Ζόρια και για τη Μπάγερν του Φαν Χάαλ.
Αφενός η Μπορντό είναι πολύ καλή ομάδα και αφετέρου έχει Γιούβε εκτός.
Ζόρια και για τη Μπάγερν του Φαν Χάαλ.
Αφενός η Μπορντό είναι πολύ καλή ομάδα και αφετέρου έχει Γιούβε εκτός.
Οπως και για την Ιντερ ειναι δυσκολα και γινεται μεγαλος χαμος στους πιο πολλους ομιλους. Δεν μπορω να ξερω αν ειναι στημενα αλλα πραγματικα καμια ομαδα δεν δειχνει να ειναι το ακλονητο φαβορι οπως ηταν περυσι η Μπαρτσα. Ακομα και η Τσελσι που δειχνει να ειναι σε πολυ καλη κατασταση δεν νομιζω οτι προκαλει φοβο.
Εχει πολυ ενδιαφερον φετος και στην επομενη φαση τον Φεβρουαριο οσες περασουν θα δειξουν και αλλο προσωπο.
ωραιες βραδιες εχουμε !
Λίγο αργά το είδα αλλά ελεεινό σχόλιο. Άλλη φορά, δες τουλάχιστον τις φάσεις πριν την πετάξεις.
Ουφ, το 'πα και ησύχασα.
παρ`οτι η μιλαν δεν ειναι η αγαπημενη μου ομαδα,πραγματικα το ευχαριστηθηκα οταν καρφωσε την πουτ@ν@ τη ρεαλ.βλεποντας τον ροναλντινιο στο πρωτο μερος σκεφτομουν οτι εχει γινει ενας αργος παικτης,που δεν μπορει να μαρκαρει,να κανει κοντρολ,να αλλαξει μια πασα της προκοπης.στο δευτερο μερος,ειδα εναν αλλο ρονι.δραστηριο,ορεξατο,με σωστες κινησεις,πιεζοντας.ελπιζω αυτο να ειναι η αρχη για την επανοδο του.
Μην με κολακευεις…
Το κορακι ο ΝτεΜπλεκερε χθες στο Μιλαν-Ρεαλ τι εκανε παλι? Δεν εδωσε πεναλταρα στην Ρεαλ και ακυρωσε κανονικοτατο γκολ της Μιλαν… Παντως αν και σιχαινομαι και τις 2 ομαδες, την ψιλοχαρηκα την νικη της Μιλαν.
Ο Ντε Μπλέκερε έκανε 2 μεγάλα λάθη, τα οποία αν ήμασταν στην Ελλάδα θα μονοπωλούσαν για καμιά 10αριά μέρες τα πρωτοσέλιδα. Τώρα όλοι μιλάνε για το τι ματσάρα είδαμε…
συμφωνω και στα 2 που λες…
το ματς παντως μπορντο-μπαγερν που το ειδα ολο αν και ειχε ο,τι ‘περιεργο’ μπορεις να δεις στο ποδοσφαιρο (αυτογκολ,2 αποβολες (μια με 2 κιτρινες, μια απευθειας) δοκαρι, 2 πεναλτυ που τα επιασε ο μπουτ με το πρωτο να ειναι τραγικο δικο του λαθος) ηταν πραγματικο κακο παιχνιδι
το περιμενα να πω την αληθεια οταν ειδα πως κατεβηκαμε με κλοζε-τονι στην επιθεση και με ενα συστημα 4-4-2 ρομβο, αφου δεν ειχε εξτρεμ (ριμπερι-ρομπεν δεν ηταν διαθεσιμοι)…ηταν και το πρωτο ματς του van bommel μετα απο τραυματισμο (οποτε λογικα ηταν κακος) και δεν υπηρχε ενα πλανο βρε αδερφε να παει η μπαλα μπροστα…ολο γιομες εβλεπα
τωρα πρεπει οπωσδηποτε να κερδισουμε τη μπορντο μεσα, αλλιως πρεπει να κερδισουμε μεσα στην ιταλια, τρεχα γυρευε δηλαδη
Αυτός ο Πάτο μου έκανε τον πάτο απάτητο με το γκολ στα τελευταία λεπτά:blow:…μόνο αυτό έχασα:(:!:
H Ευρωπαϊκή διαιτησία έχει καταντήσει χειρότερη κι απ΄την Ελληνική. Κάθε μεγάλο μεγάλο ματς το κάνουν μπουρδέλο.
Η Bayern με τον καταστροφέα ομάδων στον πάγκο, δεν πάει πουθενά. Πήρε Ολλανδικό πρωτάθλημα και ξαναέγινε προπονητής; Να πεις ότι δεν έχει και υλικό φέτος…
Επίσης, κάποιοι δεν χάνουν ευκαιρία να κράξουν τον Σάντος…#-o:p
Στο ότι δεν ασχολείτε όλη η Ευρώπη με τα λάθη της διαιτησίας που βρίσκετε το περίεργο;;; Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά με την Ελλάδα είναι ότι εδώ γίνονται τα “λάθη” ΠΑΝΤΑ υπέρ των ίδιων.
πολυ απλα πισω απτα λαθη δε βρισκεται σκοπιμοτητα στην ευρωπη…ενω στην ελλαδα…αστο καλυτερα
Διαφωνω.Μπορω να σου πω αρκετα ματς που ο διαιτητης ηταν σε υπηρεσια.
ναι μωρε στην ευρωπη γινεται κληρωση καθε φορα ποιος θα ευνοηθει… #-o
Εγώ πάντως, τέτοια διαιτησία μόνο στη Β Εθνική και σε σημαντικά διεθνή ματς έχω δει…
σε αυτους τους λουληδες να το κανουν συνεχεια παρακαλω…
τι ήθελα και το δα, ανέβασα πίεση πάλι
Μια απ’ τα ίδια. Από κείνο του Μουντιάλ μόνο οι διαιτησίες μου χουνε μείνει!
Τους φτιάξανε όμως οι Τούρκοι στον ημιτελικό!
[SPOILER]Άσχετο, αλλά η χειρότερη διαιτητική απόφαση που έχω δει δεν είναι καμία απ’ αυτές. Έχω διαιτητή την ώρα που φεύγει παίκτης μόνος στην αντεπίθεση να σφυρίζει λήξη αγώνα, κι ενώ το ρολόι δείχνει 90 λεπτά συν κάτι δεύτερα :!:
Κρίμα που δε μπορώ να θυμηθώ τίποτα άλλο από κείνο το ματς…[/SPOILER]
από αγώνα τσάμπιονζ λιγκ είναι η φάση που λες. είχα μείνει μαλαξ.
#-o#-o#-o#-o#-o