Απειρο ξυλο και θεατρο απο τους Σιχαμενους 1
Απειρη βαρεμαρα απο τους Σιχαμενους 2 που αν δεν ηταν η αποβολη δε θα χανε νικησει
Πρωτη φορα που βλεπω τοσο κακο Πικε παντως κ αν δεν επαιζε το πουλι του ο Μουρινιο κ ειχε καναν κλασικο φορ εξαρχης μπορει να το πεταγε το τεμαχιο
ΔΕΟΣ για Πουγιολ (αν και ειμαι χεητερ των Ισπανων)
Ανεκδοτο ο Πεδρο (το εβαζα κ εγω αυτο με την κεφαλια, αληθεια λεω)
Κουραση ο Βιγια
Τα λογια ειναι περιττα για τις πριμαντονες της ρεαλ
Κατα τα αλλα Μπαρτσελονικοι μην πολυχαιρεστε γιατι σας περιμενει γερικη ουαλικη ψωλη στον τελικο
Είναι ο καλύτερος παίχτης του κόσμου και το απέδειξε για ακόμα μια φορά… δεν υπάρχει δεύτερος…
Ο Μουρίνιο έκανε το ίδιο παιχνίδι για 4η φορά (Ιντερ πέρσι και 2 φορές φέτος)… κάποτε θα τους πηδούσαν οι άλλοι… Ότι κάρτα δεν πήρε η ρεάλ στο τελικό τις πήρε σήμερα… Και μπορούσε να πάρει και άλλες…
Τώρα στον επαναληπτικό θέλω μόνο πάσες… 98% κατοχή και 0-0 σκορ πρέζα…
παντως ο μουρινιο ειναι ο μοναδικος προπονητης που θα μπορουσε να παρουσιασει μια τοσο αμυντικη ξεφτιλε ρεαλ μεσα στην εδρα της και κανεις οπαδος της ρεαλ να μην του πει τιποτα…
απο κει και περα ευτυχως το ταλεντο νικησε την δυναμη και την τακτικη…
πολυ καλη μπαρτσα με τρελη υπεροχη στα πρωτα 25’. 2 πολυ καλες φασεις απεναντι σε μια ομαδα που επαιζε με 7 αμυντικους και 3 εξτρεμ.
απο κει και περα το ματς ισορροπησε, η ρεαλ πιεσε οσο μπορουσε, δεν εκανε φασεις αλλα αγχωσε λιγο τους φαν του ποδοσφαιρου με φαουλ, κορνερ κτλ.
στο β μερος οι μαδριλενοι μπηκαν πολυ δυνατα και ηταν σχετικα καλυτεροι. βεβαια καποια στιγμη πληρωνεις το τιμημα του να παιζεις πολυ σκληρα και ενω μεχρι το 65’ ηταν πολυ καλοι και δεν ειχαν κινδυνευσει, μετα εμειναν με 10 και εχασαν πολυ και σε ψυχολογια.
απο κει και περα η μπαρτσα σιγα σιγα ανεβηκε (ακομη δεν εχει παιξει το υπερποδοσφαιρο που μπορει-μονο αναλαμπες) και καποια στιγμη τα καρφωσε.
πιστευω βεβαια οτι με πεπε και 11 ισως και να μην κερδιζε η μπαρτσα. αυτη την εικονα ειχα στα πρωτα 65’. κριμα παντως που ο μουρινιο ειναι τοσο κομπλεξικος και κολλημενος με το “αποτελεσμα” που φτανει στα ακρα προκειμενου να το πετυχει. καθε φορα κανει τη ρεαλ ολο και πιο αμυντικη. τωρα χωρις πεπε και τον τσαμπουκαλη πιστευω πως η ρεαλ θα χασει και στη ρεβανς.
Εχω να χαρω απο τοτε που ανακοινωσαν σε μια μερα Prodigy και Waters !!
Η Ρεαλ με τετοιο ροστερ , τετοια εδρα και τετoιους παικτες πρεπει να ντρεπεται που παιζει ετσι … Ειμουν Ρεαλ πριν 6-7 χρονια οταν η ρεαλ ηταν ΄ομαδα΄, οχι σαν τωρα ενα ματσο πληρομενα μοντελα με ενα προπονητη που παιζει για αποτελεσματα !!
