Βασικά θα πάει ο ΠΑΟΚ οπότε κόφτε τις χαζές προβλέψεις 8)
οντως αυτο ειναι ενα μεγαλο ερωτημα
η τραγική άμυνα της μπάγερν έχασε τον τελικό. επίσης, δυστυχώς πέραν του ρομπεν και του λαμ, οι αλλοι δεν την μυρίζουν και πολύ…
μέτριο ματς γμτ.
Δεν χρειάζονται πολλά λόγια.
Η μεν είχε Μπαστούρμπερ και Μιούλερ, η δε Ζανέττι και Μιλίτο.
Δεν ήταν κακή η Μπάγερν αλλά σε τέτοια αποφασιστικότητα και δύναμη ομάδας Μουρίνιο δεν είχε καμία τύχη.
100% δίκαιη πρωταθλήτρια η Ιντερ, το άξιζε και λόγω πορείας.
Χαμένη η Ρεάλ.
Δεν έχω διαβάσει άλλα ποστς.
Κατα τ’ άλλα χάρηκα πάρα πολύ που το πήρε η ίντερ, και ο ζανέτι με συγκίνησε γενικώς.
Η υπερφλύαρη κι εντέλη ανούσια bayern φάνηκε ήδη απ’ το πρώτο γκολ και μετά πως δεν το’ χε. Πραγματικά όση κατόχη και να’ χε δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Ουσία μηδέν
Όπως είχε πει και ο χαλισέκο με αυτούς τους 2 κλόουν για κεντρικά αμυντικά που να πας μπροστά…Η τρίπλα του μιλίτο στον άμπαλο ήταν παιδική, εξευτελιστική και αξιομνημόνυτη…
Ριμπερί έλειψε και πολύ μάλιστα -και αδίκως-
Συνολικά το ματσάκι συμπαθητικούλι. Εχω δει και πολύ χειρότερους τελικούς…
το μίλαν-γιουβέντους μπορεί να έληξε 0-0 αλλά είναι από τους καλύτερους τελικούς που έχω δει.
και το μπάγερν-βαλένθια ήταν πιο ισορροπημένο μάτς και είχε σασπένς μέχρι το τέλος.
Με Ριμπερί θά’χαμε άλλο ματς:):!:
Το Μίλαν-Γιουβέντους ήταν αηδία.
Το φετινό ήταν λιγότερο κακό αλλά μάπα και αυτό.
Ο Μουρίνιο θριάμβευσε όπως επίσης τελικά θριάμβευσε (έστω στο τέλος) και το 4-3-3 έναντι του 4-4-2.
Γιατί ντάξει, πόσες φορές θα κερδίσεις επειδή ο Ρόμπεν συγκλίνει προς το κέντρο και σουτάρει? Κάθε φορά “κουτούλαγε” πάνω σε 4-5 αμυνόμενους. Τα τρία χαφ κέρδισαν τα δύο και η πίεση στα στόπερ-κριάρια της Μπάγερν ήταν αναμενόμενο να οδηγήσουν σε γκολ. Πραγματικά, όσο βλέπω το 2ο γκολ της Ίντερ δεν μπορώ να πιστέψω πόσο τραγική είναι η αντίδραση του Βαν Μπούιτεν.
Με Ριμπερί τίποτα δεν θα άλλαζε πιστεύω.
Tι ταγάρι αυτός ο Ντεμικέλις, ούτε ο Μαλεζάς και ο Σαριέγκι δε θα τρωγαν τέτοια τρίπλα.
Κατά τ’ άλλα ήταν μάτς σκακιού και κέρδισε ο γκραντμάστερ. Ο Φαν Χάαλ εξαιρετικό κατόρθωμα που έφτασε ως εδώ.
Και φυσικά ήταν ένας κανονικός προς καλό τελικό. Αν είχαν ισοφαρίσει στο τετ-α-τετ του δεξέρωποιου οι Γερμανοί, τώρα θα λέγατε για συγκλονιστικό ματς.
Αν θέλετε χειρότερο τελικό ψάχτε στα Πόρτο-Μονακό, Ρεαλ-Βαλένθια και Μπάγερν-Βαλένθια.
