Champions League 2010 - 2011

Ο Μέσι για να πέσει θέλει νταλίκα, με τέτοιο ύψος και κέντρο βάρους (και έχει τρελή ισορροπία φυσικά).

μακαρι να το σηκωσει ο σερ αλεξ στο γουεμπλει:papas::papas::papas:

γιατί ήμασταν καλύτεροι. απλά. θυμάμαι 2-3 κλασικές ευκαιρίες και ένα δοκάρι του lampard πρόχειρα. συν του ότι στην παράταση δεν υπήρχες. και συν του ότι αν ο τέρυ το έβαζε τώρα το τρόπαιο θα ήταν στο λονδίνο.

πέραν από τον ημιτελικό που αναφέρεις (και που ναι, με πόνεσε πολύ), η μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. και βασικά στον τελικό κέρδισε τη γιουνάιτεντ στο ρελαντί.

[CENTER][SIZE=“4”][COLOR=“DarkRed”][B]«Μέσι, ο γ… άρχοντας»![/B][/COLOR][/SIZE]

[/CENTER]

ολα τα λεφτα η σκατοφατσα του μουρινιο μετα τα γκολ!:lol:

γενικα τα εχετε πει,πολυ κακο ματς,οι παικτες της ρεαλ κλαδευαν συνεχως,αρκετο θεατρο και απο τους δυο,δικαια η κοκκινη και στο τελος μιλησε ο μεσσι.επισης,ας δει ο πεπε επιτελους ποσο καλυτερος ειναι ο αφελαι απο τον ανυπαρκτο.

οσο για τις υπερβολες που γραφονται τωρα για την μπαρτσελονα,ψαχνω να δω τι καλυτερο θα μπορουσε να κανει μια ομαδα απεναντι σε αυτου του ειδους το παιχνιδι που επαιζε η ρεαλ.συμφωνω,σε σχεση με τα δυο προηγουμενα χρονια ειμαστε εμφανως πεσμενοι(λογω και της φυσιολογικης κοπωσης απο τρια συνεχομενα χρονια στην κορυφη),αλλα το να βλεπω καποιους να λενε την μπαρτσα υπερτιμημενη το θεωρω τραγικο.

τωρα με μπαρτσα και γιουναιτεντ στον τελικο ειμαι διχασμενος και δεν ξερω ποιον να υποστηριξω και αν θα υποστηριξα καποια απο τις δυο.

Μην τρελαθούμε… δεν είναι και αγγλική ομάδα η μπάρτσα… σίγουρα έχει παίχτες που αντέχουν και δεν πέφτουν αλλά υπάρχουν κάτι πέδρο/πουσκετς/αλβες/βιγια με το παραμικρό φεύγουν κάτω… Είναι σαφώς περισσότεροι από αυτούς που δεν πέφτουν…
Η μαντσεστερ πχ είναι παράδειγμα ομάδας που δεν πέφτει και παίζει με δύναμη χωρίς όμως να παίζει ξύλο όπως η ρεαλ σήμερα…
Βέβαια όσο υπάρχει ο τεράστιος ΠΟΥΓΙΟΛ αντισταθμίζει όλους τους άλλους…

Επίσης ο μουρίνιο είναι για πολλούς γεμιστήρες…πολλούς όμως…

Επειδή πάει πάλι να γίνει φλέημ (μαλάκα χόρρορ) και πραγματικά δε σας αντέχω, ας προσπαθήσω λίγο να θέσω τα πράγματα στη σωστή τους βάση: το ΤσουΛου του 2007 η Γιουνάιτεντ δεν το πήρε άδικα ξέρω γω, αλλά απλά από τύχη και τη σαβούρα του Τέρι. Όσο για το ποιός το άξιζε, βάσει συνολικής απόδοσης όλη τη χρονιά αν θυμάστε κι οι δυο το άξιζαν, ενώ στον τελικό η Τσέλσι ήταν λίγο καλύτερη αλλά προδόθηκε στα πέναλτι. Αυτό. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Δε χρειάζεται ν’ αρχίσετε να ουρλιάζετε πάλι ε, Μαντσεστερικοί.

Ούτε καν, αλλά ξέρω γω, κοντά είναι ο τελικός, θα τα δούμε αυτά.

Είναι απλό, η Μπαρτσελόνα των δύο προηγούμενων χρόνων.
Εγώ τουλάχιστον αυτό εννοούσα.
Επίσης δε θέλω να πάω πιο πίσω και να πω τίποτα “Πάρμα 1998-1999” ή “Βαλένθια 2000-2002” γιατί α) θα αρχίσει τεράστια κουβέντα και β) ενδεχομένως να είμαι μεροληπτικός.

