εχω την εντυπωση οτι ειρωνευεται την αποφαση του διαιτητη…
γιατι, οφσαϊντ ηταν.
Δεν ειρωνεύομαι κανέναν καταρχάς.
Το θέμα δεν είναι αν πιστεύω εγώ ή ο dude ή ο Μάνος αν είναι offside, αλλά το τι οδηγίες έχει δώσει η FIFA σε διαιτητές και επόπτες. Πριν λίγο καιρό πόσταρα ένα βίντεο με τον νυν πρόεδρο σχολής διαιτησίας Κύρο Βασσάρα να εξηγεί ακριβώς αυτές τις νέες οδηγίες της FIFA δείχνοντας μια αντίστοιχη φάση και λέγοντας ότι αν ο παίκτης που είναι offside (και δεν ακουμπάει φυσικά τη μπάλα) είναι σε απόσταση 5+ μέτρων από τον τερματοφύλακα τότε δεν επηρεάζει τη φάση σε βαθμό που να σηκώνεται το σημαιάκι.
Προφανώς θέλω να κάνω την αντιστοιχία με το γκολ του Λεονάρντο που ακυρώθηκε με την Καβάλα, δηλαδή ότι δεν είναι και η πιο ξεκάθαρη φάση όπως θέλουν να παρουσιάζουν μερικοί. Παρολαυτά, καλύτερα που ακυρώθηκε μιας και οδήγησε στην απομάκρυνση του Κετσπάγια.
Προφανώς θέλω να κάνω την αντιστοιχία με το γκολ του Λεονάρντο που ακυρώθηκε με την Καβάλα, δηλαδή ότι δεν είναι και η πιο ξεκάθαρη φάση όπως θέλουν να παρουσιάζουν μερικοί.
:roll:
α,ναι…πως μου διεφυγε αυτο!
Liverpool την βλεπω να χανει,αντε το πολυ πολυ ισοπαλια,ειναι και οι τραυματισμοι σταδιαλα.
Μη λες τέτοια και τη έπαιξα διπλό
Πετα το δελτιο απο τωρα…:p:p
Ροναλντίνιο από τα παλιά σήμερα.
για πατατακια και τριντεντ καλος ειναι…
ψιλοαθλια αγωνιστικη αυτη
ηθελα να δω το μπορντο-γιουβεντους, αλλα η γαμ/μενη η νοβα δεν το δειχνε και τελικα ειδα πορτο-τσελσι για τον μπελουτσι κυριως (παρα πολυ καλος, ειχε και δοκαρι σε μακρινο σουτ)
Το συνηθίζει με την Τσέλσι.
Και εγω αυτο σκεφτηκα κατευθειαν…
ποσο ματσαρα θα ειναι το γιουβεντους-μπαγερν τωρα!!
καλα…η τσελσαρα δεν εχει αναγκη!8)
Φοβερά πράματα σήμερα, πέρασε η (καραμέτρια μέχρι τώρα) Μπάγερν με τεσσάρα στο Τορίνο.
Ο αντιπαθής κατά τ’ άλλα Φαν Χαάλ το κανε το θαύμα του.
Μεγάλη πρόκριση και για ΤΣΣΚΑ Μόσχας μέσω Όουεν από τα παλιά, ενώ πλάκα έκανε η Πόρτο στην Ατλέτικο. Πράγμα που με οδήγησε σε σκέψεις σχετικά με τα εκτός έδρας γκολ που ισχύουν στις ισοβαθμίες των ομίλων. Βρίσκω πχ εντελώς άδικο που ο ΑΠΟΕΛ με 4-7 γκολ μένει εκτός ενώ συνεχίζει η Ατλέτικο με το 3-12. Θα πρέπει να αλλάξει ο κανονισμός και να μετράει η καλύτερη διαφορά και μετά η καλύτερη επίθεση.
τσοντα στο τορινο :!:
επιτελους μετα απο τα αθλια ματς με την μπορντο (με 4-4-2 και τονι-κλοζε μπροστα), τους κατεβασε με 4-3-3 (gomez επιτελους στην κορυφη) και με ενα απιστευτο κεντρο σημερα (schweinsteiger και φ.μπομελ καταπληκτικοι) εγινε ψιλοχαμος…σε σημειο να βαζουν το δευτερο και παλι να πιεζουν…στο τελος καπου τους λυπηθηκα τους καημενους τους ιταλους
εσπασαν και πολλες παραδοσεις σε αυτο το ματς
αποελ απιστευτα πραματα, σε ματς που οι τσελσι κατεβηκε με βασικους
δε σε χαλασε βρωμογιουβεντους…
γινεται να ξαναπεσει κατηγορια?
Τι ξεφτιλικια ειναι αυτη η φετινη λιβερπουλ? 1-2 ρουφα το τρομπονι απο την φιορεντινα…Το ανφιλντ εχει καταντησει να περναει ο καθε πικραμενος… Μπενιτεθ και αμετοχοι το μπουλοοοοοοο!!!:!::!:
Δεν μας εφταναν οι αμετοχοι της ΑΕΚ ,εχουμε και τους αμετοχους της λιβερπουλ!!:p:p
Πω ρε ΚΙΜΙ και εσυ ! Εχεις μπλεξει με ολες τις δυσλειτουργικες ομαδες…
Φοβερος ΑΠΟΕΛ χτες και Μπαγερν που δαγκωνε.
Τα σημερινα ματς δεν ειχαν καμια τρομερη εκπληξη,ισως η πρωτη θεση της Φιορεντινα
αλλα δεν ειναι και καμια τυχαια ομαδα (οχι οτι ειναι μεγαθηριο).
Κρίμα για ΑΠΟΕΛ:!:
Βεντουζα μιλαν,βεντουζα ρεαλ… Ρουφηξτε το τρομπονι…:p:p
Έτσι ασάλιωτα η ομαδάρα.
ΠΟΥΣΤΗ, ΡΟΥΦΙΑΝΟ, Ι-ΤΑ-ΛΙΑΝΟ :lol: