Champions League 2010 - 2011

τι έγινε δηλαδή? λες ότι το γκολ του ντρογκμπά ήταν οφσάιντ?
πέραν τουότι θυμάμαι ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε παίξει μπαλάρα και θα μπορούσαμε να κερδίζουμε με 0-3. αλλά και πάλι, σάμπως χθες ήσασταν τόσο καλύτεροι? απλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι το μπορούμε το διπλό. περισσότερα μετά το παιχνίδι, γιατί η κουβέντα θα παρεκτραπεί στα πλαίσια της ελληνικής πραγαμτικότητας…

edit: και βασικά αυτό που λέει ο γράκχος. ;D

@queenrulez
1 γκολ για κάθε ομάδα που δεν έπρεπε να μετρήσει.
Αυτό δεν εννοείς;

Τον βούλωσες τον Χόρρορ; :lol:

δε νομιζω οτι το δικο μας ηταν αντικανονικο,αλλα τι να πω,τσελσι ειστε,καθε χρονο αδικειστε απο την κακια γιουναιτεντ,το ιδο θα εγινε και περσι:!:

Πω ρε queen, ΟΚ λοιπόν αφού θες να στο θυμίσω και πέρυσι μετά από κείνο το ματς πήγε κάτι να πει ο cynic για διαιτησία και δεν τον βούλωσε ούτε ο Γράκχος, ούτε ο Χόρρορ, ούτε κανένας Τσέλσι φαν, αλλά ο ουδέτερος ΚρισΠ! Άιντε να στο πω κι έτσι να τελειώνουμε.

Τι είχα πει?

Παω να ψάξω :!:

Άραξε, εδώ τα χω: :stuck_out_tongue:

http://rocking.gr/modules/forum/showthread.php?p=852436#post852436

τωρα το ειδα,γεγονος οτι ειπε κατι,αλλα ειναι αυτο κριτηριο για τη φαση?τεσπα,αν συνεχισουμε θα γινει Γκρηκ Σουπερλιγκ το thread οποτε δεν εχει νοημα.:slight_smile:

Εσύ ο ίδιος το έκανες κριτήριο αγορίνα. Όχι για τη φάση, αλλά για το αν μπορούμε και καλά “εμείς” να πούμε κάτι για διαιτησία:

Κατά τ’ άλλα καλά τα λες, ας το αφήσουμε εδώ για να μη γίνεις παραπάνω ρόμπα.
Στη τελική όποιος δε βλέπει χέρι σ’ εκείνη τη φάση, πρέπει να τον δει κάνας οφθαλμίατρος :!:

εγω απλα ειπα οτι η βαρυτητα της γνωμης ενος ουδετερου,δεν ειναι μεγαλυτερη απο ενος που υποστηριζει τσελσι ή μαντσετσερ.
τεσπα,σας πονεσαν ο γουεην με τον γκιγκς χτες και την τριτη θα σας υπενθυμισουν ποια ειναι η καλυτερη ομαδα φετος.8)

Τόση ώρα τσακώνεστε για ένα από τα χειρότερα ματς της διοργάνωσης, ε :!:

Βασικά τόσην ώρα τσακωνόμαστε για το… περσινό ματς της Premier League. Wtf.

τι κουραση για τις 2 πιο αντιπαθητικες-αντιαισθητικες ομαδες του τσαμπιονς λιγκ

Περίμενε εσύ μέχρι του χρόνου που θα γυρίσει η Λίβερπουλ …

… α-χα, καλό εε; :stuck_out_tongue:

Ε πόσο γαμάτη μπάλα μπορεί να παίζουμε εμείς με τους παίχτουρες που έχουμε στο κέντρο (μην τους επαναλαμβάνω, τους ξέρετε όλοι) και μπροστά (οκ έχουμε τον Ρούνεη αλλά ένας είναι και σιγά το θέαμα, πιο πολύ σαν πολυεργαλείο παίζει) όταν βλέπεις να 'χουν άλλες ομάδες παίκτες σαν τους Ντι Μαρία (τον οποίο δεν πάω καθόλου αλλά τέλος πάντων), Ρονάλντο, Οζίλ, Ινιέστα, Μέσι κλπ. κλπ.; :roll:

Καλά και η Σάλκε 5 μπαλάκια έριξε στην Ίντερ χωρίς κανα φανταχτερό ρόστερ αλλά μάλλον θέμα μέρας ήταν, λέω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό … :stuck_out_tongue:

Θέμα άμυνας Ίντερ ήταν, αλλά έχει και καλούς παίκτες η Σάλκε κέντρο και μπροστά/
Γιατί πίσω κι αυτή είναι κλάφτα.

