Ούτε καν καλύτερος επιθετικός ο ρούνεϊ όμως. Υπάρχουν πολλοί και διάφοροι παιχταράδες στα υπόλοιπα πρωταθλήματα, απλά επειδή μιλάμε για αγγλικό, ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Καβάνι που όπως και να του ρθει τη στέλνει στο πλεκτό. Για να μη πάμε στο σπανιόλικο.
μιλαμε για τη γενικοτερη δουλεια που κανει μεσα στο γηπεδο,η οποια ειναι απιστευτη.αυτος ο παικτης,σκοραρει,φτιαχνει παιχνιδι,βγαζει ασσιστ,μαρκαρει μεχρι τη δικια μας αμυνα,πρεσσαρει συνεχως,δουλειες που το 80% των επιθετικων ουτε που διαννοουνται να κανουν.
εγω παλι σου λεω οτι μολις καταρρευσει το κεντρο της ειναι αντιο ζωη τα ματς. Η αμυνα της ειναι ηταν και θα ειναι αθλια. Το κεντρο εχασε απο την Μπαρσα και εφαγε πεντε.
το θεμα ομως ειναι οτι και Μπαρσα εχει προβλημα στην αμυνα με τις απουσιες του πουγι και αμπι. Χθες εκανε αρκετα αμυντικα λαθη που θα τα πληρωσει εαν τα ξανακανει (οχι πλεον απο την Σαχταρ), και επιτελους πρεπει οι επιθετικοι της να σκοραρουν!! 5 γκολ και κανενα δεν εβαλε η τριπλετα μας μπροστα. ισως να τα κρατανε για τα μεγαλα ματς οπως ειπε αστιευομενος ο Πεπ. Ολα τα λεφτα ειναι ο τελικος κυππελου 20/4. εαν η μαδριτη κερδισει θα παρει επιτελους την ψυχολογια και θα αποβαλει το κομπλεξ που εχει μετα τις 5 ηττες (2 ξεφτιλισμους), εαν κερδισει η Μπαρσα το κυπελλο στην Μαδριτη θα ψαχνουν για χωρα μην σας πω πλανητη. θα αφησουν επιτελους τους καταλανους ελευθερους να ειναι ανεξαρτητοι…θα γινουν πολλα. χαχαχ:p:p
Ούτε εγώ πιστεύω ότι είναι “Ο” καλύτερος, αλλά μέσα στους καλύτερους είναι οπωσδήποτε γιατί αυτά που κάνει, τα κάνει σε τοπ επίπεδο και στα μεγάλα ματς και συν τοις άλλοις οδηγεί μια ομάδα από το χέρι. Αυτά είναι γνωρίσματα μεγάλου παίκτη ακόμα κι αν τεχνικά υστερεί σε σχέση με άλλους.
@ petpanag:
Όταν γράφω για “αμυντική διάταξη” προφανώς εννοώ και το κέντρο της Ρεάλ. Το πρόβλημα θα το έχει κυρίως στα άκρα, γιατί πέρσι ο Μουρίνιο είχε πείσει Ετό και Πάντεφ να γυρνάνε μέχρι την περιοχή τους, για να μην πω ότι έπαιζαν κυρίως εκεί. Πριμαντόνες τύπου Ρονάλντο και Ντι Μαρία αμφιβάλλω κατά πόσο θα το κάνουν. Ακόμα και το φετινό επιτελικό του χαφ (Οζίλ) είναι πιο σοφτ απ’ το περσινό (Σνάιντερ).
Θα δείξει πάντως, είναι ματς που περιμένει όλος ο κόσμος. Πολύ φοβάμαι ότι ο Ζοσέ θα παρατήσει τον τελικό κυπέλλου μπας και κοιμήσει την Μπάρτσα, αλλά θέλω να ελπίζω ότι ο Πεπ δεν θα την ξαναπατήσει όπως πέρσι.
τωρα τα λες καλα. eto’o και pantev επαιζαν μπακ και αυτο βαφτιστικε τακτικη επιτυχιας. δευτερη φορα απο τον μουρινιο δεν μενουμε εξω πιστευω. ειμαστε πολυ καλυτεροι απο αυτους. πολυ καλυτεροι απο οτι δειχνει το 5-0!! απλα με προβληματιζουν οι τελευταιες εμφανησεις. εχουμε τραυματισμους θα μου πεις. ξερω και εγω. 5-1 χθες και γκριανιαζω. καλομαθα μου φαινεται.
