ανοιχτο γρηγορο παιχνιδι με πολλες φασεις και γκολακια
να δουμε και αλλα[SPOILER]απο την united μονο:)[/SPOILER]
Βλεπουμε μπαλα σημερα.Ο Γκιμπσον εδωσε μπαλια-διαβητη στον Βαλενσια και εβαλε και γκολ(8O) Ουοαου δηλαδη.Μουφα γκολ αυτο που φαγαμε.Σμολιγκ και εβανς ειναι απειροι(ακομη) αλλα δεν χρειαζοτανε.Γενικα πολυ καλη εμφανιση αν σκεφτουμε τις αλλαγες(χωρις φερντι,Βιντιτσ,Παρκ,Εβρα,Γκικς,Φλετσερ,Ρουνευ)και το γεγονος οτι η δεν καιγομασταν για γκολ απλα για συντηρηση σκορ.Η Σαλκε μπηκε δυνατα,αφησε χωρους και ηταν λογικο να δουμε τοσο καλο ματς.Αντε και καλη συνεχεια!
Ευκολά, απλά, χωρίς κόπο και θεαματικά (από άποψη σκορ) η Man Utd σήμερα!
οπως το περιμενα ευκολα καθαρισε η γιουναιτεντ σημερα και τωρα μπαρτσα ερχομαστε!!!
χορρορ,δε σε χαλασε η εμετικη μπαλιτσα της γιουναιτεντ ε?
Tι ωραίο παστέλι θα ήταν αν το κούμπωνε ο Owen…
Ετσι απλα…
Τα λεμε στο Γουεμπλει…!
Μεγάλη μπάλα, οι βασικοί στον πάγκο 4 γκολάκια θα μπορούσαν να είχαν μπει άλλα 2-3 άνετα.
Τεράστια διαφορά κλάσης μεταξύ των 2 ομάδων. Πολύ μικρή η Σάλκε για ημιτελικη φάση.
αλλα και πολυ μεγαλη που εφτασε μεχρι εδω.ας το εκανε και αυτο μια ελληνικη ομαδα!
σιγά το ωραίο ματς. τέτοια μπάλα μπορείς να δεις και σε φιλικά. για ημιτελικό τσάμπιονς λιγκ θέλω κάτι παραπάνω. θέλω αγωνία, θέλω ένταση, θέλω κάτι ξεχωριστό που δεν το βρίσκω αλλού. fail το φετινό τσαμπιολί από κάθε άποψη. τα είπα και χθες, μην επαναλαμβάνομαι. άντε να τελειώνει βασικά.
τυχερη η manchester και στα δυο ματς
[SPOILER]που δεν επαιξε ο χαρι
[/SPOILER]
θα τα δεις στον τελικο αυτα:wink:
:lol::lol::lol:
[COLOR=“White”]
12345[/COLOR]
Την φοβαμε πολυ την Μανστεστερ :-s
Ελπιζω η ομαδαρα να παιξει στον τελικο πιο δυνατα και εξυπνα γιατι στον 2ο ημιτελικο φανηκε αρκετα πεσμενη.Αμα παιξουμε με τον ιδιο τροπο το βλεπω πολυ χλομο … Το αγγλικο ποδοσφαιρο ειναι αρκετα δυνατο και εμεις τελευtεα το εχουμε ριξει στα θεατρα και στις τουμπες που αρχιζουν και μου την δινουν στα νευρα [-X
[SPOILER][SIZE=“5”][COLOR=“Yellow”]ΒΑΜΟΣ[/COLOR] [COLOR=“Blue”]ΜΠΑΡ[/COLOR][COLOR=“Red”]ΤΣΑ[/COLOR][/SIZE][/SPOILER]
πως να μην σε τρομαζει μια ομαδα που με τα δευτερα κοπαναει 4αρα και μαλιστα χαλαρα? ενταξει, στη σαλκε τα εβαλε και οχι σε καμια υπερομαδα αλλα αυτο δεν μειωνει τη νικη. θα ειναι ενας τελικος για γερα νευρα αλλα δεν νομιζω να παιχτει τρομερη μπαλα.
βασικα μπαλα θα παιχτει τρομερη αλλα δεν νομιζω να γινει τρομερο ματς (για οσους πιανουν τη διαφορα…)
Η εμετική μπάλα της United σήμερα έβαλε 4 γκολ (τη στιγμή που της έφτανε να παίζει πασούλες στην άμυνα για 90 λεπτά), ο δε εμετικός Βούλγαρος επιθετικός της United προτιμά την τέλεια assist για το σίγουρο (αλλά αχρείαστο στο τελικό αποτέλεσμα) γκολ από το να το μπουμπουνίσει μόνος του. Αυτό, κύριοι, λέγεται σωστή ποδοσφαιρική νοοτροπία. Και αυτή σε κάνει μεγάλη ομάδα.
