Έγραψα εγώ πως εσύ ή ο ΚρισΠ γράψατε κάτι από τα παραπάνω; Που;
Φαντάζομαι πως το ποστ με τα 5 σημεία, αναφερόταν στα σχόλια που κάναμε για το παιχνίδι. Αν όχι με συγχωρείς…
Το ποστ με τα 7 σημεία (συμβολικός αριθμός 8) ) το έκανα για όλα τα ποστ που διάβασα χθες το βράδυ και σήμερα. Δεν έχω διάθεση να ψάξω ποιος έγραψε τι αλλά αν το κάνεις, θα βρεις και τα ποστ που έγραφαν αυτά ακριβώς που έγραψα.
Επίσης, αφιερωμένο στον queens_rulez:
ρε καρβου τι εδειξε ο μουρινιο πως κλεινεις το μεσι και τις πασες του τσαβι?
ο τυπος εχει τον καλυτερο αμυντικο χαφ του πλανητη (καμπιασο) και 2 επισης παγκοσμιας κλασης αμυντικα χαφ (μουνταρι, μοτα), 2 απο τα καλυερα μπακ του κοσμου (ζανετι, μαικον) και τον καλυτερο τερματοφυλακα του κοσμου
οταν ολοι αυτοι παιξουν αμυνα ζωνης τοσο βαθια με τοσο κοντινες αποστασεις, πως θα μπορουσε ο μεσι να εκμεταλλευτει χωρους αναμεσα (οι οποιοι προφανως δεν υπηρχαν), ο τσαβι να περασει πασες στην πλατη της αμυνας (που ηταν μπροστα απο τον τερματοφυλακα)…
για μενα το παιχνιδι αν το επηρρεασε καποιος ηταν ο γκουαρντιολα…ξεκινησε βασικο το ζλαταν με αποτελεσμα να τον ψαχνουν συνεχεια και αυτος να χανεται αναμεσα σε ενα απο τα καλυτερα αμυντικα διδυμα αυτη τη στιγμη, δεν εκμεταλλευτηκε τα ακρα οσο μπορουσε (ενας παικτης εξτρεμ στα αριστερα- πεδρο, ενας στα δεξια-αλβες), ουσιαστικα δεν υπηρχαν επιθετικα μπακ για να δινουν βοηθειες σε ενα ματς και μια ομαδα που ο μονος τροπος για να την χτυπησεις ειναι να επιτεθεις απο τα πλαγια με βοηθειες (γκολ στο σαν σιρο απο επιθεση αριστερου μπακ και χαμηλη μπαλια στηνν περιοχη)
για αυτο εχω ελπιδες πως με την μπαγερν αν προσπαθησει να κανει το ιδιο θα παθει μεγαλη πλακα…την μπαγερν τη νικας για πλακα μονο αν πιεσεις τους 2 κλοουν που εχουμε για αμυνα (ντεμικελις,β.μπουιτεν)
δακρυα
Φαντάσου να μην ήταν τραυματίας και ο Σούπερμαν!
δηλαδη σε ποιον διαφωνεις πως δεν ειναι παγκοσμιας κλασης? ουτε προσπαθησα να σε ειρωνευτω βασικα αλλα νταξει οπως γουσταρεις
εσυ μαγτδ μην κλαις
ετσι και μας πιεσει τα καμαρια μας δεν θα ξαναβγαλει μπυρα η βαυαρια για τα επομενα 3-4 χρονια
Και η Μπάρτσα έχει επίσης μερικούς από τους καλύτερους παίκτες ρε συ Χαλισέκο, σε άμυνα και επίθεση και παρόλα αυτά αποκλείστηκε. Κι εσύ συνεχίζεις να λες πως ο Μουρίνιο δεν έκανε τίποτα σπουδαίο. Όλα αυτά τα χρόνια δηλαδή γιατί η Ίντερ δεν πήγαινε καλύτερα; Επειδή δεν είχε και τον Μότα στην άμυνα; Και η Μπάρτσα γιατί δεν έχανε; Επειδή έπαιζε κόντρα σε ομάδες με μη καλούς αμυντικούς; Και ο Καμπιάσο γιατί έξυνε τα @@ του όλα αυτά τα χρόνια και φέτος έγινε ξαφνικά ο καλύτερος (κατ’εσέ); Αν δε βλέπεις εσύ το παράδοξο, δεν είναι δικό μου πρόβλημα.
Υπάρχει ένα ενδιαφέρον άρθρο του Καρπετόπουλου που εξηγεί πως ο Μουρίνιο έκλεισε τον Μέσι. Το έγραψε μετά το ματς του Μιλάνου. Για να μην πάρω τα credit (αφού κείμενο για ποδόσφαιρο γράφει σπάνια πλέον ο Κάρπετ) ψάξτο και ρίξε μια ματιά. Στα περισσότερα από αυτά που γράφει εξάλλου συμφωνώ. Και αν δεις τα ματς ξανά, θα δεις πως έτσι είναι.
