Champions League 2010 - 2011

ακομα δεν τελειωσε το ημιχρονο και αρχισαν κατευθειον οι μπουνιες
κατα τα αλλα παιχνιδι στο μισο γηπεδο:!:

-Μονο το ξυλικι οτι αξιζει μεχρις στιγμης.Φαση ειχαν και τα “καραγκουνια” θεατρα που ειδαμε…

-Οι απουσιες της Μπαρτσα ειναι πολυ αισθητες.Του Ινιεστα πιο πολυ αλλα και των μπακ οσον αφορα την αναπτυξη.Ο Πεδρο ειναι αορατος στο γηπεδο.

• Σκετη καυλα παντως η high definition εικονα της ΕΡΤ .Οσοι εχετε ψηφιακο σημα και δν το χετε παρει ειδηση ψαχτειτε !

Εγώ ψηφιακό σήμα έχω και βλέπω μόνο κάτι ροζ πίξελς.

^ Εχεις βρει το καναλι ΕΡΤ ΗD kαι δειχνει ετσι ? Καποιο λακο εχει η φαβα :-k

Χωρις πλακα παντως εχει σχεδον αψεγαδιαστη εικονα ,γαμει !

Ντροπή ρε, ντροπή ΜΟΝΟ δρεπάνια έχουν κατέβει σήμερα με τις άσπρες φανέλες.

Γαμώ το μουνί του βασιλιά σας :!:

Πόσο αναμενόμενο;;;;

Μαλακία εντελώς ο αγώνας!

Απ’τη στιγμή που πάει έτσι με τις τάπες είναι κόκκινη μου φαίνεται. Μπορείς να πας για τα μπάλα και με τη μύτη του παπουτσιού, δεν είναι ανάγκη να γίνεις χασάπης.

Άθλιο παιχνίδι πάντως, απ’ τα χειρότερα που έχω δει φέτος.

Τόσο θέατρο μαζεμένο δεν έχω δει ποτέ!

ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΚΑΒΛΙ ΤΟΥ ΑΦΕΛΑΪ :!:

:vibrate:

ωραίος παίχτης.Στην θέση του Πέδρο παίζει?Πιο ουσιαστικός είναι στις κινήσεις του από τον Πέδρο κ πιο γρήγορος…εκτός αν μου φαίνεται έτσι επειδή συνήθως μπαίνει σαν αλλαγή κ είναι πιο ξεκούραστος…

Τι έβαλε πάλι ο κοντός ρε;;;;

Και μόλις μάθατε και ποιος είναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ποδοσφαιριστής στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Σωστά?

θα μπορουσαν να τον σταματησουν και με ενα φαουλ:)

Μαλάκες τι έβαλε?!!!:!:
οτι δυνάμεις είχε τις έβαλε σε αυτή την προσπάθεια…

*ντιμαρια έλα ελλαδα ρε…να μετράς τις βουτιές που κάνεις…
**3.500 μπαρτσελοναιοι ακούγονται σαν 50.000 κόσμου.!
***τυχερέ μουρινιο…σου έκατσε και η αποβολή, όλα ωραία…

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΣΚΑΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ:!:

πέραν από οποιεσδήποτε ποδοσφαιρικές ή πολιτικές αναλύσεις, ή συζητήσεις για το ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, νομίζω πως όλοι συμφωνούμε ότι το φετινό champions league είναι το χειρότερο και λιγότερο ανταγωνιστικό που έχουμε δει ever.

Να τα βλέπει ο Κάρβου αυτά. :stuck_out_tongue:

Πάλι καλά που βγήκε ο εμετικός Πέδρο, ήδη τον είχα αντιπαθήσει απ’ το Μουντιάλ με τις επικές ατομιστίες του, σε όσα παιχνίδια τον έχω δει με Μπαρτσελόνα φέτος μου φαίνεται πως πάει ένα επίπεδο πίσω την υπόλοιπη ομάδα αν και τεχνικά είναι παικταράς.

Αρχίζει ο πόλεμος των δηλώσεων τώρα; :lol:

χόρρορ, με ποια καταπληκτικά επιχειρήματα στηρίζεις αυτό που λες; Και θυμάσαι ό,τι έχουμε δει στο Τσάμπιονς Λιγκ τα τελευταία 15 χρόνια ξέρω 'γω;

Ούτε που πρόλαβαν να τον δουν τα ταγάρια.

@ Λέβι:

Τα λέμε για Πέδρο από πέρσι. Έκανε δυνατό ξεκίνημα όταν δεν το υπολόγιζε κανένας. Τώρα μόλις πάει αμυντικός κοντά του, λουλού τελείως. Φανέλα βασικού στον Αφελάι εδώ και τώρα.

Ο Πέπε αποβλήθηκε περισσότερο για το καλό του ποδοσφαίρου. Αν έχεις τον θεό σου, επιθετικό χαφ ο Πέπε; ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;
Ο Αντεμπαγιόρ, αλήθεια, θυμάστε κάτι γκολάρες και ντρίπλες με την Αρσεναλ; Γελάει ο Βενγκέρ τώρα που τον μουσχοπούλησε.
Ρε Ζοσέ…σύνελθε. Σοβαρέψου. Δηλαδή. Που πας. Που πας με αυτά τα κρυάρια; Σου βγήκε μια, δυο, τρεις αλλά τώρα θα πας για διαδικαστική ρεβάνς.

Kριμα.Δυστυχως η Real ηταν κατωτερη των περιστασεων και μοιραια θα δει τον τελικο απο την τηλεοραση.
Κριμα ειμαι Real απο μικρο παιδι και ηθελα να την ξαναδω σε τελικο.Αξια η Μπαρτσελονα κερδισε σημερα.

ο πέπε σωστά αποβλήθηκε.η προβολή του και με την δύναμη που πήγε μπορεί να έσπαγε το πόδι του άλβες.κατα τα άλλα κακό παιχνίδι.γκόλαρα το 2ο του μέσι.η ρεάλ πάντως μπάλα δεν προσπάθησε να παίξει μπάλα.στηρίχτηκε πιο πολύ στην δύναμη.