Champions League 2010 - 2011

Ο Πουγιόλ είναι ακόμα ανέτοιμος (μάλλον) άρα Μπουσκέτς πάλι στόπερ, Μασεράνο κόφτης μπροστά τους και Τσάβι, Κεϊτά στα χαφ. Με φοβίζει (ξανά) η κοντή και ασταθής άμυνα. Ελπίζω (και πρέπει) να λιώσουν στο γήπεδο άυριο για να φύγουν με αποτέλεσμα που δίνει σαφές προβάδισμα για τελικό.

Ρε μαλάκα χόρρορ δε σ’ αρέσει η φέτα ή κάτι δεν κατάλαβα καλά;

off topic, αλλά εσύ θες να μάθεις. :stuck_out_tongue: ε όχι λοιπόν, δε μ’αρέσει!
αλλά αυτά ας τα συζητήσουμε καλύτερα στο thread της superleague. εδώ θα συζητάμε μόνο για ροκφόρ.

τα ελεγα, αλλα νταξει στα τοσα τετ α τετ θα μπει και κατι…ειδικα απο το σημειο που η σαλκε δεν ειχε τον καλυτερο σεντερ μπακ της ,το howedes και τον πιο αξιοπιστο αμυντικο χαφ της τον ματιπ (τον εχει σεντερ μπακ μαζι με τον πιο μυρωδια σεντερ μπακ εβερ- κριστοφ ΜΕΤΖΕΛΝΤΕΡ)…κατα τα αλλα ας αρχισουν να ξαναγραφουν για κυριακο παπαδοπουλο που τον θελουν ρεαλ, μπαρτσελονα και δε συμμαζευεται

Το ποδοσφαιρο της μανγιου εμετικο δεν ειναι, παραειναι βαρυς χαρακτηρισμος, αλλα προσωπικα δεν μαρεσει καθολου ,το βρισκω εκνευριστικα βαρετο απ οσο εχω καταφερει να δω απο πρεμιερ λιγκ. Το χω ξαναγραψει, καλυτερα να δω μπλακπουλ παρα μανγιου (ειδικα αρσεναλ και τοτεναμ δεν μπαινουν καν στη συγκριση). Προσοχη μιλαω καθαρα για στυλ ποδοσφαιρου, σαν πειθαρχια ομαδας η μανγιου ειναι κορυφη σε ολη την ευρωπη.

οσο για νοιερ φατε γλαροσουπα καλυτερα …και ο ντεχεα καλος ειναι (μουχαχαχ)

υ.γ. προς φιλους μανγιου: μην πολυχαιρεστε για την εμφανιση με 04 γιατι δεν ειναι η δυναμικη της για ημιτελικους τσουλου

Το Ντεγέα είναι μόνο για χωριό στην Αρκαδία. Δε συμβιβάζομαι με κάτι πέρα από Adler, Neuer ή φυσικά την απόλυτη εμμονή κάτω από τα γκολπόστ, τον τρελορώσο

[SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=tCtK5sHz-G0[/SPOILER]

Βαριά βαριά και Stekelenburg.

Λιγα με de Gea …μας χαρισε ιστορικη διπλαρα και προκριση!

Αντιθετα, ο μπινες ο Adler μας ξεκωλιασε.

Αρα, ως Λιβερπουλ, ψηφιζω Ισπανο αμουστακο. :stuck_out_tongue:

1oν.Το ποδοσφαιρο της μανγιου δεν ειναι βαρετο.Εχουμε βελτιωθει πολυ στο πασιγκ γκειμ και αυτο φαινεται αν δεις τα τελευταια παιχνιδια.Εχουμε επισης βελτιωθει στις καθετες πασες που πλεον ειναι ενα απο τα δυνατα μας σημεια. Σαφως η Αρσεναλ και η τοτεναμ εχουν τρομερο στυλ αλλα αυτο οφειλεται κυριως στους μικρους και γρηγορους παικτες τους.Δες ομως που ειναι και οι δυο αυτες ομαδες.

2ον.Φυσικα πολυχαιρομαστε με την εμφανιση μας γιατι η Σαλκε ειναι μια ομαδα που πλεον εχει μονο σκοπο την διακριση στο Τσουλου και εχει αφιερωθει εδω και πολυ καιρο σ’αυτο.Επισης η χθεσινη εμφανιση ηταν πραγματικα φοβερη αφου ειχαμε κατοχη,ελεγχο παιχνιδιου και απειρες ευκαιριες-κλασσικες- για γκολ.