Μπαρτσελόνα most gay team ever σε ποδόσφαιρο και μπασκετ. 3-4 φορές έπεσε παίκτης κάτω και σφάδαζε για το τίποτα (τεράστια πούστρα ο Πεδρο) και οι διαμαρτυρίες έδιναν και έπαιρναν μέχρι και την κόκκινη. Η οποία ήταν αστεία στον τελείως άτσαλο όμως παίκτη Πεπε που κακώς έπαιζε τόσο μπροστά (λάθος Μουρίνιο αυτό. Σε ένα τόσο σκληρό παιχνίδι δεν δίνεις τέτοιες κόκκινες. Ο Μέσι πάντως όπως και να ΄χει είναι τέριαστιος παίκτης.
Άντε ρε Σερ. Αλεξ πάρτο από την Καταλανούς γαμώτο.
Δε χρειαζόμασταν το αποψινό ματς για να καταλάβουμε ότι ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Είναι δεδομένο και αδιαμφισβήτητο τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον. Όλα τα λεφτά η ατάκα του ανυπόφορου σπίκερ της Ερτ 3 ή 4 λεπτά πριν το πρώτο γκολ ("…συνεχίζει να είναι εκτός κλίματος ο Μέσι…")
Γελάνε και οι πέτρες με τον τραγικό Κριστιάνο Ρονάλντο, ίσως τον πιο υπερτιμημένο ποδοσφαιριστή των τελευταίων 15 χρόνων.
Η εξέλιξη του αγώνα ήταν λίγο ως πολύ αναμενόμενη απ’ τη στιγμή που η Ρεάλ έμεινε με 10 εξ’ αιτίας της (ολόσωστης) αποβολής του χασάπακλα Πέπε και χρειάστηκε να απλώσει περισσότερο τις μονάδες της μέσα στο γήπεδο. Αυτό είναι που χρειάζεται η Μπαρτσελόνα, λίγο χώρο και στην έκανε.
Κατά τ’ άλλα η Μπαρτσελόνα τίποτα το ιδιαίτερο. Δεν ξέρω πόσο μέτρησαν οι απουσίες της, αλλά έχω την αίσθηση ότι συνολικά είναι ένα σκαλί κάτω από τις προηγούμενες δυο χρονιές.
Η Ρεάλ πήρε αυτό που της άξιζε. Αν συμπαθούσα λίγο περισσότερο τη Μπαρτσελόνα απόψε θα είχα στήσει τρελό πάρτι. Τώρα απλά παρακολουθώ ψιλοαδιάφορος τα τεκταινόμενα.
Το ΤσουΛου θα το πάρει η Γιουνάιτεντ. Όχι επειδή ο τελικός θα γίνει στο νησί, αλλά επειδή είναι πιο ποιοτική ομάδα απ’ τη Ρεάλ και ταυτόχρονα πολύ πιο σκληρή και αρχιδάτη από την αρκετά σοφτ (για μένα) Μπαρτσελόνα.
To ματς ήταν τόσο κακό που μέχρι και ο υπολογιστής Τσάβι έκανε λάθη.
Δεν είμαι Ρεάλ, ούτε Μπαρτσελόνα, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ακόμη ότι ο Μουρίνιο είχε Πέπε επιθετικό χαφ και μετά έβαλε τον Αντεμπαγιόρ…
Επίσης, θέλω όποιος και να περνούσε να ρίξει ψωλή στην Γιουνάητεντ.
Και κάτι άσχετο με το σημερινό, ο Νόϊερ είναι ο τερματοφύλακας Γερμανίας που θα θελε ο Χίτλερ. Και αγωνιστικά και φυσιογνωμικά.
καλα το τι γελιο εριξα εκει στο 1ο ημιχρονο που κυνηγησε πολυ σε μια φαση τους αμυντικους της μπαρτσα αλλα δεν τα καταφερε και μετα κλαιγοταν και χοροπηδουσε δε λεγεται!
συμφωνω απολυτα σε αυτο, ειναι κ δικες μ σκεψεις.