ο μονος λογος που ισως δινω καποιες αυξημενες πιθανοτητες να το παρει η μαντσεστερ ειναι επειδη ο τελικος ειναι στην αγγλια…σε ουδετερο εδαφος δεν θα της εδινα και πολλες ελπιδες…

καλά με τα “αν” όμως δεν γίνεται δουλειά.το θέμα είναι τί γίνεται στην πραγματικότητα.

Απορω πραγματικα που εχετε δει οτι η Μπαρτσα φετος ειναι χειροτερη απο αλλες χρονιες.Το μονο που ισως φαινεται ειναι μια κουραση αυτη την περιοδο.Κατα τα αλλα παιζει πιο διαστημικο ποδοσφαιρο απο ποτε συνολικα.

Επισης διαφωνω καθετα για οτι λετε για τον Κ(λαψιαρη) R 7 σε παιχτικο επιπεδο αλλα ειναι τοσο αηδιας και αχωνευτος που δν εχω καμμια ορεξη να τον υπερασπιστω . [-X

Τεσπα,αν περναγε η Ρεαλ θα βλεπαμε ενα ωραιοτατο 0-0 και θα τα κονομαγαμε ολοι στα σιγουρα ,αλλα καλυτερα ετσι για να δουμε (επιτελους) και λιγο ποδοσφαιρο .

Ακομα και αν η ΜανΓιουν παιξει αμυντικα(που ετσι θα παιξει) θα το κανει πιο ποδοσφαιρικα και θα εχεις ορεξη να το βλεπεις.Οχι σαν αυτο το σημερινο της Ρεαλ,που δν ξερω πως το καταφερε ο Ζοσε(λατρεια) αλλα επαιξε πιο αντιποδοσφαιρο και απο το ματς κυπελλου :stuck_out_tongue:

κλαψε μουνοπανο μουρινιο,κλαψε και φαε την πουτσα,παρεα με τα πριονια που εχεις για παικτες!

ούτε καν. τουλάχιστον αυτήν τη φορά δεν το ξεκίνησα εγώ. =P

πάντως πολύ θα ήθελα στις 28 μαίου να είμαι στο φετινό primavera, όταν η βαρκελώνη θα γιορτάζει την κατάκτηση του τέταρτου champions league κόντρα στην πιο αντιπαθητική ομάδα στον κόσμο.
famous last words, και αποχωρώ.

Είναι προφανές ότι για τις δυο προηγούμενες περιπτώσεις (Τσέλσι - Ίντερ) έχει δίκιο, αλλά αυτό δε λέει κάτι γιατί σήμερα απλά δεν υπήρξε καμία εύνοια της Μπαρτσελόνα.
Ναι ήταν λίγο σιχαμένο αυτό που έκανε ο Μουρίνιο. Χρησιμοποίησε την αδικία σε βάρος της Τσέλσι το '09 για να δικαιολογήσει την αποψινή του νίλα. [-X
Και στο κάτω κάτω τί ήταν αυτό για τον Πρόεδρο της Ισπανικής Ομοσπονδίας; Δηλαδή η Ρεάλ σε ποιό πρωτάθλημα παίζει; Wtf?

έντιτ
Χαχαχαχαχα τί μαλάκας κομπλεξικός που είσαι ρε Χόρρορ.

Aυτο ακριβως!Μοιραζει πενταρες απο εδω και απο εκει και περισυ ειχε χασει απο την Ιντερ του Μουρινιο που ηταν στημενη οπως η φετινη Ρεαλ.Περισυ δεν πηγε τελικο και φετος πηγε.Κανονικα η Μπαρτσελονα φετος και για ενα χρονο δεν θα επρεπε να υπαρχει απο την κουραση!!!Πραγματικα θελω να μαθω σε ποσα ματς της Μπαρτσελονα δεν εχει παιξει ο Μεσσι.Πιστευω ειναι μονοψηφιος αριθμος!!Για να μην πω και για το Μουντιαλ το οποιο ουσιαστικα το κερδισαν παιχτες τις Μπαρτσελονα,και ενω ολη η εθνικη Αργεντινης ηταν πανω στο Μεσσι.

