Ολα τα ζευγαρια ειναι πιθανα απο εδω και περα αν θυμαμαι καλα.
Η Λυων δεν αντεξε σημερα,ηταν και οι περισσοτεροι παιχτες τις σε κακη μερα.
Εdit : Τελικα οι παιχτες των 2 ομαδων φορεσαν τις μπλουζες στηριξης στον Αμπινταλ,
γραφωντας την Ουεφα εκει που πρεπει. http://www.sport-fm.gr/article/464608
Kapoios na mou dosei piso ta 90’ pou ksodepsa vlepontas ton Torres kai thn parea tou na xanoun ypervolika polles eykauries sto paixnidi me thn Copenxagi ( sthn opoia paizei o
[B]TIMIOTATOS[/B] N’ Doy.
Τα σταυρώματα των ημιτελικών (26-27/05 κ’ 03-04/05)
Α. Νικητής 4-Νικητής 2
Β. Νικητής 1-Νικητής 3
προσωπικα θελω ημιτελικο μπαρτσα ρεαλ γιατι αλλη χαρη εχει να αποκλεισεις απο ολες της διοργανωσεις την μισητη σου αντιπαλο ρεαλ
στον αλλο θελω σιγουρα εξω την κωλοιντερ και την τσελσι
με λιγα λογια θελω ενα σαλκε μαντσεστερ
Με τσελσι θα γίνει μάχη πραγματικά, ωραίο ζευγάρι. Ίντερ κωλόφαρδη, στα άλλα ισπανικές λογικά αν και σαχταρ και τοτεναμ είναι λίγο αστάθμητοι παράγοντες, δεν ξέρεις τι θα σου κάτσει
Πολύ ευνοική κλήρωση για Ρεαλ ,Μπαρτσα αλλα και Ιντερ κυρίως την οποία βλέπω να περνάει χαλαρά την Σάλκε και στον ημιτελικό να βρίσκει Τσελσι ή Μάντσεστερ οι οποίες δεν αποτελούν φόβητρο όπως τις άλλες χρονιές.Για να κάνω μία πρόβλεψη απο τώρα στον τελικό βλέπω Μπάρτσα-Ίντερ…
Προβλέπω να παίρνει την κούπα όποια απο τις Τσελσι-Μαντσεστερ, προκριθει (ελπίζω να είναι η Τσέλσι που η τυχη της χρωσταει μια κουπα).
Δεύτερο φαβορί βλέπω τη Ρεαλ ( αν περάσει την Τότεναμ).
Τρίτο φαβορί η Μπάρτσα.
Πολλα θα εξαρτηθουν απο τις απουσιες και το φορμαρισμα των ομάδων και των αστεριων τους μεσα στον Απριλη.
Το ποια θα περάσει απ’το ζευγάρι Τσέλσι - Μάντσεστερ είναι καθαρό 50 - 50 αυτή την εποχή, μια και καμία απ’τις ομάδες δεν πείθει.
Στα άλλα ζευγάρια:
Δεν ξεγράφω την Τότεναμ με τίποτα. Για όποιον έχει δει 2-3 παιχνίδια της φέτος, είναι εμφανές ότι πρόκειται για καλοδουλεμένη ομάδα, με δυνατή έδρα (όπου θα γίνει ο επαναληπτικός, σημειωτέον). Μάλλον θέλει σημαντική δόση τύχης για να κάνει την “έκπληξη”, αλλά μπορεί να το κάνει.
Η Μπάρτσα δεν θα 'χει λογικά κανένα πρόβλημα. Έτσι όπως γίνονται και οι διασταυρώσεις, άμα δεν πάθει κανα κοκομπλόκο σ’αυτό το σημείο της σεζόν, θα πάει τελικό.
Στο Ίντερ - Σάλκε, απλά θέλω έξω την σιχαμερή Ίντερ … Αυτή και η Τσέλσι πρέπει να’ναι οι πιο αντιπαθητικές ευρωπαϊκές ομάδες για μένα.
Μακάρι να δούμε ωραία μπαλίτσα και ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ΧΑΡΙΣΤΕΑ :!:
Εγώ ψήφισα Τότεναμ ετσι για το γαμώτο:p…πάντως όντως μην σας κανει εκπληξη αμα περάσει η τότεναμ…η real απεναντι σε καλα δουλεμένες ομαδες που παιζουν ομαδικό ποδόσφαιρο τα ψιλοχάνει κάποιες φορές…αυτή την εντύπωση μου έχει δώσει τουλάχιστον…
εδιτ: ειμαι ο μονος αραγε που δεν θελω να περασει η μπαρτσα μονο απο αντιδραση στην καθολικη κυριαρχια της?:p:-s