Champions League 2010 - 2011

Κλειδί στο 2-5, η τεράστια απόκρουση Νόιερ σε σουτ Ετό στο 2-2.

Ο τύπος που μετέδιδε το Inter είπε κάτι για ιδρωμένους εγκέφαλους παιχτών ή τα αυτιά μου με πρόδωσαν;

epidi variemai na koitao tis piso selides, poso irthe h Tottenham ? Exo na ‘doulepso’ merikous Agglous, gi’ auto :):slight_smile:

η μερα του πολεμου κατεφτασε!εχω εμπιστοσυνη στον σερ αλεξ και την ομαδα,πατηστε τους απο τωρα!

οσο για τα χτεσινα,τεραστια νικη της σαλκε,επιτελους ξεκουμπιζεται η ιντερ.ο ραουλ απεδειξε για μια ακομα φορα ποσο τεραστιος ειναι και ο κυριακος παπαδοπουλοςηδη δειχνει ποσο μεγαλος παικτης προκειται να γινει.κριμα που δεν τον πιστεψαμε εδω.

Και τα εύσημα σε Κετσπάγια που ήταν ο πρώτος που τον χρησιμοποίησε πέρσι δύο φορές βασικό ως αμυντικό χαφ. Παρότι όλοι (και εγώ) λέγαμε ότι είναι άστοχη επιλογή, το χτεσινό ματς μας βούλωσε.

μετά τη χθεσινή ματσάρα

[SPOILER][B][SIZE=“7”]Σάλκε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε[/SIZE][/B][/SPOILER]

We are sorry to inform you that, as a result of the lottery process, your ticket application with Customer Reference Number: 380648 for the UEFA Champions League Final 2011 has not been successful.

Best regards,
Ticketing

2011 UEFA Champions League Final

Όχι ότι είχα πολλές ελπίδες αλλά έτσουξε :frowning:
Δεν πειράζει κέρδισα 600 ευρώ. :slight_smile:

εγω που το εβλεπα το ματς της ιντερ, που ακριβως εκανε την τεραστια εμφανιση ο παπαδοπουλος? απλα η ιντερ οταν λεμε ηταν 3 και ο κουκος πισω, ηταν κυριολεκτικα 3 και ο κουκος (ρανοκια). απο τις πολυ τραγικες αμυνες, σκορποχωρι γενικα

δεν μπορω να το χωνεψω πως αποκλειστηκαμε απο αυτην την ομαδα, δεν μπορω, αυτοι ηταν να φανε 5 γκολ στο μοναχο και με λουσιο μεσα δηλαδη που χθες δεν επαιζε

οσο για τη σαλκε πλακα θα χει να παει τελικο

Συμφωνώ και επαυξάνω. Θα εκπλαγώ αν στους 4 είναι πάλι αυτός το βασικό αμυντικό χαφ. Οι τοποθετήσεις του δεν ήταν καλές, στην επίθεση δε βοηθούσε (λογικό) και απλά ήταν ένα στόπερ μπροστά από τους 2 της άμυνας όπου και πάλι πολλές φορές κυνηγούσε από πίσω τους παίκτες που υποτίθεται έπρεπε να κρατήσει μακριά από την άμυνα του.

Μπράβο στο παιδί που στα 18 του έπαιξε κόντρα στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλά ακόμη θέλει δουλειά.

Έντιτ: Το γκολ του Ραούλ μου έδωσε περισσότερη χαρά από την πρόκριση της Ρεάλ!

καλα να παθει η ιντερ. οσο της ανοιξε στο μοναχο και δεν εφαγε 4 στο πρωτο ημιχρονο τα φαγε χτες απο κει που δεν το περιμενε κανεις.
υπερβολλες τα οσα γραφονται για τον παπαδοπουλο, αλλα φανταστειτε να ειχαμε ρεχαγκελ στην εθνικη… σπιτι του θα ειχε παρει τη φανελα…

τεραστια εκπληξη το χθεσινο της σαλκε μαγκες!!!για σημερα βλεπω περιπατο της μπαρτσελονα και στον αγγλικο εμφυλιο θα γινει πολεμος πιο πολυ στο χ μου καθετε!!!

η βασιλισσα εκανε το χρεος της εχτες…παμε γερα ρε τσελσαρα σημερα…

Το απολυτο ονειρο θα ειναι τελικος Σαλκε Ρεαλ με τους Γερμανους να νικανε με χατ τρικ ΡΑΟΥΛ για να μαθουν οι σιχαμενοι οτι καποιοι παικτες ειναι ΣΥΜΒΟΛΑ

Εγω ξερω οτι ο Παπαδοπουλος επαιξε βασικος μεσα στο Σαν Σιρο και ολοι μιλανε για μεγαλη εμφανιση… Δεν ειδα το ματς, αλλα οπως και να εχει μπραβο του… Η Ιντερ τα ρουφηξε καλα χθες και καλα να παθει. Με τη Ρεαλ θα τα πουμε στους 4.

Σημερα βλεπω νικη της Μπαρτσα και πολεμο στον αγγλικο εμφυλιο…

Εγώ πάντως απ’ότι είδα στα στιγμιότυπα πάντα στις μπάλες πήγαινε πρώτος(και συνήθως τις κέρδιζε),έκανε σωστό μαρκάρισμα(π.χ. δεν ντούμπλαρε ανόητα μαρκάρισμα όταν δεν έπρεπε) και αποτελεσματικό,επίσης και επιθετικά βοήθησε καθώς στο 1ο γκολ είχε συμμετοχή αλλά και στο 5ο που μετά το δοκάρι ξανακλέβει την μπάλα λίγο πιο μπροστα από το κέντρο και την ξαναμοιράζει …γενικά για την ηλικία του απ’ότι είδα ήταν άψογος και δεν τον κατάπιε το γήπεδο…

λογικο. αφου σε περιμενει η Μπαρσα μετα!:stuck_out_tongue:

Παντως ο Μουρινιο ουτε παραγγελια να ειχε κανει τις δυο κληρωσεις.
Η Λυων ηταν εντελως ακινδυνη και η Τοτεναμ εφαγε γκολ στο 4 και
κοκκινη λιγα λεπτα μετα.Κουτι του ηρθε.Απο την αλλη η Ρεαλ φετος
στην Ευρωπη ειναι σοβαρη και αυτο χρειαζεται μεχρι στιγμης για να
φτασεις στους 4.

Η Σαλκε απο την αλλη εκανε μια απο τις μεγαλυτερες νικες σε διπλα
ματς εδω και πολλα χρονια.5 γκολ σε ιταλικη εδρα δεν θυμαμαι τα
τελευταια χρονια (Η Αρσεναλ νομιζω ειχε κερδισει στον ομιλο).

Το αμυντικο χαφ παιζει στο κεντρο και μπροστα απο την αμυνα ενω το λιμπερο
παιζει πισω απο την αμυνα δινοντας ‘βαθος’ και λειτουργει ως σκουπα για οτι περναει.

Πόσο μεγάλος παίχτης ο Giggs…

γαμωτομποσινγκουακαιτηνκωλοφαρδιασαςεφετογαμω.

μαλλον βλεπεις αλλον αγωνα.μαλλον.