περσι εγω δεν ειδα καμια ευνοια της μπαρτσελονα,ποσο μαλλον φετος.τελος παντων,εγω δεν καταλαβαβινω για ποιον λογο αυτος ο ανθρωπος εχει τετοιο κομπλεξ με την μπαρτσα συγκεκριμενα.ισως επειδη εκει ηταν…μεταφραστης?:roll:

Γελάνε και οι παέλιες στην Ισπανία με τις δηλώσεις του μουρίνιο… Δεν έχει υπάρξει μεγαλύτερο σπρώξιμο ομάδας στην Ευρώπη από την περσινή πορεία της Ιντερ… Που μέσα στο Καμπ Νου ακυρώθηκε κανονικό γκολ στο 90 της μπαρτα, ακόμα και στο 1ο ματς όπου και κυριάρχησε η Ιντερ, ένα γκολ είναι οφσάιντ αν θυμάμαι καλά…

Πολύ κλάμα η κυρία…:lol::lol::lol:

Στον Γράκχο:

Με το “τωρινή” Μπαρτσελόνα αναφέρομαι στην ομάδα που ακολούθησε αυτήν που το πήρε το 2006 για να καταλαβαινόμαστε, οπότε τα ίδια λέμε.

Αυτό που λες για τη Βαλένθια (την Πάρμα αυτής της εποχής δεν τη θυμάμαι σαν μπάλα, μόνο τους παίκτες της) … οκ, ήταν ομαδάρα, δεκτό, αλλά εκεί πάνω δεν θα την έβαζα. Για μένα η Ρεάλ του 2000-2002 έπαιζε ισάξια μπάλα, αυτά είναι γνώμες όμως. Αυτό που θεωρώ αλήθεια, πέραν γούστου και προτίμησης, είναι ότι η Μπαρτσελόνα είναι η μόνη ομάδα μετά τη Μίλαν των αρχών του '90 (της οποίας τα μεγάλα ματς όπως εκείνο που έριξε πεντάρα στη Ρεάλ τα 'χω δει μόνο σε βίντεο) που έχει παρουσιάσει κάτι πραγματικά επαναστατικό και τόσο ευχάριστο στο μάτι. Αλλά αυτή είναι όντως μεγάλη κουβέντα, καλύτερα να μη γίνει εδώ. Άλλωστε την τελευταία εικοσαετία υπήρχαν και πολλές ομάδες που δεν παίρνανε απαραίτητα τίτλους με το τσουβάλι αλλά παίζανε ωραία μπάλα (πάντα η Άρσεναλ του Βενγκέρ έπαιζε ευχάριστα, η Τσέλσι μεταξύ '98 - '01 που έβλεπα έπαιζε ωραία, η Γιουβέντους επί Ζιντάν κ.ο.κ.). Η Μπάρτσα όμως τα κάνει όλα και συμφέρει. Και άμα επαληθευτώ, θα πάρει και την 4η ευρωκούπα (πράγμα που απεύχομαι ως οπαδός αλλά τι να κάνεις όταν είναι σχεδόν προδιαγεγραμμένο). Έστω και αν έγιναν διαιτητικά όργια στα ημιτελικά την τελευταία φορά που την πήρε …

Επειδή πάει πάλι να γίνει φλέημ (μαλάκα χόρρορ) και πραγματικά δε σας αντέχω, ας προσπαθήσω λίγο να θέσω τα πράγματα στη σωστή τους βάση: το ΤσουΛου του 2007 η Γιουνάιτεντ δεν το πήρε άδικα ξέρω γω, αλλά απλά από τύχη και τη σαβούρα του Τέρι. Όσο για το ποιός το άξιζε, βάσει συνολικής απόδοσης όλη τη χρονιά αν θυμάστε κι οι δυο το άξιζαν, ενώ στον τελικό η Τσέλσι ήταν λίγο καλύτερη αλλά προδόθηκε στα πέναλτι. Αυτό. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Δε χρειάζεται ν’ αρχίσετε να ουρλιάζετε πάλι ε, Μαντσεστερικοί.

Όταν τα γράφεις τόσο σωστά (αντίθετα με κάτι χόρρορς), δεν υπάρχει κανένας λόγος για flame =)

συμφωνω και με τα δυο…η φετινη μπαρτσα ειτε το παρει ειτε οχι ειναι η κορυφαια ομαδα εδω και πολλα χρονια…ακομα και σημερα το οτι επαιζε μονοτερμα τον κορυφαιο συλλογο στο κοσμο εκτος εδρας επι 80 λεπτα δειχνει ποσο μοναδικη ειναι…

και για τον ροναλντο γενικα συμφωνω οτι ειναι παικταρας…για μενα ο κορυφαιος πορτογαλος που χω δει ποτε να αγωνιζεται…(τον θεωρω οτι ξεπερασε και τον φιγκο)…

ανακαλεσε οσο προλαβαινεις:p

Υπάρχει και ένας Eusebio πιο παλιά…