το δευτερατζες ειναι δικο μου. μου το εκλεψες:p
ηταν το dna της φιλε αυτο!! ηταν!
για πες ρε φιλε μετα την χρυση εξαετια σας (δεν ανοιγω συζητηση πως και τι εγινε τοτε, ας δεχτω τα εξι τροπαια), γιατι κανατε 30 χρονια να το ξαναπαρετε? εσεις τοτε γιατι παιζατε για την φανελα?
ΥΓ Δεν εχω διαβασει τι λεει ο τσωχος ρωταω πανω σε αυτο που ειπες.
[QUOTE=ChrisP;1130690]Ρεάλ - Τότεναμ, Κράουτς έξω από το 15’.
QUOTE]
ολοσωστες οι καρτες μαν. 100% σωστα. το κριαρι κλωτσισε 2 φορες σε 5 λεπτα και αφησε την ομαδα του χωρις τον καλυτερο επιθετικο της για 2 ματς. απαραδεκτος!!
Σοβαρά τώρα; Θες να μιλήσεις για Ευρωπαϊκές διακρίσεις; :lol::lol:
Ναι, η Ρεάλ είχε μια νεκρή περίοδο (στην Ευρώπη) διάρκειας 10-15 χρόνων και μετά κατέκτησε πάλι ευρωπαϊκούς τίτλους. What is your point? :lol::lol: Επίσης, πέρσι δεν κατέκτησε τίποτα. Να απολογηθεί η ομάδα και για αυτό γιατί αν εξαιρέσουμε τις χρονιές 1945-2009 δεν έχει πάρει τίποτα πέρα από ένα κυπελλάκι που το έσπασε; :lol:
4 γκολ της πεταξε στο χαλαρο.Δεν εφαγε κοκκινη αμυντικος.Ο ενας απο τους δυο επιθετικους ηταν.Κεντρο-αμυνα ηταν κομπλε.Και στο δευτερο ματς μονο φασεις.Και ενα πεναλντυ.Ε και;Θα εβαζαν 6 γκολ?
Δεν ειμαι και πολυ σιγουρος εαν εσυ θες να μιλησουμε για ευρωπη. σου ειπα να μην παμε την συζητηση αλλου και θα βγουμε οφφ τοπικ. ας πουμε οτι τα εξι πρωτα τα αναγνωριζω, ας πουμε. τελοσπαντων δεν απαντας σε τιποτα και χαλαβεδιαζεις οποτε δεν το συνεχιζουμε (σε λιγο θα μαθουμε και τον νεο drummer των dt), καλα πλακωθηκαμε 2 μερες.
Ε δεν έχει να πούμε πολλά. Όταν έκανε διάλειμμα η Ρεάλ ανέλαβε το ρόλο της στην Ευρώπη η 2η μου αγάπη. Η Λίβερπουλ. Όλα τα άλλα, είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε! Η Λίβερπουλ και η Ρεάλ να κερδάνε και όλοι οι άλλοι…
με την λογικη του ο μουρινιο εφτασε να…
[B]
Κόντρα Μουρίνιο με Ρονάλντο;
O Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε έντονη κριτική για την τακτική του Μουρίνιο στο τελευταίο Clasico και ο Ζοσέ τον άφησε εκτός αποστολής για το ματς με τη Σαραγόσα γιατί… “έχει επιλογές στην επίθεση” όπως σχολίασε!
[/B]
Η αρχή μια μεγάλης κόντρας ή απλά ο εκνευρισμός από το 0-2 της Μπαρτσελόνα μέσα στο Μπερναμπέου και τον πιθανό αποκλεισμό της Ρεάλ από τον τελικό; Το μέλλον θα δείξει, αλλά για την ώρα έχουμε τα εξής δεδομένα:
Πρώτα ο Κριστιάνο Ρονάλντο σχολίασε την τακτική της ομάδας του μετά την ήττα από τους Καταλανούς τονίζοντας παράλληλα ότι πολύ δύσκολα μπορεί να γίνει η ανατροπή.
[B]“Δεν μου αρέσει να παίζουμε με αυτό το στυλ αλλά πρέπει να το υιοθετήσω γιατί αυτό είναι.[/B] Με το 2-0 και παίζοντας εκτός; Οκ, όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο αλλά ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να προκριθούμε” είπε ο Κριστιάνο με το… ζουμί της δήλωσης να είναι η σπόντα στον Ζοσέ.
[B]“Αυτή είναι η δική του γνώμη και μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν είναι δικό μου πρόβλημα”[/B], ήταν η απάντηση του Μουρίνιο όταν ρωτήθηκε σχετικά στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Σαραγόσα για την Πριμέρα Ντιβιζιόν.
[B]
Τον άφησε εκτός αποστολής![/B]
Παράλληλα όμως αποκάλυψε ότι ο Ρονάλντο δεν θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα της ισπανικής λίγκας: “Ο Κριστιάνο δεν θα παίξει γιατί έχουμε πολλές επιλογές στην επίθεση όπως τους Ιγκουαϊν, Μπενζεμά και Αντεμπαγιόρ”, ήταν η επίσημη δικαιολογία του.
Φυσικά και δεν θα αποκάλυπτε ότι τον άφησε… προειδοποιητικά εκτός του αγώνα με την Σαραγόσα. Από την άλλη δεν μπορούμε να πούμε 100% ότι του έστειλε μήνυμα για το ποιος είναι το αφεντικό.
