‘’ …με τα ορθια αγγουρια που εχει εκει στην αμυνα της η μπαγερν ‘’
Γεια σου ρε Βερνικο αρχοντα ! :lol::lol::lol:
ΔΩΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝΟ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΓΑΜΩΤΟ , ΓΚΟΛ ΜΠΗΚΕ !!!
‘’ …με τα ορθια αγγουρια που εχει εκει στην αμυνα της η μπαγερν ‘’
Γεια σου ρε Βερνικο αρχοντα ! :lol::lol::lol:
ΔΩΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝΟ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΓΑΜΩΤΟ , ΓΚΟΛ ΜΠΗΚΕ !!!
COMPUTERIZED INTER!!! :lol2: 
Μα καλα …αυτη η Ιντερ να μην εχει ουτε εναν Ιταλο;;; :-k
:lol:
δηλαδη του χρονου ο μουρινιο θα ειναι ο μοναδικος προπονητης που θα εχει παρει τσ.λ. με τρεις διαφορετικες??
η μπαγερν φανηκε οτι ειναι μια κλαση κατω απο τις τοπ ομαδες της ευρωπης, ειχε 65% κατοχη κ δεν εκανε τιποτα…
Ρε ας τον κρεμάσει κάποιος αυτόν τον καραγκιόζη τον βερνίκο.
Σβάνστάγκεν.
Ούτε η μπάρτσα έκανε, και;
Εδιτ. σορρυ για το δουβλε ποστ
περισσοτερο στεναχωρηθηκα που το πηρε αυτη η ιντερ, παρα που το χασαμε… ειναι ο χειροτερος τροπος παιξιματος που εχω δει απο ομαδα με τεραστιο προυπολογισμο
να το χαιρονται
κατα τα αλλα ο βερνικος με τα ορθια αγγουρια ειπε την καλυτερη φραση της καριερας του…ΔΕΝ ειναι δυνατον, ΔΕΝ ειναι δυνατον, ΔΕΝ ειναι δυνατον, ΔΕΝ ειναι δυνατον να φας το πρωτο γκολ
ΔΕΝ ειναι δυνατον
μακαρι να ειχα μανατζερ να επαιζα σεντερ μπακ στην μπαγερν, πιστευω θα ειχαμε καλο ανταγωνισμο με τους 2 κλοουνς
απλωμενο χερι μαικον-βολευ στην αρχη .-
Το πρώτο γκολ πες ντάξει, ήταν κλασικό γκολ άμυνας που αγχώνεται.
Περίπου 15 τέτοια έφαγε φέτος ο βάζελος.
Το δεύτερο όμως με έναν Βαν Μπούιτεν (ή όπως προφέρεται) να στρίβει πιο αργά κι από ριπλέη ήταν τραγικό.
Άλλος ένας τελικός μάπα πάντως.
:lol::lol:
αλητη με προλαβες…
ειχα κλειστο το pc…
τι εχει πει ο αρχοντας…
μαρεσει που λετε να σταματησει ο βερνικος…
τι λετε…?
εδω ψαχνουμε με το ντουφεκι κατι να γελαμε…
επίσης μεγάλη ατάκα βερνίκου ότι εδώ ολόκληρη μπαρτσελόνα δεν άνοιξε αυτή την άμυνα.θα το καταφέρει η μπάγερν?
και στο τέλος που έλεγε τους παίκτες της μπάγερν που συμμετείχαν στον τελικό είπε πως ο μπούτ ήταν ο μόνος τερματοφύλακας που έπαιξε απόψε.λες και το φυσιολογικό είναι να παίζουν 3-4…#-o
πάντως παρακολουθώ όλους τους τελικούς από το 1999 και μετά το πόρτο-μονακό - που ντάξει, χειρότερος τελικός δε θα υπάρξει - είναι μάλλον ο χειρότερος…
μόνο ο μιλίτο άξιζε σήμερα.
καλα καταπληκτικος και σημερα ο βερνικος.η μπαγερν δυστυχως λιγα πραγματα,η ιντερ επαιξε εξυπνα,αλλα το πηρε κυριως γιατι ο μιλιτο ηταν πολυ καλος.
παντως ανησυχω για του χρονου με μουρινιο στη ρεαλ.
Με λενε Ντιεγκο Μιλιτο, και ειμαι καλα. Λοιπον, να τα πω και σε σας, σημερα δεν επαιξα καλα. Απλα οι μακρυμαλλιδες σεντερ μπακς της Βαυαριας με εχασαν σε δυο φασεις και τους παστελωσα δυο φορες. Δεν φταιω εγω. Δεν εκανα τιποτα αλλο, απο το να μοιρασω δυο ( 2 ) σακουλες σε δυο μπλακμεταλαδες. Καλα να παθουν.
Σηκωσα τσου λου, και το καλοκαιρακι θα σηκωσω Γουορλντ Καπ, παρεα με τον φιλο μου τον Λιο.
Ελλαδα προσεχε, γιατι εχεις και εσυ μακρυμαλλη σεντερ μπακ.
Επεσα μεσα τελικα. Το σηκωσε η Ιντερ 
Tελικα φαν χααλ ή φαν γκααλ είναι το σωστο ποτέ δεν θα μάθουμε :lol::lol::lol:
oπως το περιμενα μαπα το ματσακι…και πολυ μεγαλος προπονητης ο μουρινιο…
υπαρχει κανεις που πιστευει οτι δεν θα το παρει και με τη ρεαλ τα επομενα χρονια???πολυ χλωμο…
εγω πιστευω πως αν παει στη ρεαλ,τρεμπλ δε κανει…ειδικα το πρωταθλημα δε το παιρνει
Δηλαδή το Μίλαν-Γιουβέντους και το Μπάγερν-Βαλένθια σου άρεσαν πιο πολυ;
δεν ηταν τοσο ασχημο ματς. ειχε πολλες φασεις και ηταν πολυ παραξενο οτι εληξε 0-0.
το αλλο ομως χαλαρα ο χειροτερος τελικος που εχω δει ποτε.
ουτε καν τον θυμομουν…
πως να μην εχει τετοια κατοχη η bayern?αφου η inter επαιξε πιο πολυ αμυνα με αντεπιθεσεις οπως εκανε σε καθε αγωνα
το θεμα με την ιντερ ειναι το πως θα διαχειρηστει αυτο το υλικο ο νεος προπονητης…
Εγώ λέω να πάει ο Πανηλειακός.