1-1
με πρανιτς-μπρενο-βελγο γαλατα, αν φαμε αλλα 2 δεν θα με παραξενεψει καθολου
1-1
με πρανιτς-μπρενο-βελγο γαλατα, αν φαμε αλλα 2 δεν θα με παραξενεψει καθολου
ωραιο γκολ αν και τυχερο. ειχε πολλα φαλτσα απο το σουτ του ρομπεν, λαθος εκτιμηση και νατο το τεμαχιο.
μονο εμενα εκνευριζει ο σπυροπουλος που προφερει τον Ετό 'Ετο???
φαν χααλ εισαι μεγαλος τακτισιαν. ο κορυφαιος στον κοσμο.
ΜΕ ΔΥΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΞΤΡΕΜ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ.
παντως παλι η αμυνα καθολου σιγουρη δεν ειναι
φδζφδσαδφσγφ δφγγφψγφψηδφφηδηγφδ
ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΠΑΛΑ
τι ματσαρα!!! και ποσο κωλοφαρδη η ιντερ…
Πω ρε πούστη κι εγώ κάθομαι και βλέπω τη Γιουνάιτεντ :lol:
κ εγώ κ είναι ψιλομούφα το μάτς
δεν εχω λογια…επιθετικα αγγιζουν το τελειο (αμα ηταν τελειοι θα ειμασταν στο 5-1 τωρα)
πραγματικα ειναι σαν να ξεσπανε για ολη τη χρονια για το καθε ανοβερο και την καθε μαιντζ
ειλικρινα μπορει να φαει 2 γκολ και να αποκλειστει, θα ξενερωσω τη ζωη μου, αλλα ευχαριστω για τη μπαλα που ειδα…τσουλου σαγαπαω, 45 λεπτα μου φανηκαν σαν 5, ουτε καταλαβα ποτε τελειωσαμε
φαν χααλ μεινε ρε γιγαντα, ας τερματισουμε 6οι…δεν ειπα ποτε κακη κουβεντα για τον κορυφαιο προπονητη του πλανητη και δεν θα πω ποτε και για μενα τεραστιο λαθος ντε και καλα να τον διωξουν…για να παρουν τον χαινκες και να παιζουν σαν τη λεβερκουζεν
Αυτο.
Ματσαρα βλεπουμε! Τερμα τα γκαζια απο τους Γερμανους που επιθετικα ειναι απιαστοι! Αν δεν αλλαξει κατι ριζικα η Ιντερ και γινει λιγο πιο αποτελεσματικη η Μπαγερν παμε για μεγαλο σκορ!
φαινοταν…ξενερωμα
φαινόταν…καύλα.!! (και δεν είμαι ιντερ)
Forza Inter!!
νταξει αναλογικα δεν με πειραξε τοσο…παντως δυο πασες να αλλαζαν περισσοτερο μπροστα και οχι τοσο ατομιστια, αυτο με εκνευρισε
τουλαχιστον αφου διωχνετε βαν χααλ, παρτε ενα αμυντικο της προκοπης μη βλεπω το μπρενο και ενα στραικερ της προκοπης, οχι το κριαρι
αυτααα… ας το σηκωσει η μπαρτσελονα τωρα τουλαχιστον, στηριζω
Υπαίτιος είναι ο ΦανΓκάαλ, τον οποίο θεωρώ προπονητάρα.
Δεν γίνεται να βγάζεις Βανμπούιτεν, και να χεις εφεδρεία τον Αλντιτόπ που είναι ανύπαρκτος για τον Ρόμπεν.
Δεν γίνεται να περιμένεις να υπάρξει κάποια εξέλιξη στο ματς για να κάνεις αλλαγή.
Πλέον η Μπάγερν είναι εκτός στόχων και ο Φανγκααλ εκτός ομάδος.
Κατά τ’αλλα, ο Ετό ξέρουμε ότι είναι ο καλύτερος επιθετικός της 10ετίας, ο Σνάηντερ ο καλύτερος Ευρωπαίος επιθετικός μέσος, ο Καμπιάσο θα κόβει και θα κλέβει μια ζωή, και χίλια μπράβο αξίζουν στον Λεονάρντο.
μονη της το χασε η μπαγερν. το οτι θα βαζε η ιντερ γκολ φαινοταν. ενταξει παντως ηταν απο τα καλυτερα ματς φετος. μαζι με το αρσεναλ-μπαρτσα ειναι τα δυο καλυτερα ανετα…
Και το χειρότερο είναι ότι το γκολ το έβαλε ένας από τους πιο ΣΙΧΑΜΕΝΟΥΣ ποδοσφαιριστές που υπάρχουν.
και στο τελος κερδιζουν… οι Ιταλοι
ειδα οτι το ματς ηταν 2-2 και λεω για κατσε να ανοιξω TV μπας και βαλει κανα γκολ η ιντερ…με το που ανοιγω φαπ το 2-3…χαχαχα
κριμα για τη μπαγερν. της αξιζε η προκριση μιας και ηταν καλυτερη και στα 2 ματς. δημιουργησε παρα πολλες ευκαιριες και δεν αξιζε στην ιντερ να περαει που σημερα ηταν -για μενα- χειροτερη και απο οτι στο πρωτο ματς, που τουλαχιστον εκανε και μερικες φασεις. θα μ πει κανεις οτι σημερα εβαλε 3 γκολ. οκ μα θα μπορουσε να φαει 5 η 6… στο πρωτο δεν θα ετρωγε ευκολα τοσα…
σε 2 στιγμες χαθηκε το ματς.
απο κει και περα χωρις τον ρομπεν η μπαγερν ειναι πολυ πιο ακινδυνη ομαδα και κυριως χωρις μυαλο μπροστα. μπορει να ειναι ατομιστης, μπορει να ειναι γκομενα και τεμπελης μαζι, μα ειναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ παικτης…
φαινοταν …ΚΑΥΛΑ !Και ειμαι ιντερ !
Goran και ταβλα ολοι :!:
Ματσαρα παντως εε !Απο αυτα που ξαναβλεπεις σε επαναληψη !
Σιχαμένη ομάδα η Ίντερ αλλά ο Σνάιντερ είναι μεγάλη παικτάρα.