Champions League 2009 - 2010

Έχει αρχίσει να γίνεται λίγο βαρετή η κόντρα σας.

Και είστε και οφφ τόπικ.

Fiorentina με Batistuta.Το θυμαμαι σαν χτες.Ο πιο κοντινος αντιπαλος ηταν 20 μετρα μακρια και ο Μπατι εφευγε μονος του…

E τοτε ξαναεγινε. Σε ενα ματς της Ρεαλ πριν απο περιπου 3 χρονια.

FORZA MILAN

Ποπο,στο '50 τρωμεπ@@τσαααααααααααααααααααα8O8O:o:o:|…αναμενομενη σχετικα,για μια τοσο κακη ομαδα που παρουσιαζουμε φετος,ενα μεγαλο και ντροπιαστικο σκορ καποια στιγμη…αντε να δουμε τι θα γινει μεχρι το τελος…

Πω ρε τι αηδιαστική που είναι η Μίλαν. Την υποστηρίζω ξερωγω, αλλά μακάρι να χάσει.

και η μαντσεστερ αιωνίως κωλόφαρδη…

Γαμώ την έμπνευσή μου να παίξω τη Μπεσίκτας ενώ έβλεπα το επερχόμενο κάζο της Μπάγερν από την Μπορντό. :frowning:

1. Ο Κακά και σήμερα ήταν απλή αναφορά στο φύλλο αγώνα.
    Υπάρχει και ένας Βαν Ντερφααρτ στον πάγκο που θα ήταν σίγουρα 5 φορές πιο χρήσιμος.
  2. Το 2ο ημίχρονο ήταν ότι χειρότερο έχω δει σε Τσ.Λιγκ/
    Καμία σχέση με το ματς της Μαδρίτης γενικά.
  3. Η Ρεάλ τελικά εξαρτάται μετά από ενάμισυ μήνα από τον Κριστιάνο.
    Δεδομένου ότι το σίχαμα θα ναι συνέχεια τραυματίας θα έχει σοβαρό πρόβλημα.
    Δεν ξέρουν βέβαια ότι υπάρχουν και μερικοί παίκτες κλειδιά στον πάγκο, αλλά αν περιμένουν από Κακά μόνο…

Κατά τ’άλλα, η Μπάγερν κατόρθωσε να χάσει δις από την Μπορντό με τον Φαν Γκααλ προπονητή.
Η Μάντσεστερ όπως πάντα είναι σοκαριστικά κωλόφαρδη.

Η Μπορντό έχει ομαδάρα και έναν από τα next big things του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (Γκουρκίφ).
Δεν είναι έκπληξη το διπλό ιδιαίτερα απέναντι σε μια Μπάγερν χωρίς Ριμπερί.

Αφού δεν έπαιζε ο Ριμπερής όπως λες και λογικά και ο Ρόμπεν, ε τότε μάλλον υπερέβαλα στο 'κατόρθωσε".
Πάντως η Μίλαν έπρεπε να χει έναν παίκτη σαν τον Γκουργκίφ, τον οποίο έδωσε 15 εκατομμύρια στην Μπορντό.
Ανανέωση σου λέει μετά.

Ετσι ρε Μπορντο, χωσε να γουσταρουμε !!! :metal:

Tι ανανεωση ρε Scourge ! Η Μιλαν ? Εισαι καλα ? Δεν λες παλι καλα που παιζαμε
με 4 κατω τον 30 σημερα !
Με το που μπηκε το γκολ της Μιλαν και ειδικα στο 2ο ημιχρονο οι ομαδες συμβιβαστηκαν στο Χ.2ο καθαρο γκολ της Μιλαν ακυρωνεται.
Το πεναλτυ το ρημαδι δεν το εδειξαν σε ενα σωστο replay.
Τα αλλα ματς δεν τα εχω δει και τωρα βλεπω κανα γκολακι.

Παίξανε 2 πολύ μεγάλες ομάδες, ανοικτό παιχνίδι, κανείς δεν φοβήθηκε κανένα, ο ένας έβαλε Raul & Ruud και ο άλλος τον Πίπο, δείχνανε να συμβιβάζονται με το Χ αλλά ως το τέλος ήταν ανοικτό το ματσάκι

Με το διάβολο στην Καρδία…MILAN always with you

Για σχολιάστε το 2ο γκολ της Μαρσέιγ αγορίνες μου. :smiley:

http://www.goal4replay.com/VideoWatchF.asp?ID=33738&Ln=En

έπρεπε ν ακυρωθεί.

Έλα ρε, τόσο άσχετος ήταν ο επόπτης που δεν σήκωσε το σημαιάκι?
10 μέτρα οφσάιντ ήταν οι επιθετικοί.

και οι 3.

ομως,επιρρεαζαν τη φαση?:-k

:lol:

δε μπορώ να καταλάβω αν ειρωνεύεσαι κρισπ. επηρεάζουν 100% την εξέλιξη της φάσης οι επιθετικοί, ειδικά ο μεσαίος.

Εννοείται ότι την επηρεάζουν, αλλιώς ο γκολκήπερ θα χε πάει να πιάσει την μπάλα και δε θα καθόταν πίσω περιμένοντας την κεφαλιά