Champions League 2010 - 2011

πω ρε μαλακες οι φωνες τους μου μοιαζουν πολυ.και επειδη γενικα τον αντιπαθω τον σπυροπουλο πηγε το μυαλο μου εκει.

μαλακας και αυτος λοιπον :stuck_out_tongue:

Αrsenalara,εσκισε…!Απιστευτο παιχνιδι,η ονειρωξη του ποδοσφαιροφιλου.Τεραστιες ομαδες αμφοτερες,εξισου καταπληκτικη και η Barcelona!Tι να πω,απολαυση ηταν το παιχνιδι!

Xoρτάσαμε μπάλα χθες βράδυ! 8)
Η Μπάρτσα δικαιούνταν άλλο ένα γκολ αλλά δεν πειράζει, έτσι θα έχει ακόμα μεγαλύτερο νενδιαφέρον το ματς στη Βαρκελώνη!

2 αλλαγες ο βενγκερ (αρσαβιν, μπεντνερ) και γυρισε το ματς

τεραστιο παιχνιδι παντως, επειτελους ειδαμε και λιγο ποδοσφαιρο

Μετα τα μαπα ματς της τριτης επιτελους ειδαμε λιγο μπαλα:)

Πολυ καλη η Σαχταρ χτες !

Το Αρσεναλ - Μπαρτσελονα ηταν μια ωραιοτατη ματσαρα !
Λαθος αντιμετωπιση του ματς απο την Μπαρτσα ενω αν ηταν και σε καλη μερα ο
Μεσσι θα ειχε βαλει γκολ σε μια απο τις 2 φασεις που βγηκε απεναντι απο τον τερματζη.
Η Αρσεναλ απο την αλλη σε ολο το δευτερο ημιχρονο ανεβαζε την αποδοση της
και στο τελος εκανε την ανατροπη δικαια !

Υπαρχει χερι του Αρσαβιν στην τελευταια φαση ή με φαινεται ?

Τώρα τα πράγματα ξανά δυσκόλεψαν για την Μπάρτσα…πολύ δύσκολα θα το ξανά γυρίσει:):!:

οι δανοι δινουν ρεσιταλ στην κερκιδα παντως που βλεπω τωρα…μακαρι να προχωρησουν, πολυ συμπαθητικη ομαδα

Η Λυόν παίζει ακριβώς το αμυντικό σύστημα που εφάρμοσε πέρσι ο Μουρίνιο στο Καμπ Νου :!:

δεν τη βλεπω καλα τη ρεαλ,και χαιρομαι:D

Η Λυον ομως παιζει μπαλα. Τουλαχιστον προσπαθει…

Αν θυμαμαι καλα, περσυ η Ιντερ στο Καμπ Νου ηταν ταμπουρι και οι 11 παικτες για να μην περασει η μπαλα.

δε θυμάσαι καλά, ήταν ταμπούρι και οι [B]10[/B] παίκτες για να μην περάσει η μπάλα :slight_smile:

Ναι, πριν τσακωθείτε για την ευρωπαϊκή παράγκα, αυτό που εννοούσα ήταν η διάταξη των παικτών όταν αμύνονταν και οι κινήσεις αλληλοκάλυψης.

Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω ειδα την πιο ‘αχρωμη’ Λυων των τελευταιων ετων.
Το Ζερλαν παλαιοτερα ηταν πολυ δυσκολη εδρα και η ιδια η Λυων ηταν πολυ δυνατοτερη.
Μετρια η Ρεαλ.

Εγώ την περίμενα χειρότερη τη Λυόν, αλλά προφανώς η πελατειακή σχέση με τη Ρεάλ δίνει άλλο χρώμα στα ματς αυτά.

οντωςε παντου παραγκα

Το ματσακι μια χαρα ηταν!!!
Θα γουσταρα να καρφωνε αλλο ενα η Λυων στο τελος αλλα δεν πειραζει.
Ο Benzema παιχτουρα (περα απο το γκολ). Τους εκανε γιο - γιο!!

Λολ, δεύτερο οφσάιντ γκολ στο ζευγάρι :!:

ωχ ξεχασα το τσουλου σημερα. σε ποιο ματς λες?

μαλλον το μπαγερν-ιντερ… παω να βαλω λιγο dimple και ν αραξω καναπε…

Μπάγερν - Ίντερ 0-1