Πάντως, βγάζουμε πραγματικά καπέλο σε σερ Άλεξ, όντως με αυτούς τους παίκτες το να πηγαίνεις τετράδα είναι κατόρθωμα.

κοιτα δεν με ενδιαφερει τι παικτες εχει, αυτο ειναι θεμα της μανγιου και εγω αυτο που βλεπω κρινω, αλλα ειλικρινα αυτη η ομαδα με κουραζει απιστευτα…επειδη βλεπω πολλη πρεμιερ λιγκ μανγιου δεν μπορω να δω (πχ το ματς με τη γουεστ χαμ το ειχα ανοιχτο απο την τηλεοραση και δεν εβλεπα παρα μονο απο το 2-2 και μετα, που και παλι μπαλα δεν παιξαν…και επειδη ηταν το μονο στις 14.45 :p)

αλλα για να σου δωσω να καταλαβεις πολυ πιο ευκολα θα δω ματς της μπλακπουλ η της νιουκασλ (αρσεναλ δεν μπαινει καν σε συγκριση) και γενικα οποιασδηποτε αλλης ομαδας, εκτος της μπερμιχαμ ισως.

και φυσικα η τσελσι δεν παει πισω

Ισχύει αυτό που λέει ο haliseco, ειδικά φέτος το θέαμα της United είναι πολύ πιο φτωχό από ότι βλέπαμε πρίν 2 χρόνια για παράδειγμα. Και πέρυσι βασικά καλύτερα είναι τα πράγματα, απλά φέτος είναι πιό αποτελεσματική(μου αρκεί).

πάντως off topic, αλλά μερικά από τα ματς της τσέλσι στην premier είναι από τα πιο συναρπαστικα του φετινού πρωταθλήματος. πρόχειρα παραδείγματα τα εκτός με τότεναμ και στόουκ και το εντός με έβερτον. οκ, μπορεί να μην κερδίζουμε, αλλά τουλάχιστον δε μπορείτε να λέτε ότι δεν προσφέρουμε και θέαμα! :stuck_out_tongue:

συμφωνω με τους προλαλησαντες η μαντσεστερ τα 2 τελευταια χρονια δεν παιζει μπαλα,αλλα οπως ειπατε και εσεις ειναι και θεμα ροστερ.παντως τις καλες σεζον του ροναλντο μια χαρα μπαλαρα επαιζε η ομαδα(2006/2007 και κυριως 2007/2008 και 2008/2009).

Η United έχει τον σταθερότερο στην άπόδοση του ποδοσφαιριστή που έχω δεί όσα χρόνια βλέπω μπάλα, τον Giggs. Στα 37 του συνεχίζει να διδάσκει σε διάφορους υπερεκτιμημένους υποψήφιους για “χρυσές μπάλες”. Δείτε ξανά από την αρχή την ενέργεια του που οδηγεί στο γκολ του Rooney προχθές! 8)

Γενικά οι αγγλικές ομάδες βρίσκονται σε πτώση. Πάνε οι παλιές εποχές που 3 στις 4 ήταν αγγλικές στα ημιτελικά. Είναι η εποχή των Ίβηρων και το φετινό “φαινόμενο” στο Europa League θα το δούμε σε συγχώνευση του χρόνου στο CL.

Τον γλύτωσε τον διασυρμό από την Bayern, πόσο ακόμα θα άντεχε?

• πολλά για τον σερ Άλεξ.

Η περίπτωση του Giggs, θα δισάσκεται στα πανεπιστήμια! 18 χρόνια συνεχής παρουσίας σε επίπεδο πρωταθλητισμού σε Αγγλία κ Ευρώπη + τα 2 πρώτα προκαταρκτικά χρόνια.