ΕΛΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ

ΕΛΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ

Eίχα πεί Ίντερ παιδιά να το πάρει εξ αρχής…άσε που απέκλεισε την ΜΙΣΗΤΗ Μπαρτσελόνα όποτε χαίρομαι που μια Ιταλική ομάδα θα το σηκώσει…
ΥΓ
Μακάρι του χρόνου να πάει Τελικό η Ατλετικό Μαδρίτης
Και εγω Ιντερ βλεπω, αν και δεν μπορεις να ξερεις με γερμανικες ομαδες… Και η Μπαρτσα γιατι σου ειναι μισητη? Πελατακι και συ και πικραμενος…
Δεν πειραζει, του χρονου παλι Καταλωνια θα παει η κουπα, εκει που ανηκει…
αντε ρε επιτελους τελικος!κλασικα ενταξει φαβορι η ιντερ,αλλα γουσταρω πολυ να δω να το σηκωσει η μπαγερν για τρεις ανθρωπους:τον τεραστιο προπονητη που λεγεται λουις φαν χααλ,τον τιμιο γιγαντα ολιτς και την υπερπαικτουρα ρομπεν.δεν γουσταρω βεβαια κατι φαν μπουιτεν,ντεμικελις και λοιπους ξυλοκοπους,αλλα δεν πειραζει.
μου εκαναν εντυπωση τα λογια του φαν χααλ χθες στη συνεντευξη τυπου,οπου ειπε οτι η τσελσι,η γιουναιτεντ και η μπαρτσελονα ειναι σαφως καλυτερες ομαδες και απο την μπαγερν και απο την ιντερ,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν αξιζαν να πανε τελικο.ο μουρινιο θα εβγαζε αφρους σε μια γωνια:p
Εγώ Μπάγερν βλέπω…είναι που δεν γουστάρω και τον Μουρίνιο:):!:
Σήμερα λογικά, θα δούμε τον καλύτερο τελικό από άποψη τακτικής μετά το 2003 και το Μίλαν-Γιουβέντους. Φοβάμαι μόνο μη δούμε και ανάλογο θέαμα.
Σίγουρα θα έχει πολύ τρέξιμο, η Μπάγερν θα προσπαθήσει να έχει κατοχή και να παίξει με τις γνωστές μπούκες από Ρόμπεν και (ελλείψει Ριμπερί) Άλτιντοπ και η Ίντερ θα κλείσει χώρους και θα ψάξει αντεπιθέσεις.
κατα την προσωπικη μου γνωμη αυτος ο τελικος ειναι τελειως ακυρος αν θεωρησουμε οτι και οι δυο ομαδες περασαν με γκολ offside σε προηγουμενους αγωνες
Θελει κανεις πεναλτι,να εχει και πιο αγωνια στο τελος?:p:p
πεναλτι πραγματικα θα μετραγε πολυ οπως τοτε στο τελικο του 2008 με την chelsea και την man utd
η γλοιωδης “πολιτικη” της νετ συνεχιζεται… σε 10 λεπτα εκπομπης εχει ακουστει 25 φορες η μπαρτσελονα…
=D>=D>=D>=D>
μπαρτσελονα
μπαρτσελονα
μπαρτσελονα
μπαρτσελονα
μπαρτσελονα
μπαρτσελονα
μπαρτσελονα
μπαρτσελονα
μπαρτσελονα
μπαρτσελονα
Όχι γιατί είπα να πάω να ακούσω και κάτι φίλους που παίζουν live μετά το ματς!
Τελικός προπονητών ο αποψινός, ας το πάρει όποιος θέλει, δεν έχω προτίμηση.
Προβλεπω παραταση εγω. :-k
Παω σε κατι φιλους.Πιτσες μπυρες και ΤσουΛου.
Απαγορευονται δια ροπαλου οι γυναικες σημερα. 
Ας κερδισει ο καλυτερος !
και εγω ετσι το βλεπω.στην αρχη νομιζω πως θα παιξουν λιγο κλειστα και οι δυο ομαδες για κανα 20λεπτο κλασικα για να δουν την εξελιξη του αγωνα και μετα μπορει να ανοιχτουν

[SIZE=“5”]ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ…[/SIZE]
εγω τι να πω που ηρθαν νωριτερα τα σουβλακια και εμεινα με το τιποτα τωρα…
εγω μαλλον με βλεπω να παρακολουθω τουλαχιστον το πρωτο ημιχρονο νηστικος
ελα ρε Bayern μπορεις!!!
[SIZE=“6”]ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΒΕΡΝΙΚΟ!!![/SIZE]
[SIZE=“4”]ΠΟΝΑΝΕ Τ’ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ!!![/SIZE]