχλεί είναι το υφάκι αυτού του τύπου. Τον είδατε στο τέλος;; Με ύφος 1000 καρδηναλίων ήταν σαν να φώναζε “έβγαλα έξω την Μπαρτελόνα”. Πώς όμως ρε φίλε; Με καταστροφή και διαιτησία και στα δύο ματς που θα τη ζήλευε και ο Κόκκαλης των πρώτων χρώνων της ολυμπιακής δυναστείας (μη κολλήσεις εκεί και το πάμε αλλού το θέμα ).
Εγώ, αφού μπάρτσα δεν υπάρχει, θα ήθελα να δω την Ίντερ να το σηκώνει, κυρίως λόγω των Αργεντινών. Ναι, θα θελα να δω τον Ζανετι να το σηκώνει. Είναι όμως τόσο αποκρουστικός ο προπονητής της που … forza Bayern Munchen.
Έτσι, Μπαγερνάρα που έχει και τον βράχο Ντεμικέλις στην άμυνα!
Εγώ έτσι κι αλλιώς από πάντα συμπαθούσα Μπάγερν στας Ευρώπας (Άρσεναλ και Ρόμα επίσης) οπότε δε γεννάται θέμα.
Χμ. Αμηχανία. :-s
Σ’ αυτήν ήρθα διαβάζοντας όλες αυτές τις σελίδες που γράφτηκαν από χτες.
Προφανώς δε συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό, για να μην πω τη χαιρεκακία, όσων δεν είναι ούτε Μπαρτσελόνα ούτε Ίντερ και χάρηκαν με τον αποκλεισμό της Μπάρτσα και τον τρόπο που ήρθε. Κι αυτό γιατί ανήκω κι εγώ στην κατηγορία των “ουδέτερων” αλλά προτιμούσα σαφώς Μπαρτσελόνα στον τελικό, παρ’ όλο που είχα προβλέψει από καιρό ότι θα το έπαιρνε η Ίντερ στο τέλος (βέβαια μένει ο τελικός για να επιβεβαιωθώ τυπικά, αλλά ΟΚ εδώ θα είμαστε και θα τα δούμε).
Απ’ την άλλη όμως δε μπορώ να συμμεριστώ κι αυτό το “σκύλιασμα” των οπαδών της Μπάρτσα εναντίον της Ίντερ, του τρόπου που αγωνίστηκε, της διαιτησίας και γενικά εναντίον Θεών και Δαιμόνων επειδή η Μπάρτσα δε θα το ξαναπάρει φέτος. Υπάρχει γενικά μια αντίληψη ότι η Μπάρτσα εξ’ αιτίας του εξωπραγματικά καλού υλικού της, της ποιότητας και του θεάματος που προσφέρει είναι το επίλεκτο κλαμπ του αθλήματος, η περιούσια ομάδα, η μόνη εκλεκτή των Θεών της Μπάλας, και ότι για όλα αυτά όχι μόνο δικαιούται αλλά και ΠΡΕΠΕΙ να είναι κάθε χρόνο στον τελικό, ανεξάρτητα αν αυτές τις αρετές της τις ξεδιπλώνει μέσα στο γήπεδο ή όχι, όσο δε για τις ομάδες που την αποκλείουν, εφόσον δεν παίζουν την ίδια θεαματική μπάλα μ’ αυτήν και καταφεύγουν στη σκοπιμότητα απέναντί της (προσέξτε όμως: ΜΟΝΟ απέναντί της και ΜΟΝΟ για να σταθούν όρθιες σε μια σειρά αγώνων εναντίον της και όχι γενικά και συστηματικά), πρέπει να εξοβελιστούν στο πυρ το εξώτερον, να στιγματιστούν μια για πάντα ως ομάδες σιχαμένες, αντιπαθητικές, που καταστρέφουν το ποδόσφαιρο, ότι όποιος τις υποστηρίζει δεν μπορεί να λέγεται ποδοσφαιρόφιλος κτλ.
Και το αστείο είναι ότι όλοι εσείς που τα χετε πάρει στο κρανίο και τώρα λέτε “φόρτσα Μπαγερνάρα στον τελικό”, μέσα σας το ξέρετε ότι και η ίδια η Μπάγερν αν έπρεπε να διεκδικήσει πρόκριση στον τελικό απέναντι στη Μπαρτσελόνα με τον ίδιο τρόπο θα τη διεκδικούσε και μόνο μ’ αυτόν θα μπορούσε να περάσει, και σ’ εκείνη την περίπτωση απλά θα βρίζατε τη Μπάγερν και θα λέγατε “πάμε μωρή Ίντερ τιμώρησέ τους στον τελικό”. Μετά τον πρώτο ημιτελικό κάτι είχα γράψει για αλαζονεία. Μετά και από τα χτεσινά είμαι πλέον σίγουρος, η Μπαρτσελόνα δυστυχώς μετατρέπεται σε ομάδα που δεν ξέρει να χάνει και συνεπακόλουθα και οι οπαδοί της δεν ξέρουν να παραδέχονται τις ήττες της, ακόμα και αν βρίσκονται σε άλλη χώρα και οι περισσότεροι δεν την έχουν δει ποτέ από κοντά κτλ. Η ύβρις, όπως δείχνει αυτή η ημιτελική σειρά, είναι πολύ κακό και επικίνδυνο πράγμα και στο τέλος πληρώνεται με επώδυνο τρόπο. Όσο για τα της διαιτησίας, δε θέλω να επεκταθώ σ’ αυτό που έλεγα ότι “όλα δανεικά είναι” γιατί σ’ αυτήν την περίπτωση θα κυλήσω κι εγώ σ’ εκείνη την άσχημη χαιρεκακία που έγραφα στην αρχή του ποστ. Οπότε το αφήνω.
Εν κατακλείδι. Όσοι λένε ότι η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα προφανώς δεν έχουν άδικο. Θα ήταν τυφλός όποιος δεν το παραδεχόταν. Αλλά η καλύτερη ομάδα πρέπει να αποδεικνύει την ανωτερότητά της στην πράξη κι όχι μόνο στη θεωρία και να μην ψάχνει δικαιολογίες. Και να ξέρει (και βασικά να το ξέρουν όσοι την υποστηρίζουν) ότι συμβόλαιο με την επιτυχία και τα κύπελλα δεν υπέγραψε ποτέ κανείς. Καλημέρα.
Σωστός ο Τζιμπί ειδικά στην τελευταία παράγραφο. Κανείς δεν είναι διορισμένος σε τίποτα. Άμα ήταν έτσι, να μαζευόμαστε απευθείας για τις απονομές και τίποτα άλλο.
Δεν υπάρχει τρόπος να χτυπήσεις τη Μπάρτσα στα ίσα. Πας να “κλέψεις” το ματς και αναλόγως με το πόσο καλά είσαι διαβασμένος και στημένος στο ματς, έχεις ελπίδες. Ο Μουρίνιο δεν είναι και κανένας μπαγλαμάς, αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους…
Πρώτα πρώτα σύντεκνε, όπως ήδη έγραψα η Ίντερ μου είναι πολύ συμπαθής (λόγω των αργεντινών κυρίως), τον προπονητή της δεν χωνεύω, γιατί δεν μ’ αρέσει το στυλάκι του, και κυρίως ο τρόπος που χειρίζεται το υλικό στις ομάδες του. Όταν έχεις τέτοιο υλικό, πρέπει να παίζεις μπάλα σαν την Μπαρτελόνα (σαν μικρή μπαρτσελόνα έστω), αυτή είναι η γνώμη μου. Αν ο Παναθηναικός ή ο Ολυμπιακός ή η Σταντάρ Λιέγης, πέρνανε μια τέτοια πρόκριση θα τους έλεγα μπράβο. Τι να απαιτήσω από αυτούς; να παίξουν στα ίσια; Απ’ την Ίντερ όμως θα το ήθελα. Τελοσπάντων, δεν μου πέφτει λόγος. Όσο για την νοοτροπία μας, ως οπαδών της Μπαρτσελόνα, σαφώς και δεν απαιτούμε να παίρνουμε τα πάντα επειδή παίζουμε καλύτερη μπάλα. Η Ολλανδία έπαιξε την καλύτερη μπάλα σε 2 διαδοχικά μουντιάλ και δεν πήρε τίποτα. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Εξ άλλου, αυτή η ομάδα μας έχει χορτάσει κούπες και ΚΥΡΙΩΣ μπάλα τα τελευταία χρόνια, τόσο που πια δεν έχει και τόση σημασία ένα ακόμα κύπελλο, αν και θα το θέλαμε η αλήθεια είναι. Του χρόνου.
Εγώ, επειδή είμαι από τους “παλιούς”, έχω δει την μπαρτσελόνα σε πολύ χειρότερες καταστάσεις και πολύ μεγαλύτερα στραπάτσα. Δεν έγινα μπαρτσελόνα χθες επειδή με μαγεψε ο Μέσι. Για άλλους τελείως λόγους επέλεξα αυτήν την ομάδα, όταν την επέλεξα.
Και το φόρτσα Μπάγερν, έχει να κάνει μόνο με τον μουρίνιο (δικαίωμα μου να μην τον γουστάρω) και όχι με την Ιντερ. Όπως έγραψα και σε άλλο ποστ, πολύ θα ήθελα να δω τον Ζανετι και τον Καμπιάσο και τον Μιλίτο να το σηκώνουν, γιατί είμαι παθιασμένος “Αργεντινός”. Όμως ο μουρίνιο μου είναι εξαιρετικά αντιπαθής σε όλα του. Αν αυτό είναι το εγκλημα μου, ή αν αυτό δείχνει κόμπλεξ από μεριάς οπαδών της μπαρτσελόνα, τότε τι να πω…
Επίσης, θεωρώ εντελώς φυσιολογικές τις αντιδράσεις μας, όταν μια ομάδα που έχει ποιότητα, επιλέγει απέναντι μας την καταστροφή. Εσύ, αν έρθει ο πανθρακικός και σε κερδίσει στο ΟΑΚΑ με ταμπούρι, θα τα βάλεις με την ομάδα σου και καλά θα κάνεις. Ξέρεις πως ο πανθρακικός δεν είχε άλλη επιλογή. Αν στο κάνει όμως ο οσφπ (ταμπούρι όλοι πίσω 0 φάση σε όλο το ματς) και χάσεις, θα εναντιωθείς σ’ αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού. Από τον οσφπ “απαιτείς” να σε νικήσει στα ίσια και όχι να συμπεριφερθεί σαν μικρή ομάδα απέναντι σου. Αν το κάνει, θα τον κράξεις…
Αυτό, τίποτα, άλλο. Εύχομαι να δούμε καλή μπάλα στον τελικό και …καλημέρες!
Εντιτ: Επίσης, όπως έχω δείξει και σε άλλα ποστ που αφορούν τον παναθηναικό (έγραψα ότι δεν μου λέει κάτι το νταμπλ με τέτοια μπάλα, μετά τον τελικό με τον ΑΡΗ - ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΡΕ! ), η σχέση μου με το ποδόσφαιρο δεν είναι πια σχέση κούπας. Να τα πάρω όλα, να κερδίζω και όπως να ναι. Μπάλα θέλω να βλέπω. Να διασκεδάζω. Να γουστάρω. Κι ας μην έρθει καμιά κούπα. Οι μουρίνιο αυτού του κόσμου, δεν μ’ αφήνουν να δω μπάλα. Κομπλεξικός ή όχι, εγώ θα τους κράζω!
Βρήκε το κουμπί της Μπάρτσα ο Μουρίνιο και την απέκλεισε. Ήρωας, μάγκας, προπονηταράς. Μπιγκ ντιλ ρε. Η κακοποίηση του αθλήματος εμένα μία φορά δεν μ’ άρεσε. Τον τελικό αμφιβάλλω αν θα τον δω καν. Συγχαρητήρια στην Ίντερ και στο καλύτερο παράδειγμα αντιποδόσφαιρου που έχω δει εδώ και καιρό. Ουστ, κότες. Φόρτσα Μπάρτσα, συνέχισε να διδάσκεις σύγχρονο ποδόσφαιρο και άσε τον Μουρίνιο να παίζει το “αποδοτικό” 10-0-0. Να μην μπορούμε να δούμε ποιοτικό ποδόσφαιρο ούτε στην Ευρώπη… τι να πει κανείς.
Έχουμε πήξει με την έννοια της αποδοτικότητας. Γαμάουα ο Μουρίνιο επειδή έβαλε την ομάδα του να παίζει στο 1/4 του γηπέδου . Ναι πέρασε και θα παίξει τελικό αλλά πρέπει να έχει πολύ μικρό πουλί. Και επειδή είναι και Πορτογάλλος και σίγουρα τον έχει τσούξει ,ας βάλει να δει Εθνική Ελλάδος 2004
Καλα,κραξτε τον μουρινιο οσο θελετε αλλα αυτος ξερει να κανει καλα την δουλεια του.Πληρωνεται οχι για να παιζει καλο ποδοσφαιρο η ιντερ αλλα για να κερδιζει.Και μην ακουω σχολια του τυπου ‘‘αφου εχουν παιχταραδες να τους παιζανε στα ισια’’ γιατι και η ρεαλ αυτο προσπαθησε και ρεζιλευτηκε μεσα στην εδρα της.Ναι το παραδεχομαι οτι το στυλ παιχνιδιου που αντιπροσωπευσε η ιντερ χθες καταστρεφει το ποδοσφαιρο και δεν ειδαμε μπαλα,αλλα οταν εχεις μια ομαδα που της δινεις εδω και χρονια ενα σκασμο λεφτα για να πρωταγωνιστει στην ευρωπη και την βλεπεις να κουναει το μαντηλι απο τον θεσμο απο τους 32 και τους 16 θελεις να δεις αποτελεσματα.Για αυτο και ο μορατι χρυσοπληρωνει τον μουρινιο,για να παει η ομαδα του στην κουπα.Το επαγγελματικο ποδοσφαιρο καλως ή κακως ειναι επιχειρηση και οι επιτυχιες ειναι αναγκαιες για να εχει κερδος η ομαδα ασχετα αν εμεις οι φιλαθλοι δεν βλεπουμε μπαλα και αυτο πρεπει να το αποδεχτουμε.