εχεις δικιο στον τροπο που το σκεφτεσαι ωστοσο η μαντζεστερ δεν θα παιξει τοσο κλειστα οσο η ρεαλ αρα θα υπαρχουν περισσοτερες δυνατοτητες για τη μπατσα. απο την αλλη η ρεαλ δεν εχει φερντιναντ-βιντιτς να μην περναει τιποτα πισω. αν ειχε, ισως να μην επαιζε τοσο αμυντικα.
Η κορυφαία φάση είναι όταν πάει να εκτελέσει φάουλ, παίρνει την κλασσική ηλίθια πόζα και μετά το χτυπάει στο τείχος. :lol:
Για το ότι θα το πάρει η Γιουνάιτεντ διαφωνώ. Ίσως να κλέψει το ματς, ίσως να γίνει κάτι άλλο, δεν ξέρω τι. Αλλά να παίξει στα ίσια την Μπαρτσελόνα και να το πάρει, το αποκλείω. Και για το ότι είναι πιο σκληρή διαφωνώ. Ίσως να ξεγελάει το ότι σήμερα το ρίξανε στους θεατρινισμούς και το ότι έπεσε πολύ ξύλο από πλευράς Ρεάλ, γιατί όντως έπεσε ξύλο. Η ποιότητα της Μπάρτσα όμως είναι τέτοια που, σε θεωρητικό επίπεδο, δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το ποια ομάδα είναι το φαβορί. Ακόμα και με σβηστές τις μηχανές την έχω ικανή να το πάρει σχετικά άνετα.
… Α και πουλάκι μου χόρρορ, γιατί δεν τ’ αξίζαμε το Τσάμπιονς Λιγκ; Δώσε και κανα επιχείρημα στον λαό.
Επίσης, όποιος θεωρεί υπερεκτιμημένη την τωρινή Μπαρτσελόνα, πολύ θα ήθελα να μας πει μια ομάδα που έχει δει να παίζει καλύτερη μπάλα.
νταξει λογικο ειναι. ειναι σχεδον αδυνατο να εισαι υπερτεχνικος και ταυτοχρονα υπερδυνατος. απο την αλλη εχω ηδη ετοιμη τη δικια σου απαντηση που εντυπωσιαζει και εμενα: οι δυο πιο τεχνικοι καταλανοι (μακραν), ο μεσσι και ο τσαβι, ειναι ισως και οι πιο δυνατοι απο το κεντρο και μπροστα… αυτο ειναι πραγματικα αξιοπεριεργο!
Το "αντί να λες και ευχαριστώ στον τέρυ που το πήρες χωρίς να το αξίζεις. " δεν το επιασα.
Οσο για το "ναι, καλά… από τις πιο δίκαιες κατακτήσεις ήταν εκείνη της μπαρτσελόνα"
απλα θα σου θυμισω πως περασε η Μπαρτσα (το Chelsea-Barcelona 1-1…you know)
Δεν ειμαι Μαντσεστερ απλα αντιπαθω την Μπαρτσελονα οπως αντιπαθω και την Ρεαλ.
Πάντως, από την πρόκριση εις βάρος της Τσέλσι έχω πει και έχω ψηφίσει [U]Μάντσεστερ[/U].
Η Μπάρτσα έχει καλύτερους παίκτες που ναι χρόνια μαζί, αλλά ο Σεράλεξ φέτος έχει πουλήσει την ψυχή του.
Θα πάρει με μέτριο ποιοτικά ρόστερ Τσ Λιγκ ενώ θα ναι το 19ο πρωτάθλημα και θα ξεπεράσει την Λιβερπουλάρα μας.
Εκανε τον Κάρικ τον πιο πολύτιμο παίκτη της ομάδας, ενώ ο τύπος δεν ξέρει μπάλα, ο Ρούνεη είναι τρομακτικά απρόβλεπτος , ο Νάνι εντυπωσιακά βελτιωμένος, ο Τσικαρίτο αποκάλυψη, Βίντις και Φέρντιναντ το καλύτερο δίδυμο του κόσμου, ο Φαντερσάρ σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί σταματάει ενώ τι να πρωτοπείς για Γκιγκς και Σκόουλς.
Επειτα δεν νομίζω να ανεχτεί 2η ήττα από την Μπάρτσα στον τελικό.