Απλά φανταστείτε στη θέση του τον Drogba ή τον Zlatan-δύο, μη γελιόμαστε, καλύτερα σέντερ φορ από τον Berbatov.
τα λες πολυ σωστα μεν αλλα απο την αλλη ξερεις τι μου λειπει απο τη μπαρτσα πχ (που ειναι μεγαλη ομαδα με σωστη νοοτροπια κτλ οπως οι “κοκκινοι”)??? ενας ντρογκμπα. ενας παικτης που θα δωσει και λιγο “ατομικο θεαμα” πλην του μεσσι. κατι σαν και αυτο που προσπαθει να κανει ο βιγια που ειναι πρωταρης εκει περα και κοπαναει κατι σουτακια εκτος περιοχης που ΚΑΝΕΙΣ αλλος δεν κανει τοσο συχνα. ουτε ο μεσσι. ολο αυτο μπορεις να το αναγεις και να το αντιστοιχησεις σε αυτα που ειπες για τη μαντζεστερ. οι αγγλοι ειναι πιο νορμαλ απο τους ισπανους βεβαια καθως εχουν πιο πολλη ελευθερια στο παιξιμο τους νομιζω σε σχεση με τους μπλαουγκρανα. το υπερανελυσα νομιζω, αυτο που ηθελα να πω ηταν οτι και οι παικτες που προσφερουν θεαμα σουταρωντας εκει που ο μπερμπα δεν σουταρε, ειναι υπερπολυτιμοι. να, οπως το γκολακι που κασρφωσε ο ντρογκμπα στην γιουναιτεντ στον ημιτελικο. λιγοι θα το σουταραν. αυτος το εκανε, το εβαλε και μας ΘΑΜΠΩΣΕ!
Agree. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι αν η μπάλα “έκαιγε” για την πρόκριση, προτιμώ ένα λιγότερο σούπερ ουάου μπαλαδόρο Berbatov που θα…καταδεχθεί να βγάλει την αυτονόητη assist παρά έναν φαντασμαγορικό Ibrahimovic να το πάρει πάνω του γιατί “είμαι ο γαμάω” και πιθανότατα να τη βιδώσει στο Stretford End.
Ο Villa που αναφέρεις (και που θα σκότωνα να τον έχω στη United) παίρνει μεν περισσότερες πρωτοβουλίες αλλά α) κάνει την υπόλοιπη δουλειά του μια χαρά και β) δεν ήταν ποτέ ο striker-βεντέτα, ούτε όταν ήταν στη Valencia που θα είχε κάθε δίκιο να είναι
συμφωνω απολυτα στο πρωτο.
οσον αφορα το βιγια τον ανεφερα επειδη εχω την εντυπωση οτι αυτα τα κανει επειδη ΔΕΝ εχει προσαρμοστει ακομη τελειως στη νοοτροπια της μπαρτσα. καλως η κακως η νοοτροπια αυτη πολλες φορες στερει το ατομιστικο θεαμα απο το θεατη θυσιαζοντας το για το ομαδικο θεαμα. εμενα μου λειπει λιγο και το ατομιστικο θεαμα αλα ροναλντινιο. οχι οτι ο μεσι δεν το κανει. ειναι ομως ο μονος που το κανει και παλι, στο σουτ, ακομη και αυτος το κανει ελαχιστα. ο βιγια ακομη δεν εχει προσαρμοστει πληρως και τραβαει κατι σουτονια που ειναι ηδονη πολλες φορες! και η πιο μεγαλη ηδονη (για μενα που ειμαι μπαρτσα) ειναι οτι του χρονου θα τα βαζει!!!
Καταλαβαίνω τι λες. Άλλωστε, ένας (όχι περισσότεροι όμως) τέτοιος παίκτης ομορφαίνει μια -κατά τα άλλα- δουλεμένη ομάδα, άσε που πολλές φορές ακόμα και παικταράδες με νοοτροπία ατομίσταρου γκαζμά επηρεάζονται θετικά από το σύνολο. Φωτεινό παράδειγμα ο Cristiano, που δεν ξανάπιασε ποτέ την απόδοση που είχε στη United.