Champions League 2010 - 2011

Είναι γαμάτο αυτό το θρέντ:!:

Η πρώτη κατηγορία ειδημόνων έβλεπε under ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΟ ΚΙΟΛΑΣ και
Η δεύτερη κατηγορία ειδημόνων θεωρεί εμετικό το ποδόσφαιρο της United!

Οι πρώτοι, βιάζεστε τρομακτικά πολύ να κρίνετε από 3 κακά παιχνίδια και πρέπει να βγάλετε διαβατήριο για Κούβα και
Οι δεύτεροι πρέπει να σταματήσετε να κλαίτε γιατί είναι κρίμα να ξεφτιλίζεστε ολόκληροι άντρες.

Κατά τα άλλα, Manuel Neuer είσαι η νο.2 ψύχωση μας σχετικά με τον επόμενο τερματοφύλακα της United και σταυρώνουμε τα δάχτυλα μας να επαληθευθεί η προφητεία μετά τεσσαράκοντα τρία στο Webley.

edit: Gracchus οι Primordial σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο μαν

ετσι μωρη κωλογρια

ενα googl-αρισμα κανω τονομα του, βλεπω εικονες απο 90ς και σχεδον βουρκωνω
Ποσο τεραστιος πια, ποσο!

Ω καπετάνιε, καπετάνιε μου

ούτε καν… σάμπως με ενδιαφέρουν οι τίτλοι. απλά η γιουνάιτεντ είναι μια αντιπαθής ομάδα. όπως αντιπαθητική ομάδα είναι και η ρεάλ. και αυτό συνιστά γεγονός. γεγονός αποτελεί και ότι μου αρέσουν οι αντιδράσεις των γιουνάιτεντ φαν μετά από posts μου. οπότε…

πάντως στο αυριανό ματς το φαβορί έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα είναι η ρεάλ. όχι ότι σε τέτοια παιχνίδια υπάρχουν φαβορί, αλλά το μομέντουμ το έχει. ίδωμεν λεπόν…

Καλά ο Καρικ δεν είναι ότι τρέχει βασικά και τόσο, περισσότερο παίρνει καλή θέση στον χώρο. Οι άλλοι 2 είναι που δεν έχουν σταματημό + τον Ρουνει που καλύπτει το μισό γήπεδο στην επίθεση. Ο Γκιγκς από την άλλη είναι θαύμα της φύσης.

Επίσης θα ήθελα να προσθέσω ότι δεν υπάρχει ζωή μετά το 4-4-2.

παντως ο καρικ δεν αντεχεται,μπορει να κανει σποραδικα καποιες καλες εμφανισεις,αλλα ειναι μακραν ο πιο απαλευτος παικτης στην ομαδα.δεν γινεται να παιζουμε τελικο με αυτο το πραμα.
κατα τα αλλα:

Για το στήσιμο έχεις δίκιο αλλά ακόμα κι έτσι, έχεις παίκτες να βγάλουν έστω δύο φάσεις σε ολόκληρο παιχνίδι μπροστά. Οι Φαρφάν, Εντού και Ραούλ ήταν άφαντοι. Ευθύνεται κατά μεγάλο ποσοστό το πώς κατέβασε την ομάδα αφού απ’ τα χαφ δεν είχε καθόλου βοήθεια η επιθετική γραμμή (χάνανε τη μπάλα πανεύκολα ανάμεσα στη μεγάλη περιοχή και το κέντρο συνήθως) αλλά ακόμα κι όταν φτάνανε στην περιοχή, δεν δίνανε καμία εντύπωση πάθους και μαχητικότητας, λες και δεν το πιστεύανε ούτε οι ίδιοι, με αποτέλεσμα να χάνουν τη μπάλα για πλάκα.

Αύριο λέει η Μπάρτσα χωρίς Ινιέστα, χμ. Μάλλον θα δούμε πάλι σχήμα με Μασεράνο και Μπούσκετς που προσωπικά δε μ’ αρέσει καθόλου και μάλλον θα το κάνει μπαλάκι στα χέρια του ο Μουρίνιο, εκτός αν έχει σκεφτεί κάτι άλλο ο Γκουαρντιόλα ή δεν έχω δει πώς κατεβάζει την ομάδα σ’ αυτή την περίπτωση (μια και δεν παρακολουθώ Πριμέρα).

