…και στο οσκαρ στο Βίντιτς
[SPOILER]Μια χαρά ταινία είναι ρε το notebook[/SPOILER]
…και στο οσκαρ στο Βίντιτς
[SPOILER]Μια χαρά ταινία είναι ρε το notebook[/SPOILER]
λιγα με τον βιντιτς.εγω τον εκανα αμυντικουρα στο pro 9:-s[SPOILER]:):):)[/SPOILER]
εγω παντως συνεχιζω να πιστευω οτι αυτη η ‘‘τυχη’’ της united ,ειναι περισσοτερο θεμα ικανοτητας,φανελας και πιστης μεχρι το τελευταιο λεπτο.και κυριως θεμα φεργκιουσον,ο οποιος εχει καταφερει να περασει σε ολους τους παικτες του αυτην την αντιληψη και το παθος.θα το δεχομουνα οτι ειναι κωλοφαρδια,σε περιπτωση που γινοταν μονο σε μια χρονια αυτο,αλλα πλεον μαλλον ειναι θεμα νοοτροπιας.
EΕεεεε τι τύχη και μαλακίες. Έχει ομαδάρα και προπονητούρα. Τα περι τύχης είναι για τους άμπαλους!
εγω πιο πολυ ατυχια βλεπω. με κατι 1-3 μεσα στην εβερτον να γινονται 3-3 απο το 90 και μετα και κατι σφαγες μεσα στη τσελσι θυμαμαι.
μην αρχίσω όμως να απαριθμώ τα παιχνίδια που η τσέλσι έχασε βαθμούς στα τελευταία λεπτά, ούτε για πόσα παιχνίδια κέρδισε η γιουνάιτεντ κάνοντας μια-δυο φάσεις σε όλο τον αγώνα. όσο για τη διαιτηία, το είχα δει το όνειρο εγώ ότι μια ζωή θα το κοπανάτε αυτό το παιχνίδι, αλλά γενικά μια χαρά σε έχει πάει φέτος. να μη μιλήσω για την άδικη αποβολή του ραμίρες χθες, ούτε για τις κάρτες που μοίραζε ο μπεκειρένσα σα στραγάλια στους παίκτες της τσέλσι, ούτε για το πέναλτι που δε δόθηκε στο ραμίρες στο πρώτο ματς. δε θέλω να πάω εκεί την κουβέντα, αλλά όχι και να έχει διαμαρτυρίες η γιουνάιτεντ φέτος για ο,τιδήποτε…
κατά τα άλλα, κάνω πρόβλεψη από τώρα για τελικό ρεάλ-σάλκε.
Ποια άδικη αποβολή του Ραμίρες, θα μας τρελάνεις?
Παίζουμε όλοι Μπάρτσα-Μάντσεστερ για ζευγάρι τελικού.
σχεδόν δεν τον ακουμπαέι καν. αν αυτό είναι δεύτερη κίτρινη και αποβολή, τότε πάω πάσο.
όσο για το ζευγάρι του τελικού, εδώ θα’μαστε.
δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω απο αυτο το ποστ,αλλα θα πω μονο για την τελευταια σου προταση.
ποιο ρεαλ-σαλκε τελικο ρε,που για να μη δεις τη γιουναιτεντ τελικο θα ελεγες ακομα και οτι η σπαρτα πραγας θα περασει αν επαιζε μαζι μας.
οσον αφορα το μπαρτσα-ρεαλ,εκει περα ειναι πολυ πιο σφιχτα τα πραγματα,αλλα πιστευω οτι μετα απο ματσαρες θα περασει η μπαρτσα τελικο.
Δεν τον ακουμπάει λέει! :lol:
Κλωτσιά από πίσω με το αριστερό πόδι και καμία σχέση με τη μπάλα.
Χμμμμμ ναι η Chelsea λίγα παιχνίδια κέρδισε στο παρα 1.
ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ. Ομάδα που φτάνει πανάξια στους 4 τυχερή;;; Ας σοβαρευτούμε.
Αααα και για όποιον δε το ξέρει είμαι βαμμένος liverpool
http://soccertvlive.blogspot.com/2011/04/video-ramires-red-card-vs-man-united.html
δε βλέπω επαφή τόσο δυνατή ώστε να τον ρίξει κάτω. και στην τελική για τον πορτογάλο παλιάτσο πρόκειται. χειρότερος και από τον κριστιάνο έχει καταντήσει.
πάντως queen rulez, αν νομίζεις ότι η σάλκε είναι ίδιας δυναμικότητας με τη σπάρτα πράγας, τότε γελάσαι. είναι καλοδουλεμένο και σφιχτό σύνολο και διαθέτει φρεσκάδα στο κέντρο. δεν πρόκειται να είναι εύκολος αντίπαλος.
edit: η τσέλσι φέτος δεν έχει κερδίσει ούτε ένα ματς στο παρά 1. τα έχω δει σχεδόν όλα.