Εγω θα ξαναπω πως ειμαι αρκετα ικανοποιημενος με την εμφανιση μας γενικοτερα τον τελευταιο καιρο.Υπαρχουν καποιες αδυναμιες στο κεντρο που μπορουν να βελτιωθουν και φυσικα θελουμε μια ανανεωση σε καιριες θεσεις.Καλοι ο Γιγκς ο Σκοουλς ο Φερντιναντ αλλα για ποσο ακομα;Δεξι μπακ οπωσδηποτε.Τι αλλο;Ε τερμα φυσικα.Αυτα :stuck_out_tongue:

Όταν η ομάδα σου έχει τέτοιο οικονομικό μέγεθος και τέτοια φανέλα, η μεταγραφολογία ερεθίζει σεξουαλικά.

Ξερεις με τι νευριαζω;
Οταν εχεις τοσα λεφτα οπως η μανγιου και κανεις μεταγραφες τυπου Οουεν να τα βρασω.Πρπει να αρχισουμε να παιρνουμε παικτες ‘‘φτασμενους’’(οχι ηλικιακα) και να μην περιμενουμε καθε 5ετια την νεα καλη ‘‘φουρνια’’.Γιατι ετσι καταληγουμε να εχουμε καλους αλλα μεγαλους παικτες μαζι με πιτσιρικαδες χωρις πειρα.

δεν έχω διαβάσει κανένα από τα προηγούμενα ποστ άρα ίσως έχει ξανα-αναφερθεί από άλλους συνειδητοποιημένους γαμάτους σαν εμένα, αλλά:

ρε αρχίδι Ράηαν Γκηγκς, άσε κάνα μικρό να παίξει γαμώ το μουνί σου γαμώ, είσαι 40 χρονών, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
και στ’αρχίδια μου αν τρέχει σαν 20χρονος, στ’αρχίδια μου που παίζει γαμάτα. ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΡΕ ΚΩΛΟΖΩΟ
κρίμα γιατί κάποτε τον είχα για μεγάλο θεο :’|

καποιος πρεπει να δειχνει στο μαλακα τον Τσιτσαριτο πως να πλασαρει…

Ελα μην εισαι αδικος.Ειναι ακομα πολυ νεος και απειρος.Και ηταν και απιστευτος ο Νοιερ.

νταξει δεν τον κατηγορω. ειδικα μολις επιασε 2-3 μετα ηταν και ψυχολογικο το θεμα.

Ένα γκολ γρήγορα σήμερα από την Μπαρτσελόνα να ανοιχτεί η Ρεαλ για να την πηδήξουνε μετά.

εγω παντως βλεπω ρεαλ σημερα.Ο μουρινιο ξερει πως να τα περνει τετοια παιχνιδια!!!

Ξερω πως η Μπαρτσα ειναι ανωτερη στα περισσοτερα σημεια.Αλλα κατι μου λεει πως η Ρεαλ θα περασει.Ας ελπισουμε να δουμε ωραιο παιχνιδι!

πολυ δυσκολο αυτο.ελπιζω τουλαχιστον να δουμε καλη μπαλιτσα
τελικο αποτελεσμα πιστευω χ η 1-0

Η Ρεάλ σήμερα παίζει ως Ρεάλ.
Πούστηδες χουντικοί δηλαδή.

Ένα γκολ στο 90 να τους ξεράνει, γίνεται?

Πόσο ελεεινά κωλοπαίδια είναι ο Πέδρο και ο ΝτιΜαρία;
Ο ένας ήταν στο έδαφος για πέντε λεπτά κρατώντας και ρίχνοντας νερό στη μούρη του για μια επαφή με τον ώμο, αν τον είχα μπροστά μου θα το χε φάει στ’ αλήθεια το μπουκέτο ο σκατοθεατρίνος.
Ο άλλος πήρε φάουλ με βουτιά και ήθελε και κάρτα.
Τί μαλακιστήρια!

Συνολικά κάκιστο α’ ημίχρονο. Βαρετή ως απωθητική μπάλα, και από τους “θεαματικούς”, και από τους “ουσιαστικούς αλλά παθιασμένους”.

Α ρε, μακάρι να τους το πάρει η Γιουνάιτεντ, κι ας είναι ο μεγάλος εχθρός, και να λυσσάξουν και οι δυο αντιπαθούκλες ισπανικές.

τραγικο α ημιχρονο λιγο μπαλα και παρα πολυ ξυλο.Παντως στο λιγο διαστημα που ειδαμε μπαλα η μπαρτσελονα ηταν καλυτερη απο εμας