Προσωπικά θέλω να δω Μπαρτσελόνα στον τελικό γιατί άμα το πάρει θα είναι απόδοση ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης κατά κάποιον τρόπο και γιατί άμα το πάρουμε εμείς θα είναι γλυκιά εκδίκηση. Μόνο φοβάμαι μη δούμε κανα ταμπούρι απ’ τον Σερ Άλεξ όπως σ’ εκείνο το ματς στο Καμπ Νου πριν 3 χρόνια. Θα ξέρει κι ο ίδιος ότι με το ρόστερ που έχει είναι πολύ δύσκολο να παίξει στα ίσια μια απ’ τις ομάδες του άλλους ζευγαριού.

Και γιατί εν τέλει, παρ’ ότι σέβομαι τη Ρεάλ ως την ομάδα με την πιο βαριά φανέλα στην Ευρώπη, την απεχθάνομαι. :stuck_out_tongue:

Α ρε Ράιαν, τα χρόνια μου είναι όσα της καριέρας σου. Μαζί μεγαλώσαμε, σνιφ

Ah dude for fuck’s sake :frowning:

ασχετο αλλα τελικα ΗΡΘΕ ΑΝΤΕΡ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ

Ναι ρε αντιπαθητική ομάδα είναι η Ρεάλ (για μένα δηλαδή) αλλά είναι τεράστια ομάδα και γι’ αυτό όταν γράφεις γι’ αυτή, δεν γράφεις ό,τι σου καυλώσει άμα έχεις μια στοιχειώδη συνείδηση σαν φίλαθλος και δεν είσαι εντελώς μυρωδιάς ή παιδάκι του δημοτικού σε φάση να θες απλά να κράξεις την κωλοομάδα επειδή δεν την πας. Αυτό λέμε

και εγω επεσα εξω στα προγνωστικα αλλα ευτυχως:D

Δν ξερω τι λετε εσεις αλλα ηταν το πιο ευκολο ταμειο των τελευταιων ετων . 8)

Και ξεκιναει το δευτερο ημιχρονο και λες κατι θα κανει να το διορθωσει αυτο το χαλι ,αλλα παπαρια.

Αν θέλετε να μιλήσουμε για τη Ρεάλ πάντως, χωρίς να αμφισβητείται το ότι είναι μεγάλη ομάδα, υπάρχουν σοβαροί λόγοι για να την αντιπαθεί κάποιος νοήμων άνθρωπος

επειδη την εχει δει μεγαλη ομαδα:)

περίεργα πράγαμτα μου ζητάς dude. τη γιουνάιτεντ και τη ρεάλ τις αντιπαθώ περισσότερο και από τον ολυμπιακό. περισσότερο και από τους white lies. περισότερο και από τη φέτα!

Καταπληκτική εμφάνιση σήμερα.Ευκαιριες,κατοχη,πασιγκ γκειμ,ελεγχος και 2 πολυ ομορφα γκολ.Αυτη ειναι η ομαδα που θελουμε να βλεπουμε.Τα λεμε στο Γουεμπλει…!

Τώρα κατάλαβα μόλις πόσο άμπαλος είσαι [-X

Όχι εννοώ σοβαρούς λόγους όπως η υπόθεση Di Stefano, ο Franco και όλα τα σχετικά πουστριλίκια με βασιλιάδες κλπ

Συμφωνώ, αλλά είχα μόνο αθλητικά κριτήρια στο μυαλό μου. (Το αν θες να λαμβάνεις πολιτικά κριτήρια στο πώς αντιμετωπίζεις έναν σύλλογο, δικαίωμά σου, όπως και όταν πρόκειται για συγκροτήματα ή καλλιτέχνες, ε)

Κατά τ’ άλλα κι εγώ την αντιπαθώ τη Ρεάλ οπότε τι λέμε :stuck_out_tongue: