Δεν ειναι τοσο αυτα που σφυριχτηκαν, αλλα η αισθηση που εδειχναν οι διαιτητες και των 2 αγωνων στη Μπαρτσα οτι ‘‘κοιτα, φιλε, αμα με χρειαστεις, θα ειμαι εκει’’.
Λολ τώρα είδα το ακυρωθέν γκολ αφού είχα χάσει την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου.
Πολύ κακή απόφαση, ειδικά όταν σε πολύ πιο καθαρά φάουλ δεν υπάρχει κανένα σφύριγμα. Και κάνει μπαμ το θέατρο του Μαστσεράνο.
Κανονικοτατο το γκολ της ρεαλ επρεπε να μετρησει και μετα το ματς θα γινοτανε ροντεο.Δεν λεω σαν γενικη παρουσια στα 2 παιχνιδια ηταν καλυτερη η μπαρτσελονα ειδικα στο μπερναμπεου αλλα αμα καναμε το 0-1 εκει με τον ιγκουαιν ποτε δεν ξερεις μπορει και να γινοτανε το θαυμα αφου υπηρχε σχεδον ολοκληρο το δευτερο ημιχρονο για να γυρισουμε το παιχνιδι.Κριμα!!!
[SPOILER][/SPOILER]
Στα του ματς, ναι, στο τελευταίο ματς σφυρίχτηκε λίγο Μπάρτσα, όχι τόσο για το γκολ-στην τελική, όπως και να 'χει, εμποδίζει τον Μάστσε να μαρκάρει- όσο για διάφορα εύκολα πεσίματα κλπ. Αλλά από την άλλη, δεν μπορείς να λυπηθείς και τη Ρεάλ, είναι μια κάποια αίσθηση δικαίου να αδικείται ο αιωνίως άδικος, ξέρω γω
παρωδία το χτεσινό παιχνίδι! τι διαιτησία ήταν αυτή??? [-X[-X
τι διαιτησια ηταν αυτη ρε παιδια πια? μην τρελαθουμε! σε κανενα ματς δεν νομιζω να δοθηκε κατι απο αυτα που λες οτι “δεν δινονται” ποτε και με τιποτα…
απο το σπορ 24:
Τέλος, ο Ρονάλντο αναφέρθηκε και στον Μαστσεράνο, τον συμπρωταγωνιστή του στη φάση με το ακυρωθέν γκολ του Ιγκοουαΐν, τον οποίο γνώριζε και απ’ το αγγλικό πρωτάθλημα. “Δεν ήταν έτσι στη Λίβερπουλ. Εδώ έμαθε τα …κόλπα της Μπαρτσελόνα”, δήλωσε με νόημα.
’
το μονο που καταφερνει η “μπαρτσα” με τη συμπεριφορα των παικτων της ειναι τετοια σχολια (που δε λενε κ ψεμματα) που υποβαθμιζουν το ποδοσφαιρο που παιζει…
προσωπικα παντως το βαρεθηκα, 6 χρονια το ιδιο πραγμα , με εκνευριζει οσο κ το κατενατσιο τους οπαδους της μπαρτσελονα… ελα παρε μου τη μπαλα λεει ο ενας, ελα βαλε γκολ με 10 στη γραμμη ο αλλος…
pame morh salke shmera… kleiste tous to spiti.
Ευκολα θα φαει αλλα 2 με 3 τεμαχια σημερα στο τραφορντ.Παμε ρε γιουναιτεντ
GLORY GLORY MAN UNITED:D
αδικια μεγαλη χτες…αν μετρουσε το κανονικο γκολ της ρεαλ θα ειχε αρκετες ελπιδες για προκριση…
ειλικρινα πιστευω οτι φετινη πρωτη ενδεκαδα της μπαρτσελονα +κανα 2 αναπληρωματικοι παικτες της ειναι οτι καλυτερο εχουμε δει στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο ever αλλα μια ομαδα χωρις αναλογους καλους αναπληρωματικους χωρις rotasion και καμμια 60αρια ματς στα ποδια θα μπορουσε να αποκλειστει απο αυτη τη ρεαλ με την τακτικη του μουρινιο…αλλα ο διαιτητης δεν αφησε…
αυτο που ειδα εγω εχτες ηταν μια μπαρτσελονα κουρασμενη με την ρεαλ να της δινει χωρο για αντεπιθεσεις αλλα αυτη να μην μπορει να παιξει ουτε το 1/10 της μπαλας που επαιζε πριν απο ενα 5μηνο…
επισης πιστευω οτι ο μουρινιο υπερεκτιμησε την μπαρτσελονα στο πρωτο ματς γιατι τη στιγμη που μιλαμε για τα στανταρ της σερνεται…ακομα και στα ισια θα μπορουσε να την παιξει και να εχει ελπιδες προκρισης και αυτο φανηκε εχτες…
για τον τελικο βλεπω το ματς 50-50…
Aν η διαιτησια ειναι σωστη κ οπως αρμοζει να ειναι σε εναν τελικο Τσ.Λιγκ κ εγω πιστευω οτι μπορει να χτυπησει το ματς η Γιουναιτεντ…Για σημερα βλεπω ενα ματς στο 1-0 με 2-0.
Χτες οταν εβλεπα τον αγωνα μου φανηκε σωστο που ακυρωσε τον γκολ της Ρεαλ. Βλεποντας ξανα την φαση, νομιζω οτι αδικως το ακυρωσε, επρεπε να μετρησει κανονικα. Απο εκει και περα ψιλοσουπα το ματς, δεν ειδαμε και καμμια φοβερη μπαλα. Η Μπαρτσελονα ειχε τον ελεγχο του ματς και κατοχη 70-30 οποτε δεν νομιζω οτι ευνοηθηκε απο την ακυρωση του γκολ της Ρεαλ και να μετραγε παλι θα περναγε. Και ο Αντεμπαγιορ γλυτωσε την κοκκινη… Απεδειξε και στα 2 ματς οτι ειναι καλυτερη ομαδα. Παμε για τον τελικο τωρα, οπου η Μαντσεστερ εννοειται οτι εχει ηδη περασει κατα 90%…
Εγω που ουτε Ρεαλ ειμαι ουτε Μπαρτσα να πω οτι η διαιτησια μια χαρα βοηθησε
την Μπαρτσα χτες.Μην ξεχναμε οτι κοβει τον Ντι Μαρια στο πρωτο ημιχρονο και ενω
μετα εβγαινε τετ α τετ.Ε 5 φασεις θα κανεις εναντιον της Μπαρτσα αν σου κοβει τις
3 ε γαμησε τα.
Χωρίς Φερντιναντ και Ρουνει σήμερα, για λόγους ξεκούρασης. Μήπως ξέχασαν πως η Σάλκε έριξε 5 γκολ μέσα στην Ιντερ. Σίγουρα δεν είναι καθε μέρα καλημέρα αλλά καλό είναι να προσέχεις λίγο τέτοιες ομάδες
εχεις δικιο αλλα δεν νομιζω να κινδυνεψει η γιουναιτεντ απλα ξεκουραζει καναδυο παιχτες γιατι ακολουθει και το ντερμπυ τιτλου με την τσελσι.Εγω πιστευω οτι θα το παρει το ματς με σβηστες της μηχανες σημερα
μιλώντας με διαιτητή σήμερα(συγγενής παίχτη που ήταν στον τελικό), μου ειπε οτι αφού υπάρχει στην αρχή φάουλ στον κριστιανο και αυτός κάνει([U]ή και ας μην κάνει[/U]) φάουλ στον παίχτη της μπαρτσα το λάθος είναι που δεν διέκοψε στην αρχή την φάση…
από την στιγμή που αλλάζει η φάση μετράει η πρώτη παράβαση…
το άλλο σχόλιο που έκανε είναι οτι ο διαιτητής ήταν πολύ έξυπνος…
ναι μωρη μεγαλη ομαδα [B][SIZE=“7”]UNITED[/SIZE][/B]
Τι γαμάτο ματσάκι σήμερα;;;;
ματς για να δεις μπαλα το σημερινο!ωραια πραγματα!