παντως μαλακια που πριν μερικα χρονια αλλαξε ο κανονισμος με τον γκολκιπερ να μην μπορει να πιασει την μπαλα μετα απο γυρισμα του αμυντικου…
90 λεπτα θα ειχαμε πασουλες μεταξυ αμυντικων και τερματοφυλακα και στο τελος θα λεγαμε μπραβο στο μουρινιο που απεκλεισε την μπαρτσα…8)8)8)8)
καλα μην τρελαινεσαι…εδω ο ολυμπιακος εκλεισε ολοκληρο πελε πριν καμμια 50αρια χρονια…:p:p:p:p
εγω παντως επιμενω, ο μεσι για να δημιουργησει φαση επρεπε να περασει μεσα απο 3-4 παικτες σε αποσταση 2 μετρων το πολυ, για να τρεξει πισω απο την αμυνα ουτε λογος…ο μουρινιο αν εκανε κατι ειναι πως δεν προσπαθησε να τον παιξει μαν του μαν, αλλα και παλι με τοσο αμυντικη τακτικη και ζωνη δεν υπαρχει και δεν θα υπαρξει παικτης που θα μπορεσει να τη διασπασει
τωρα για το αλλο που λες, (περα του οτι φετος ηρθε ο λουσιο, σκεψου ποιους ειχε περσυ) προφανως ο μουρινιο τους περασε 2 χρονια τωρα φιλοσοφια νικητη, καμια αμφιβολια…αλλα δεν συμφωνω πως χθες ειδαμε το εργο καμιας διανοιας της τακτικης
Ακομα κι ετσι εδωσε ενα-πιο “παρε βαλε” ΔΕ γινεται-γκολακι.Αλλα ο Μπογιαν ειπε “δε θα τη κανω καρφωτη τη κεφαλια οοοοχι,θα προσπαθησω να τη πιασω με γωνια απ το μισο μετρο”
Επίσης, αφιερωμένο στον queens_rulez:
Προς queens_rulez: Σε λίγες μέρες θα παίξει ξανά ο Μουρίνιο κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Αν δεν παίξει αντιποδόσφαιρο, θύμισε μου να πω δημόσια πως είχες δίικιο. Αν παίξει αντιποδόσφαιρο, θα σου το θυμίσω εγώ…
Τη προβλεψη την εκανες πριν κι απ το Μεατσα.Οποτε με τετοιο πρωτο ματς και με την αποβολη για την Ιντερ στο 2ο να το χεσω το credit σου:p
Έτσι είστε οι φαν της Μπαρτσελόνα. Δεν ξέρετε να χάνετε… τς τς τς… Μικρή ομάδα. Φαντάζομαι θα ανοίγατε και τα ποτιστικά τώρα για να μην πληκτρολογώ
Για τον τελικο, θεωρω μεγαλο φαβορι την Ιντερ…
@Καρβου,Ισπανια δεν ειμαι τιποτα ρε,μια συμπαθεια μονο για Βαλενθια.α και αντι-Ρεαλ,αυτα.Αλλο το κηρυγμα για Messi τις προαλλες.Αυτον τον λατρευω λογω του προφανους λογου και λογω Αργεντιναρας:p
Anyway,σαν (μαυρο-κοκκινος)Μιλανεζος,στηριζω Βαβαρους εννοειται:D
και γω messi fan ειμαι…
Εγω θα ηθελα να πω οτι κατα την αποψη μου η ιντερ περασε γιατι η μπαρτσα εχει καποιες αδυναμιες σαν ομαδα που φανηκαν εχθες. Μπορει καποιοι παιχτες της να ειναι τρομεροι αλλα οπως εχω ξαναπει το ποδοσφαιρο ειναι συνισταμενη πολλων παραγοντων και σε πολλους απο αυτους η ιντερ ειχε απαντησεις ενω η μπαρτσα οχι. Απο εκει και περα εγω για το μονο που χαρηκα λιγο ( γιατι σαν ανθρωπος εχω και αδυναμιες) ειναι το γεγονος οτι δοθηκε μια απαντηση στην υπεροψια και την αλαζονεια της μπαρτσα. Αυτο μονο. Και κυριως μια παρακληση … ξερω καλα πως η μπαγερν δεν εχει οπαδους και φιλους στην ελλαδα τουλαχιστον πολλους. Αλλα θα σας παρακαλουσα για λιγο σεβασμο σε μια ομαδα που εστω και καποιοι την αγαπαμε και την ποναμε πραγματικα απο την ψυχη μας και στρατευμενα την ακολουθουμε σε χαρες και λυπες χρονια τωρα…Αυτο το λεω για οσους λενε να κερδισει η μπαγερν για τιμωρια του μουρινιο… Επειδη συγκαταλεγω τον εαυτο μου στους οπαδους αυτης της ομαδας με πειραζει αυτη η θεση απο καποιους … Προσβαλει την ιδεα τους σκοπους την ιστορια και το νοημα αυτης της ομαδας που κρυβεται στο μυαλο αυτων που την αγαπουν… Αν δεν σας αρεσει η μπαγερν αγνοηστε την και καλυτερα να μην την υποστηριξετε η μην υποστηριξτε κανεναν…Μην την υποτιματε ετσι ομως
μην το παιρνεις και τοσο σοβαρα…
μπαλα ειναι…
γιατι αν ειναι να παιρνεις τοσο σοβαρα αυτο , στα πιο σοβαρα τι κανεις…?
*εφυγα…!! αρχιζει η φουλαμ…!! 8)
το περιμενα:p.βεβαια στο πρωτο ματς ημουν ετοιμος να σου πω οτι εκανες λαθος,αλλα τελικα πραγματι εγινε ετσι οπως ρα λες8)