Συμφωνώ και οι 3 ήταν πολύ χειρότεροι τελικοί. Προσωπικά ο χθεσινός μ’ άρεσε περισσότερο κι από τον Μιλαν - λιβερπουλ (2-1)
Ισως δε θυμαμαι πολυ καλα το μιλαν-γιουβεντους αλλα ο χθεσινος τελικος μου φανηκε μακραν ο πιο βαρετος που εχω παρακολουθησει απο το 1998 και μετα…
Αφου στο ημιχρονο κοντεψαμε να στησουμε τουρνουα προ και να μη δουμε το β ημιχρονο…
Χαρηκα πολυ για τον ετο που πηρε 3ο CL και ελπιζω οι δικοι μας στη μπαρτσα να τα βλεπουν αυτα για να μη συνεχισουν τις ηλιθιες μεταγραφικες κινησεις που συνηθιζουν τελευταια
[QUOTE=ι ελπιζω οι δικοι μας στη μπαρτσα να τα βλεπουν αυτα για να μη συνεχισουν τις ηλιθιες μεταγραφικες κινησεις που συνηθιζουν τελευταια[/QUOTE]
πιστευω οτι η μεταγραφη του βιγια ηταν πολυ καλη
ουτε καν ομως, ουτε καν
το ματς δεν χαθηκε ουτε γιατι μας πηραν το κεντρο (70% κατοχη ειχαμε) ουτε γιατι παιζαμε 4-4-2
το ματς χαθηκε γιατι τοσο τραγικη αμυνα δεν εχει ξαναπαρουσιασει ομαδα σε τελικο, καθε φορα (απο τις ελαχιστες) που κατεβαινε εκανε φαση για γκολ
ειλικρινα στο 2ο γκολ ολοι ειδατε τι σημαινει βανμπουιτεν, αλλα το 1ο γκολ τοσα χρονια σε παιδικα-εφηβικα πρωταθληματα, μα το θεο, δεν εχω δει να μπαινει…βολε ο τερματοφυλακας (!), κεφαλια επιθετικου ανετοτατα (!!), ενα-δυο και να περναει τον αμυντικο που το πηρε κεφαλια και ειναι ενα-εναμισι μετρο πισω του και να βγαινει τετ α τετ
δεν εχω λογια
οσο για αυτα παερι μουρινιο τα ακουω βερεσε, πραγματικα δεν ειδα να κανει κατι απο τον παγκο μεσα στο ματς, 3 αντεπιθεσεις εκανε απεναντι σε μια ομαδα με ανυπαρκτη αμυνα
(βασικα ψιλογκρινιαζα οταν ειδα πως αρχιζει με μπαντστουμπερ αριστερο μπακ και τους 2 κλοουνς στο κεντρο, αντι να τον βαλει σεντερ μπακ με ενα κλοουν διπλα και τον κοντεντο αριστερο μπακ, αλλα τι να κανεις)
edit
το ποσο μεγαλος προπονητης ειναι ο μουρινιο θα φανει στη ρεαλ, οπου το στυλ ποδοσφαιρου ειναι εντελως διαφορετικο και δεν θα εχει αυτους τους απιστευτους αμυντικους που εχει η ιντερ
edit2
βαλτο ρε muller γαμω την τρελα μου
Δεν είπα ότι πήραν το κέντρο.
Είπα ότι τα τρία χαφ κέρδισαν τα δύο.
Επιθετικά Φαν Μπόμελ και Σβαϊνστάιγκερ δεν βρήκαν ούτε μισό διάδρομο. Αμυντικά τώρα στο πρώτο γκολ της Ίντερ ο παίκτης παραπάνω στο κέντρο είναι ο Σνάιντερ που κάνει ανενόχλητος την ασίστ, ενώ στο δεύτερο η μπάλα φτάνει κάθετα στον Μιλίτο με χαρακτηριστική ευκολία. Από το κέντρο έκανε η Ίντερ και τις άλλες 3-4 καλές φάσεις.
Ακριβώς επειδή ο Βαν Μπούιτεν είναι μετριότατος αμυντικός, σε έναν τελικό με μια σφιχτή και απόλυτα προσηλωμένη ομάδα όπως η Ίντερ, οφείλεις να τον καλύψεις περιορίζοντας στον αντίπαλο τη δυνατότητα να βγει ένας εναντίον ενός μαζί του.
κοιτα, στο πρωτο γκολ 2 παικτες ειναι ολοι και ολοι της ιντερ μπροστα και καταφερνουν απο βολε του κιπερ (!) να παιξουν ενα-δυο
στο 2ο γκολ δεν εχει πολυ νοημα να αναλυσεις πως βγαινει καθετη πασα αφου ειχαν βγει ολοι μπροστα
τελοσπαντων για μενα ολο το ματς ηταν να μη φαει γκολ. με τετοια αμυνα σχεδον αδυνατον και οταν δεν εκμεταλλευσεσαι ενα τετ α τετ, αντε γεια, κανουμε σχεδια για του χρονου με σοβαρο αμυντικο διδυμο
παντως οπως ειπε και ο βερνικος (!) εδω δεν καταφερε η μπαρτσελονα να τους ανοιξει την αμυνα οταν καθονταν πισω , θα καταφερνε η μπαγερν χωρις το ριμπερυ?
και ακομα περισσοτερο με στεναχωρει πως ολος ο κοσμος αποθεωνει το μουρινιο που πραγματικα δεν παιζει μπαλα ρε γαμωτο
σε αυτον τον αγωνα μονο πισω καθοταν
Βασικα στο νου μου ως κακες μεταγραφες εχω του ibra(λογω χρηματων κυριως) του τσιγκρινσκι και περυσι του κασερες του χλεμπ και κατι αλλως βραζιλιανων που παιρνουμε και στελνουμε δανεικους (κειρισσον, ενρικε)
Villa και γω πιστευω πως ειναι καλη αλλα με λιγο τσιμπημενη τιμη
Ο χειρότερος τελικός που θυμάμαι…70-30 η κατοχή, με μετρημένες φάσεις, με καρμπόν ανάπτυξη και προβλέψιμα αποτελέσματα. Ωραίος ο Ετό ως αμυντικός ε?
Άντε του χρόνου στη Ρεάλ να εξελίξει και άλλο την άμυνα ο Μουρίνιο.Να τους βάλει και τους 11 στην περιοχή του να μην φάει ποτέ γκολ και να κάνει ρεκόρ για να κοιτάζεται στον καθρέφτη και να γλείφεται 
με την barcelona ηταν πολυ καλυτερος αμυντικος:lol::lol:
Ναι αυτό που λέει ο zouglau.
Ο Ετό μάρκαρε στον ίδιο χώρο με τον Μαϊκόν.
Αν μπορούσε ο Μουρίνιο να τους βάλει όλους στην εστία, ώστε να μη χωράει η μπάλα να μπει μέσα, θα το έκανε.
Αλλά τι να πω. Να το χαρείτε το κύπελλο με τον τρόπο που το κατακτήσατε.
Είμαι περίεργος να δω την Ιντερ του χρόνου…