Ε, καλά επειδή μερικοί πετάξαν τη μπαρούφα για “αλαζόνες οπαδούς της Μπαρτσελόνα που δεν ξέρουν να χάνουν”, τι έγινε?
Δε νομίζω κάποιος από μας να μην παραδέχεται ότι στο τέλος έστω με αυτή την άσχημη (αλλά αποτελεσματική) τακτική η Ίντερ πήρε δίκαια την πρόκριση.
Από κει και πέρα έχουμε κάθε δικαίωμα να χαρακτηρίζουμε αντιαισθητικό το ποδόσφαιρο της Ίντερ, καραγκιόζη τον Μουρίνιο και να είμαστε περήφανοι που η ομάδα μας βρέξει χιονίσει θα πάει να πάρει το αποτέλεσμα παίζοντας το ποδόσφαιρο που ξέρει.
Εμείς θέλουμε νάμαστε με την Μπάγερν, εσύ γιατί ζορίζεσαι?
Συμφωνώ κρισπ. Συμπικνώνεις σε μια φράση, όλα όσα υπόθηκαν πριν. Αυτό που έχω κάνει bold, είναι και η δική μου άποψη, ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ, οπότε δεν χρειάζεται να την επαναδιατυπώσω. Τέλος του ζητήματος λοιπόν και μακάρι να δούμε ωραία μπάλα στον τελικό.
με μπαγερν θα ειμαι λογω αυτου του καταντηματος που ειδα προχτες. και ας μου ηταν συμπαθης η ιντερ μεχρι προτινως. ετσι κι αλλιως στο τελικο παντως δεν θα παιξει ετσι κλειστα, δεν εχει κανα σκορ να κρατησει. θα πρεπει να βαλει και γκολ. αρα ο τελικος δεν θα ειναι ειναι μονοτονος .
και chris συμφωνω απολυτα με το post σου που εκανε quote ο jim_rotten .
ξερει ο μουρινιο οτι οι αμυντικοι της μπαγερν κανουν ευκολα το λαθος(κ λογω ελλειψης ταχυτητας) , φαντασου να τους πιεζει με ετο,μιλιτο, παντεφ… δεν θα αντεξουν, θα εχει κ το διαβολακο απ’το αμστερνταμ να βγαζει καθετες… πιστευω οτι η ιντερ θα δημιουργει κ η μπαγερν θα ψαχνει την αντεπιθεση με ρομπεν,ολιτς…
Ο λογος που με πειραζει ειναι οτι κανενας δεν ειναι πραγματικα μπαγερν και ολοι θα την υποστηριξουν λογω μπαρτσα που ολη η ελλαδα υποστηριζει… οσους εχω ρωτησει λενε πανω κατω αυτα που λετε στις "προγνωσεις “σας και εσεις " μακαρι να κερδισει η μπαγερν για να τιμωρηθει ο μουρινιο αλλα η ιντερ θα το παρει γιατι φυσικα ειναι 10000 φορες καλυτερη ομαδα απο την μπαγερν” Εμενα ως οπαδο της μπαγερν με πειραζει. Προτιμω να ειναι με την ιντερ η με κανεναν. Κανενας ελληνας με την μπαγερν!!!
Ναι, αλλά ποιος σου είπε πως εμείς της Ρεάλ θέλουμε τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα να υποστηρίζουν την ομάδα του μελλοντικού προπονητή μας; Όλοι τους με τη Μπάγερν να είναι ή με κανένα!!!