Το μέλλον θα δείξει τι θα συμβεί, αν και πιο πολύ μας πείθει η εκδοχή να του “είπε” με τον τρόπο του ότι αυτός είναι ο Special One!
Όχι, να την ανοίξουμε γιατί ακούμε όργια εδώ μέσα.
Για πέστε μας λοιπόν, ποιος ήταν πραγματικά ο Santiago Bernabeu;
Σε ποιά ομάδα είχε εναποθέσει ο Franco την προπαγάνδα σχετικά με ενωμένη Ισπανία και υποβάθμιση Βάσκων, Καταλανών, Ανδαλουσιανών, προς αντίστοιχο ώφελος των Καστιγιάνων;
Πώς πραγματικά απέκτησε τον Alfredo Di Stefano αυτή η ομάδα και πόσα ευρωπαϊκά τρόπαια θα είχε χωρίς αυτόν;
Ποιος χορηγούσε και χορηγεί αφειδώς οικονομικά τη Ρεάλ ως [I]βασιλική[/I] ομάδα;
Το DNA αυτής της ομάδας είναι η λουμπινιά. Πάντα αυτό ήτανε, δεν άλλαξε ποτέ.
χμμμμ φιλαρακι, υπαρχουν χειροτερα ακομα. δολοφονιες προεδρων, βομβες σε γραφεια, εξαναγκασμοι σε ηττες και και και και πολλα που εχουν πολλα περισσοτερα απο μπαλα.
ασε που θα θελω μερες να γραψω για τις ανεκδοτες ιστοριες που εχω ακουσει με τα αυτια μου στα περιχωρα της βαρκελωνης. τελοσπαντων παμε οφ τοπικ. αλλα μην με τσιγκλατε γιατι δευτερα γενναει η γυναικα μου και θα μπω με το notebook στο μαιευτηριο. Βαλε που θα βριζει και αυτη και θα μου λεει να γραψω και αλλα!
ΥΓ κουφαλα ο γιος μου. περιμενε να μαθει τον νεο drummer των dt και να δει την ρεβανς την τριτη για να βγει:lol:
Παιδια καπου ηθελα να πω εδω περα οτι παλιοτερα ημουν (οπως ολοι) αρκετα πιο μονοπλευρος με το ποδοσφαιρο και τις ομαδες που υποστηριζω, αλλα πλεον αρχιζω και σεβομαι και θαυμαζω πολυ περισσοτερες ομαδες τις οποιες παλια σιχαινομουν. Μιλαν και Ρεαλ οι πιο προσφατες. Εγω υποστηριζω αλλες ομαδες, αλλα τις σεβομαι και τις δυο, και οταν πανε καλα θελω να βλεπω ωραια μπαλα και να τις θαυμαζω κι αυτες, δεν υπαρχει κανενας λογος για το αντιθετο. Καμια Μπαρτσελονα δε θα μου δωσει να φαω, ουτε θα μου πληρωσει τους λογαριασμους, οποτε αν κερδιζει καποια αλλη ομαδα, δεν εχω κανεναν λογο να μην την χαιρομαι.
Having said that, αν και εχω σαφεις προτιμησεις σε καθε χωρα, τα τελευταια 10 χρονια εχω πανηγυρισει νικες της Μιλαν, της Βαλενθια, της της Αρσεναλ, της Γιουβεντους, της Μπαρτσελονα, της Ρεαλ, της Μαντσεστερ Utd, ακομα και της Ιντερ! Αλλα μια ομαδα ποτε δε θα συμπαθησω, κυριως γιατι δεν την εχω δει οσο ζω να παιζει ωραια μπαλα ΠΟΤΕ. Και αυτη ειναι η Λιβερπουλ. Μακρια απο μας…
σωστος ο τροπος που το σκεφτεσαι το θεμα και εγω ετσι το σκεφτομαι εδω και καποια χρονια. ειναι παρα πολλες οι ευρωπαικες ομαδες που κατα καιρους εχουν παιξει ωραια μπαλα και ειναι τουλαχιστον ηλιθιο να μην μας αρεσουν και να μην τις υποστηριζουμε. κλασσικο παραδειγμα η αγγλια που με μαντζεστερ, αρσεναλ και τσελσι ειναι κατα καιρους τρελο το κουιζ του ποια ειναι η καλυτερη και πιο ευχαριστη για τον φιλαθλο. το ιδιο ηταν παλια και η ιταλια που πλεον απεχθανομαι. τη λατρευα σε εποχες γιουβεντους, παρμα λατσιο κλπ ενω σημερα με αηδιαζει ειδικα οταν σκεφτομαι την τεραστια διαφορα της απο αγγλια και ισπανια. η ιταλια στηριζει το οποιο επιπεδο της στα ονοματα των παικτων που οντως εχει αρκετα και καθολου στην φιλοσοφια για καλο ποδοσφαιρο. ισπανια και αγγλια ειναι στην εντελως αντιθετη πλευρα. το ιδιο και γερμανια, ολλανδια αλλα και γαλλια και πορτογαλλια πχ. ευχαριστιεσαι μπαλα βλεποντας ματς απο αυτα τα πρωταθληματα. μπαλα που και στην ελλαδα θα μπορουσαμε [B]αν ειχαμε τις υποδομες[/B] να βλεπουμε…