Παρ΄ότι διαφωνω σε πολλα ποδοσφαιρικα θεματα μαζι σου +100 γι’ αυτο το ποστ
Πολύ καλά αυτά που λες, αλλά εγώ δεν είμαι ο …Μοράτι, ούτε συμπάσχω στα προβλήματα του. Για μας που καθόμαστε να δούμε 2 ώρες μπάλα, το πρωτεύον είναι να δούμε μπάλα κι όχι κάτι άλλο. Το ότι ο μουρίνιος θα αυξήσει τον ήδη παχυλό μισθό του, το ότι ο μοράτι θα δει ή όχι προκοπή, το ότι ο μουρίνιος θα αυξήσει τις μετοχές του στο …ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και ότι άλλο θες, με αφήνουν παγερά αδιάφορο, διότι δεν είμαι χρηματιστής, αλλά φίλαθλος. Κατανοώ τι κάνει ο κύριος και γιατί το κάνει, αλλά δεν το συμμερίζομαι.
Έντιτ: στο ποστ του squall είναι απάντηση αυτό
Ρε τζιμ σορυ που επεμβαινω στη συζητηση σας, αλλα τι ηθελες να γινει?? Να βγουνε οι μισοι της ιντερ, μπροστα, να ρουφηξουν οι ιταλοί 5 μπαλάκια, για να δεις εσυ κι εγω ωραια μπαλα.
χθεσ στο ροστερ της ιντερ και στις κερκιδες του καμπ νου υπηρχουν ανθρωποι που πεινουν δεκαετιες για αυτον τον τιτλο, και περιμενετε ολοι να σας αφησουν να χαρειτε την μπαρτσα?
Δεν υποστηριζω το αθλιο ποδοσφαιρο που ειδα χθες, αλλα ενεδεχομενως να’ ταν μονοδρομος για την ιντερ. Και αυτο οντως δειχνει την αδιαμφησβητιτη διαφορα κλασης μεταξυ των ομαδων. (η μπαρτσα προφανως την εχει μεγαλυτερη)
η δικια μου η γνωμη…
η μπαρτσελονα για μενα την εχασε την προκριση στο πρωτο ματς…οταν προηγεισαι 0-1 μεσα στην ιταλια κανεις και λιγο παιχνιδι τακτικης για να φυγεις με την νικη η το λιγοτερο με το χ…μετα τα πραγματα θα ηταν πολυ ευκολα…σ αυτο εχει μεγαλη ευθυνη ο γκουαρντιολα…
αντι για αυτο φαγανε 3 γκολ…ε απο κει και περα με 3-1 στο πρωτο ματς για να περασεις μια ομαδα του μουρινιο που διψαει για την προκριση ακομα και η βραζιλια του 1970 να ησουν θα ηταν παρα πολυ δυσκολο…
και φυσιολογικα δεν τα καταφερε ακομα και με παικτη παραπανω…
Οπότε στον τελικό, αφού άνθρωποι και στις 2 ομάδες περιμένουν πώς και πώς τον τίτλο, ας δούμε ένα 8-1-1 από την καθεμιά και ας κερδίσει ο καλύτερος στα πέναλτυ.
χαχαχαχαχ χαχ χα ετσι ακριβως! Με πιανεις παντα!
Εσύ μάλλον δεν πιάνεις εμένα και τον jm.
Το πιο σημαντικό κριτήριο ( ειδικά όταν δεν παίζει οπαδική φάση ) είναι αν σου αρέσει η μπάλα που βλέπεις. Όπως δεν πρόκειται να δω τα πλει οφ στην ελλάδα γιατί είναι μούφα έτσι δεν πρόκειται να δω τον Μουρίνιο να παίζει επαναστατική άμυνα στον τελικό. Τέτοιο ποδόσφαιρο να το χαίρεστε!