Champions League 2009 - 2010

οντως του ιμπρα ηταν κακη κινηση

fixed :stuck_out_tongue:

Ρεαλ με μουρινιο να παιζει αντιποδοσφαιρο,κουτσου κουτσου μπολ,εχει ενδιαφερον πως θα ταιριαξουν η φιλοσοφια του μουρινιο με αυτη της ρεαλ που ειναι κατεξοχην επιθετικογενης ομαδα.

εγω νομιζω οτι θα ταιριαξει,οπως ταιριαξε και ο καπελο με τον οποιο πηραν δυο πρωταθληματα.βεβαια αν δεν κανω λαθος,για αυτον τον λογο τον εδιωξαν,επειδη δεν επαιζε ωραια μπαλα και επειδη δεν καταφεραν κατι καλο στο τσαμπιονς λιγκ.

βέβαια ό,τι και να κάνει ο μουρίνιο δε μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα από τη μπαρτσελόνα.
το τσάμπιονς λίγκ ξεχάστε το για του χρόνου.θα πάει στο λονδίνο…:stuck_out_tongue:

Οι οπαδοί της Ρεάλ, όσο αντιπαθητικοί κιαν είναι, δεν γουστάρουν το τσούκου-τσούκου μπαλ, ούτε και οι μπαλαδόροι παίκτες της…άρα δεν νομίζω ότι τεριάζει ο Μουρίνιο:):!:

επειδη η inter με την real ειναι τελειως διαφορετικες ομαδες πιστευω οτι ο μουρινιο με αυτους τους παιχτες που θα εχει μπορει να λειτουργισει με μεγαλυτερη ανεση πιο επιθετικα μιας και ειναι επιθετικογενης ομαδα η real

Η Ίντερ του τελικού μπορεί να έπαιζε με 10 πίσω από τη σέντρα αλλά έβαλε 2 γκολ και έβγαλε άλλες 3 φάσεις. Δεν ηταν αποθέωση του ποδοσφαίρου αλλά δεν ήταν και καταστροφή. Γι αυτό λέω ότι το αμυντικογενές ποδόσφαιρο δεν είναι κακό αρκεί κάπου να υπάρχει και η διάθεση να βγει κάτι δημιουργικό.

Όσο για το πώς θα παίξει η Ρεάλ με τον Μουρίνιο, προτρέχετε. Η ιστορία πάντως μας διδάσκει ότι ακόμα και οι καλύτεροι δεν πετυχαίνουν παντού όπως και ότι ο τυχοδιωκτισμός ενίοτε τιμωρείται.

κατα τη γνωμη μου αυτη την αμυντικογενης τακτικη ποδοσφαιρου την χρησιμοποιει αψογα ο μουρινιο, καλυτερα απο οποιονδηποτε αλλον προπονητη

Ξαναβλεπω τις φασεις και γελαω με 2-3 τριπλες του Μιλιτο. Μονο καποτες δε τους αφησε στην τσεπη την ωρα που τους περναγε και ψαχνανε να δουν τι εγινε :lol:

εγω βλεπω να κανει ομαδαρα την ρεαλ…με αμυνα που δεν θα τρωει με τιποτα γκολ+τους παικταραδες που εχει μπροστα…και τακτικα ειναι φοβερος…και απειρα χρηματα…

δυσκολα να μην παρει εστω μια φορα το τσαμπιονς λιγκ η ρεαλ την επομενη τριετια…η εστω να μην παει τελικο…

οσο αντιπαθητικος κι αν ειναι ο τυπος παραδεχομαι οτι ειναι πολυ ικανος προπονητης οπου κι αν πηγε…

οπως και να εχει σηκωσε champions league με 2 διαφορετικες ομαδες.μετραει πολυ αυτο

Βέβαια προς το παρόν η Ρεάλ δεν έχει ούτε γι αστείο παίκτες για να κάνει άμυνα που δε θα τρώει γκολ.

οντως ειναι πολυ φυσα-ρουφα η αμυνα

Το Πορτο-Μονακο ηταν εξαιρετικο, απλα αντι-εμπορικο. Χειροτερος της δεκαετιας ειναι με διαφορα το Μιλαν-Γιουβε.

Χααλ, αλλα δεν εχει καμια σημασια… Σπυροπουλιες ειναι αυτες, λες και θα κανει μηνυση ο ολλανδος αν τον πουμε Γκααλ.

Καλα, πασιεντζα παιζαμε στο πισι για να περασει η ωρα (και να φτασουν τα πεναλτι)!

Σε γενικες γραμμες δεν εχεις αδικο, αλλα τι διαολο; Αλλα ματς βλεπουμε; Τρεις αντεπιθεσεις;
Απο τα στατιστικα της ΟΥΕΦΑ:
6 Attempts on target 7
7 Attempts wide 2
Θυμαμαι ηδη πεντε απο τις προσπαθειες της Ιντερ στο τερμα, χωρις να το ψαξω. Το πρωτο μερος ειχε 10 (1) για τη Μπαγερν και 7 (4) για την Ιντερ, τα αλλα πεντε σουτ στο τερμα της Μπαγερν εγιναν στο δευτερο μερος, με πρωτο το τετ α τετ του Μελερ.

Και μερικες φωτο για οσους ενδιαφερονται:
http://img38.imageshack.us/gal.php?g=madridcl2010316.jpg

Αντε, και του χρονου.

Μια απ’ τα ίδια! Ντάξει δηλαδή, όχι ακριβώς, εμείς με την παρέα μου τότε δεν το ρίξαμε στο χαρτάκι (δεν είχαμε φέρει τράπουλα οι τρόμπες και δε μας έψηνε και ιδιαίτερα να παίξουμε ηλεκρονικές παρτίδες), αλλά ναι, το μόνο που μας έχει μείνει είναι το πέναλτι που βάζει ο Σεβτσένκο και αρχίζουν τα πανηγύρια στη Μίλαν!

Άθλιος τελικός, αθλιότατος.

Κατά τ’άλλα και επειδή ξέχασα να ευλογήσω τα γένια μου:

31/3 8)

Βέβαια η είδηση είναι ότι έπεσε μέσα και ο αγαπημένος μας Ρομάντικ. Εγώ δεν πέφτω ποτέ έξω στα αθλητικά. 8)

Μόνο ο γαύρος στο μπάσκετ με διαψεύδει φέτος. :lol:

βασικα πρεπει να ηταν η πρωτη φορα που κερδισα αρκετα λεφτα στο στοιχημα το τοτε μιλαν γιουβεντους, 0-0 ακριβες σκορ

13 χρονων παιδακι στον τζογο :cry:

και του χρονου να το σηκωσει η man utd:D

Του χρονου ελπιζω να δω παλι τον Ζοζε :wink: