μαζι σου
μπαρτσα-ρεαλ μην το παρουν και ειμαι κομπλε!
Τσελσι ειναι αρκετα μαπα φετος, και βλεπω την Μαντσεστερ στον τελικο μαζι με Μπαρτσα.
Ρεάλ-Τότεναμ παιδιά εγώ πάντως βλέπω καθαρά Ρεάλ.Η Τότεναμ δεν με έχει πείσει εκτός απο δύο ματσάρες που έδωσε με την Ίντερ…
Με την Μίλαν που έχει μο ηλικίας 40 κάνανε 3 σουτ σε 2 παιχνίδια ενώ στο 2ο τους κάνανε πλάκα τα γερόντια:lol:
Άσε που πρέπει να φεύγουνε και οι αγγλικές σιγά σιγά πονέσανε τα μάτια μας ,μόνο μία Αρσεναλ βλέπεται και αυτή έπεσε πάνω στο μεγαθήριο νωρίς νωρίς.
Αυτό. (Αν και οι 2 αυτές ομάδες έχουν 2-3 παικταραδες)
ελατε ρε,αυτο με τα γεροντια της ιντερρ εχει καταντησει αηδια.σαφως και τους κανανε πλακα στον 2ο αγωνα(οπως αναμενοταν),αλλα δεν ειναι τυχαιοι 30αρηδες.ομαδα με ιμπρα,πιρλο,ζεντορφ,κασανο,ρομπινιο κ.λ.π ειναι φυσικο να παταει μια πολυ δουλεμενη ομαδα αλλα με παικτες χωρις μεγαλη πειρα απο ευρωπαικες διοργανωσεις.
οσο για τον τελικο,προβλεπω ιντερ-μπαρτσα ή ιντερ-ρεαλ(δυστυχως).η γιουναιτεντ και η τσελσι δεν ειναι το ιδιο δυνατες με αλλες χρονιες και δυσκολο θα μπορεσουν να αποκλεισουν την ιντερ(που ειχε τρομερα ευνοικη κληρωση.
Της Μιλαν θες να πεις…
Τον μπαρμπα Αλεξ να τον φοβασαι. Μπορει να φτασει τελικο και να το σηκωσει…
Ειναι σχετικα μετρια η United αλλα δεν παει παρακατω μονο προς τα πανω η αποδοση της (μην ακουσω για τον παιχνιδι με την Λιβερπουλ-εδω μιλαμε για επαναληπτικους αγωνες) οι αλλοι ειναι πιο επιφοβοι να σερνονται.
Ρεαλ, Ιντερ, United και φυσικα (αλλα και εκνευριστηκα λιγο) Μπαρτσα εχουν τον πρωτο λογο.
ναι της ιντερ ηθελα να πω.
τον σερ αλεξ ισα ισα δεν τον φοβαμαι και εγω αυτο ευχομαι,τη γιουναιτεντ να το σηκωνει στο γουεμπλει και να κλεινει ετσι επιβλητικα ενας μεγαλος κυκλος επιτυχειων για παικτες οπως ο φαν ντερ σαρ,ο σκοουλς,ο γκιγκς.περισσοτερο και απο την μπαρτσα θελω τη μαντσεστερ να το σηκωσει.
Παιδες στα μεγαλα ματς φαινονται οι μεγαλοι παιχτες.
Οποιος απο αυτους ειναι σε καλη κατασταση θα κανει την διαφορα.
Τωρα ο Ετο θα’ναι,ο Σναηντερ,ο Μεσσι,ο Ροναλντο (γελανε και οι πετρες),ο Ρουνεη κτλ
θα το δουμε.Εμενα δεν με ενδιαφερει ποιος θα το παρει μιας και η ομαδα μου
αποκλειστηκε,απλα θα γουσταρα να εβλεπα κανα 2-3 ματς σαν το Μπαγερν-Ιντερ.
εγω παντως μαγκες βλεπω ρεαλ να το σηκωνει πιο πολυ λογο μουρινιο!!!
Ρε σεις παίζει ο Bale της Totenham σήμερα???
τι κάνεις ρε κατσίκιιιιιιιιιι ??
Τραγικός απλά! Πάντως ο ρέφερης τυπικότατος με το γράμμα του νόμου!
4 μπαλακια μεσα στο σαν σιρο απ τη σαλκε.
αντε να φυγουν οι ασχετοι σιγα σιγα…
θα το σηκώσει ο χαριστεας λέμε.!
Αν σηκώσει και κούπα CL ο Χαριστέας το λέω τώρα και το υπογράφω εγώ ΔΕΝ ξαναβλέπω μπάλα. Ούτε στο playstation!!!
ωπ! και 3ο εφαγε η Τοτεναμ…
Με τετοιο σημα χορηγου στη φανελα, καλα να παθει
edit: :lol::lol::lol::lol: 2-5!!! παμε μωρη Σαλκε! θελουμε τελικο Μπαρτσα-Σαλκε 0-1 με γκολ Χαριστεα
Με κεφαλιά κι όλας
Να’το το πειρατικό
Kαλα τα πηγανε οι ομαδες μου σημερα.[SIZE=“4”]9[/SIZE] στο συνολο
.Πηγαμε ταμειακι τουλαχιστον με δυο Οβερουκλες ΝΑ ,με το συμπαθειο !
μπραβο μωρη σαλκε. πολυ χαρηκα που τον ηπιε η ιντερ. αχρηστη αιωνιως αυτη η ομαδα, την ανεστησε ο κομπιουτερακιας και πλεον βλεπουμε μονο το κουφαρι της…
Πάντως εγώ που είδα λιγο τα στιγμιότυπα μετα στο mega από το inter-schalke έχω να πω εναν καλό λόγο για τον Παπαδόπουλο…πολύ καλή εμφάνιση,με δύναμη και με μυαλό…βέβαια δν κατάλαβα τη θέση έπαιζε ακριβώς…λίμπερο ή αμυντικό χαφ??(ή μηπως είναι το ίδιο αυτά τα δύο??)…τεσπα κρίμα που έφυγε από τον Ολυμπιακό…