αυτή είναι η διαφορά…7 στα 10 γκολ του έρχεται…ενώ ο ρουνει εδώ και πολύ καιρό έχει περάσει σε άλλο επίπεδο…δεν είναι μόνο αν σκοράρει…
*το πέναλτι και τυφλός να είσαι, συνεχίζει να είναι πέναλτι…τι να πει κανείς…
**το ειρωνικό χαμόγελο του ντρογκμπα στην αλλαγή θεϊκό… “καλά ρε…εμένα βγάζεις.? ε κάτσε χάσε τότε”
δεν τα ειδα τα χθεσινα ματς (και αν εβλεπα κατι σιγουρα θα ηταν η μπαρτσελονα και οχι η κλωτσοπατιναδα της μανγιου), αλλα οχι και ο ρουνει ο κορυφαιος επιθετικος στον κοσμο θα πεσει το ταβανι να μας πλακωσει
οσο για το μπαρτσα ρεαλ, αν ξαναπροσπαθησει να τους χτυπησει με οζιλ, ντι μαρια, ροναλντο+σεντερ φορ δεν εχει ΚΑΜΙΑ ελπιδα…για μενα τουλαχιστον πρεπει να μπει 3ο αμυντικο χαφ για να κλεινει το μεσι που παιρνει τη μπαλα αρκετα πισω και αν περασει εναν παικτη γινονται δυσκολα τα πραματα.
Πω, ένα μάτσο σπαστικοί μαλάκες.
ΟΚ λοιπόν, ο Ρούνεη δεν είναι ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο, αλλά είναι ένας από τους καλύτερους [U]παίκτες[/U] στον κόσμο μα τον Θορ κι εμένα η παρουσία του χτες (όχι απαραίτητα η απόδοσή του) μου βγαλε τα μάτια.
Ντάξει τώρα;!
Η Τσέλσι υπερβολικά κουρασμένη, χωρίς εμπνεύσεις από παίκτες κλειδιά, όπως Λάμπαρντ.
Ο Τόρες δεν ήταν ΤΟΣΟ άσχημος χθες πάντως. Αλλά όπως και να χει 12 ματς, 0 γκολ.
Πάντως τα χω(ουμε) ξαναπεί: ΔΕΝ έχει πάγκο η Τσέλσι.
Ο Μίκελ είναι ο πιο υπερεκτιμημένος παίκτης στον κόσμο, ο Καλού αναρωτιέμαι γιατί παίζει σε τόσο υψηλό επίπεδο, ο Ανελκά δεν σου γεμίζει το μάτι ΟΤΙ και να κάνει.
Ο Μαλουντάς επίσης δεν μου άρεσε ποτέ, αλλά ο Αντσελότης είχε βρει κάποιον τρόπο να τον εκμεταλευτεί και αυτόν.
Και για τους βασικούς δηλ ακόμη έχεις πολλά να πεις…Για τον χωρίς εμπνεύσεις Λάμπαρντ, τον παίκτη με τα 15 γκολ κάθε χρονιά; Τον ανεκδιηγήτο Ασλεη Κόουλ; Τους ανεπαρκείς Μποσίγκουα και Ζιρκόφ;
Για την Μάντσεστερ, πάλι τα ίδια να πούμε. Οτι είναι τρομακτικά δύσκολο να την νικήσεις, πόσο μάλλον όταν προηγείται με ένα (καταπληκτικό) γκολ.
Εχει άστρο ο Φέργκι, τώρα λογικά θα του πέσει και η Σάλκε…
και εγω πιστευω οτι στον αγγλικο εμφυλιο δεν εχει κριθει ακομα η προκριση ειναι δυσκολο τωρα βεβαια για την τσελσι αλλα οχι ακατορθωτο!!!στον αλλο ημιτελικο παμε για ματσαρα ρεαλ-μπαρτσα και πιστευω οτι οποιος περασει απο αυτο το ζευγαρι θα το σηκωσει κι ολας!!!
πέρυσι στο πρωτάθλημε τι έγινε δηλαδή? 8)
στα εκτός έδρας είμαστε καλύτεροι τα τελευταία χρόνια, είναι η αλήθεια. για να περάσουμε έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, χρειάζεται ένα μεγάλο ματς από τον λαμπάρντ, ο οποίος ήταν το βαρόμετρο στο ντάμπλ της περσινής τσέλσι. η κακή πορεία φέτος οφείλεται κατά πολύ στην κακή (ούτε καν μέτρια) σεζόν που διανύει. δε θα με χάλαγε επίσης αν δεν έπαιζε καθόλου ο τόρες, αλλά αυτό είναι επιστημονική φαντασία…
τεσπα, δεν είναι μακριά το ματς. οψόμεθα…