κατ’αρχας στη φαση του ραμιρεζ,ξαναδες το αριστερο του ποδι που ειναι και μετα ξανασυζηταμε αν ειναι αποβολη ή οχι.
οσον αφορα το δευτερο,ουτε κατα διανοια δεν τις θεωρω ιδιας δυναμικοτητας,ισα ισα κιολας που την εκτιμω πολυ σαν ομαδα και εχει κανει και πολυ καλα παιχνιδια στο τσουλου φετος.η σπαρτα πραγας προφανως και ηταν σχημα λογου για να σου δειξω ποσο αντιπαθεις την μαντσεστερ.
κοιτα χορορ, και εγω τσελσι ειμαι αλλα πιστευω οτι ειναι για κιτρινη το μαρκαρισμα. ειναι απο πισω, παει με δυναμη κ παιρνει καρτα. καθολου παραλογο.
(αλλη υποθεση το πεναλτι στο πρωτο ματς)
απο κει και περα η σαλκε ειναι καλη και σφιχτο συνολο οντως αλλα αν καπου εινια καλη, αυτο ειναι στην επιθεση. πισω ψιλομπαζει οπως και οι πιο πολλες γερμανικες και νανι και ρουνι λογικα θα κανουν παρτακι…
οσο για τα μπαρτσα-ρεαλ θα κανω και ταμα αρκει να περασουμε την πουστρορεαλ!
επιμένω ότι η φάση του ραμίρες ξεγελά λόγω του ότι ο νάνι πέφτει σαν κομπάρσος σε χολυγουντιανή πολεμική ταινία.
και η φετινή σάλκε είναι κατ’εξοχήν ευρωπαϊκή ομάδα, που συνδυάζει φρεσκάδα με εμπειρία. σε όσα ματς την έχω δει, πιστεύω ότι μπορεί να την κάνει την υπέρβαση και να παέι τελικό. το έχει το μομέντουμ. δεν το λέω επειδή μισώ τη γιουνάιτεντ. που οκ, τη μισώ, αλλά έταιρον εκάτερον.
στο ζευγάρι της ρεάλ με τη μπάρτσα στέκομαι στο ότι η ρεάλ δύσκολα θα ξεφτιλιστεί όπως στο ματς του καμπ νου. θα είναι κλειστά παιχνίδια, και αν ο μουρίνιο καταφέρει και βραχυκυκλώσει τη μπαρτσελόνα όπως πέρυσι, τότε νομίζω ότι θα περάσει και ότι θα το πάρει κιόλας. και μετά θα επιστρέψει στην τσέλσι.
αντε να την πω και εγω την μαλακία μου…
βλέποντας την φάση εχω την εντύπωση οτι γλιστράει και δεν είναι απο κλωτσιά η πτωση.νομιζω οτι αφήνει το σώμα του οταν καταλαβαίνει τι γινεται
πάντως οχι οτι θα εκανε κάτι η τσελσι…ο άλλος έμπαινε αλλαγή και ειχε στραβώσει η φάτσα του λέμε…έτσι δεν πας πουθενά…
εντιτ:για το σχολιο του χορρορ παει αυτο.
βασικά περίπου αυτό που λέει ο crimson. τεσπα, δεν οδηγεί πουθενά. κανείς δεν ξέρει αν θα έκανε κάτι η τσέλσι ή όχι. και το κόβω εδώ, γιατί δεν οδηγεί πουθενά. ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 8 μαϊου στο thread της premier league. 8)
ενταξει ουτε εγω πιστευω οτι ειναι κλωτσια. αλλα το σπρωξιδακι του το τρωει γερα. αυτο το πιστευω. ειναι σαν να γλιστραει και ο ραμιρες περα απο τον νανι. σαν να γλιστραει και να πεφτει πανω του.
οσο για το μπαρτσα ρεαλ ο μουρινιο ξερει να βρυχυκυκλωνει ομαδαες. συμφωνω. αλλα περσι το εκανε με τον κιβου, τον λουσιο, τον ζανετι, τον μαικον, τον καμπιασο κτλ. φετος θα το κανει με πεπε, με ραμος (απροσαρμοστο 2 χρονο-αλλο το οτι ξερει μπαλα) η με κεντιρα-αλονσο που ειναι αργοι και ο μεσσι θα τους φευγει 3 μετρα μπροστα με 1 βημα?
αυτό είναι ένα στοίχημα με τον εαυτό του. τα παιχνίδια θα είναι κλειστά, δεν πρόκειται να ξεφτιλιστεί. αλλά μένει να δούμε αν θα κλείσει τους χώρους τόσο καλά, ώστε να του εξασφαλίσει και πρόκριση… σίγουρα πάντως στην επίθεση έχει περισότερους ποιοτικούς παίκτες από την περσινή ίντερ. δεν είναι μακριά τα παιχνίδια. ίδωμεν…