Champions League 2010 - 2011

Η Ιταλια ειναι παρεξηγημενη παρα πολυ… εχει τυχει να δω αγωνες καμπιονατο αντι-εμπορικων ονοματων (Ναπολι, Φιορεντινα και αλλες) και παει η μπαλα πανω κατω ολη την ωρα, ενω ολοι οι παικτες εχουν εκπληκτικη τεχνικη. Επισης, βλεποντας τις φασεις απο αγωνες καθε ΣΚ, το οτι στην Αγγλια και Ισπανια μπαινουν τα καλυτερα γκολ ειναι τρελη μουφα. Σε Ιταλια και Γερμανια μπαινουν ολη την ωρα ΓΚΟΛΑΡΕΣ. Γενικα καλο ειναι να εχουμε ανοιχτα τα ματια μας και το μυαλο μας και να μην ακουμε κλισε περι κατενατσιου και ξερω γω τι αλλο… εχει τυχει να δω και πρεμιερλιγκ αγωνα και να βαρεθω τη ζωη μου, τιποτα δεν ειναι εγγυηση. Η Μιλαν ειναι αρκετα βαρετη ομαδα πλεον, αλλα κατα πως φαινεται θα παρει το πρωταθλημα. Η Ιντερ επισης, πολυ σπανια εχω δει αυτην την ομαδα να παιζει μπαλαρα.

ναπολι και φιορεντινα φετος εχουν πολυ καλες ομαδες. δεν τα ειπα παντως αυτα για τα γκολ που μπαινουν, ωραια γκολ μπαινουν και στην ελλαδα και ειναι θεμα κλασης 1 παικτη τη στιγμη που ο πεδρο στην ισπανια βαζει γκολ απο τη γραμμη επειδη η μπαλα αλλαξε ποδια 25 φορες πχ με τρελη ταχυτητα και εκεινος σαν απλος τελικος αποδεκτης χρηζεται σκορερ. οχι οτι αυτο το κανουν πολλες ομαδες. απλως στην ιταλια πολλες φορες, οχι παντα φυσικα, το θεαμα ειναι μετροτατο σε σχεση με χωρες οπως η γερμανια η η γαλλια που ριχνουν λιγοτερα λεφτα για παικτες αλλα ευχαριστιεσαι πιο πολυ το ματς. στην ιταλια πολλες φορες το ριχνουν στην τακτικη και σου σπανε τα νευρα. φετος παντως γινεται ενα καλο πρωταθλημα στη γειτονα χωρα και θα το παραδεχτω. γενικα παντως δεν μου αρεσει οσο οι αλλες 2 (το λεω ετσι γιατι υποτιθεται οτι ειναι οι τοπ 3 χωρες-πρωταθληματα).

Έχουμε ξεφύγει κάπως εκτός θέματος τσου λου, αλλά μια και το συζητάμε είναι πολύ διαφορετικό να λες “α, η Lazio του τότε έπαιζε ωραία μπάλα” από το να λες “σέβομαι τη Lazio σαν σύλλογο”. Εναπόκειται στις απόψεις του καθενός φυσικά, αλλά εγώ την ομάδα του φασίστα δε θα τη σεβαστώ ποτέ. Είτε το θέλουμε είτε όχι, κάποιοι παράγοντες δημιουργούν νοοτροπίες στις ομάδες. Κάποιες φορές ο κόσμος τους, κάποιες φορές οι διοικήσεις κλπ κλπ. Δε νομίζω ότι είναι τυχαίο ότι οι διοικήσεις της Lazio ανέχονται τη συγκεκριμένη στάση των οπαδών της. Ο καθένας λοιπόν θέτει τα όρια του τι σέβεται και τι όχι-όπως και στη ζωή.

H παρουσα διοικηση της Λατσιο παντως βρισκεται σε πολεμο εδω και χρονια με τους IRD (τους οργανωμενους της ομαδας).

Μπορεί να μην σέβεσαι τον σύλλογο για τους λόγους που λες, αλλά οταν έχεις δει τον σαλας να προσπαθεί να σκοράρει με δυο αμυντικούς να του έχουν χώσει τις τάπες στο σώμα του και αυτός να τα καταφέρνει, ή όταν σε αγώνα κυπελλου βλέπεις έναν νεντβεντ να περνάει αλα μαραντονα όποιον βρίσκει μπροστά του και να σκοράρει μάλλον σέβεσαι αυτό που παίζει…
η μπάλα που έπαιξε σε συγκεκριμένες στιγμές η λατσιο ήταν εκθαμβωτική .!! την καλύτερη ακόμη και όταν τα άλλα μεγάλα ονόματα του ιταλικού πρωταθλήματος ειχαν στις ομαδες τους μεγάλους ποδοσφαιριστές(οχι σε ηλικία:p)

οπότε αγάπα την μπάλα που εχει παίξει και οχι τον σύλλογο

*λατσιο - γιουβεντους την δευτέρα…ΤΕΡΑΣΤΙΟ ματς.
**συγγνώμη για το οφ τοπικ

μαλλον δεν τους δωσαν τη καρτα για την φορτσα νουοβα τζαμπα :stuck_out_tongue:
φτανει ομως με το οφ τοπικ εδω μιλαμε για το ποσα θα ριξει η μπαρτσα στο τελικο 8)

φιξντ

8)8):stuck_out_tongue:

μην υποτηματε την μεγαλη ομαδα8)

…εντάξει, θα γίνει σούπερ τελικός:):!:

Μετα την παρωδια που ειδαμε στον τελικο κυπελλου ας μιλησουμε λιγο και για πραγματικο ποδοσφαιρο επαναληπτικος σημερα στο μπαρτσα-ρεαλ και δυστηχως δεν βλεπω η ρεαλ να παιρνει ουτε χ στο camp nou.Για πειτε τι βλεπετε εσεις;

1Χ, αλλά έχει καμιά σημασία;

Παμε μωρη Ρεαλαρα για την μεγαλη ανατροπη!!!

δεν μπορω να προβλεψω πως θα κατεβει ο Μουρινιο.Με παρομοιο τροπο οπως στα αλλα 2 ματς,ή πιο ανοιχτα για να κυνηγησει το θαυμα?

λογικα πρεπει να παιξει ανοιχτα γιατι η ρεαλ κυνηγαει 2 γκολ για παραταση και 3 για προκριση με την προυποθεση βεβαια να κρατησει το μηδεν που μου φαινετε πολυ δυσκολο.Απο την αλλη αμα ανοιχτη και δωσει χωρο στην μπαρτσελονα βλεπω να φευγουμε με κανα ταλιρο απο το camp nou:?

Σεξ και Βίγια στον κώλο της Castilla

Όπως και νάχει, απόψε μακάρι να δούμε κάτι καλύτερο και πιο συναρπαστικό:):!:

μολις ειπαν οτι ο μουρινιο δεν πηγε στο γηπεδο θα δει το παιχνιδι απο την τηλεοραση στο ξενοδοχειο της βαρκελωνης

:lol::lol::lol:

μεγαλο διπλο σημερα…

Υπαρχει πιθανοτητα να ειναι καλυτερο απο τα προηγουμενα το σημερινο ματς, με βαση το γεγονος οτι η Ρεαλ θα παιξει ανοιχτα για να κυνηγησει το γκολ. Οποτε σε ανοιχτο ματς, ευχομαι σε 5αρα ή 6αρα παλι…:stuck_out_tongue: Για να δουμε…

1-3 μωρη ομαδα…[SPOILER]Μετα ομως,πιπα απο την Γιουναιτεντ.Η αγαπες ειναι αγαπες:p[/SPOILER]