Η ευστοχια εχει σχεση με την προσαρμογη σε μια ομαδα;;;:-k
http://www.youtube.com/watch?v=aiaqtIkyGNs
Dejan Savicevic και τα μυαλά στα κάγκελα, εκείνο το γκολ είναι η αιώνια ονείρωξη
φυσικα και εχει σχεση. ειναι αυτο που λεμε οτι ο παικτης “ξεμπουκωσε και αρχισε να τα παστελωνει!” :lol:
ο βιγια φετος εχει χασει πολλες φορες τα αχαστα και γενικα δειχνει πολυ αγχωμενος. ειναι απολυτως λογικο. ειναι ο παικτης που η μιση ανθρωποτητα ονειρευοταν στη μπαρτσελονα και “ΠΡΕΠΕΙ” να το αποδειξει. ειμαι σιγουρος πως αν δεν συμβει κατι απροβλεπτο και η μπαρτσα συνεχισει και του χρονου να παιζει πολυ καλη μπαλα, ο βιγια θα σκοραρει πολυ περισσοτερο.
σε παρα πολλους παικτες συμβαινει αυτο και ειναι λογικο. προσφατα παραδειγματα που μου ερχονται στο μυαλο οι μπενζεμα, μπερμπατοφ και τορρες. ο τελευταιος ακομη δεν εχει ξεμπουκωσει. οι αλλοι 2 ειναι πολυ πιο οκ πλεον (ειδικα ο μπερμπα που στην αρχη λεγανε και να τον στειλουν πισω αλλα φετος εινια υπερπολυτιμος)…
εντιτ: βλεποντας τα γκολ των τελικων αδυνατω να φανταστω τι αριστουργημα θα δουμε αν ποτε ΤΥΧΕΙ καποιος να σκοραρει ωραιοτερο γκολ απο αυτο του ζιζου…
τρομερο και το 2ο, της μιλαν, πολυ ποιοτικο κι αυτο…
Αλλο αυτο που λες.Αυτο εχει να κανει με το να μαθει ο παικτης το στυλ της νεας ομαδας και να μπορει να το ακολουθησει.Οταν καποιος εχει ευστοχο σουτ,αυτο δεν αλλαζει.Σιγουρα υπαρχει το αγχος αλλα οταν μιλαμε για παικτες τετοιας κλασης αυτα δεν πολυισχυουν.Πιστευω οτι περισσοτερο εχει να κανει με την νεα θεση που εχει ο Βιγια παρα με οτιδηποτε αλλο.
οταν τον βλεπω να το χανει απο τη γραμμη σε κενη εστια τοτε η ειναι αμπαλος η εχει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ αγχος. επι χρονια ηταν “μπομπερ” στη βαλενθια ομως ξαφνικα εγινε αρχισκορερ στην πρωταθλητρια κοσμου και πηρε μεταγγραφη για την πιο μεγαλη ομαδα (της εποχης) στον κοσμο. ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ το φορτιο.
Ποσες φορες το εχεις δει αυτο ρε συ;Σε ολους μπορει να συμβει 1-2 φορες…
το εχω δει απο τον βιγια 2 η 3 φορες σε μια χρονια. δεν θυμαμαι σχεδον ποτε να το εχω ξαναδει απο παικτη τετοιας κλασης σε μια σεζον τοσο συχνα…
Oκ οπως νομιζεις…!
o villa ειναι παικταρας…απλως επειδη ειναι στην ιδια ομαδα με τον messi μπροστα φαινεται η τεραστεια διαφορα και μοιαζει με αμπαλος…
το ιδιο περιπου και με τον πεδρο που για μενα ειναι και γαμω τους παικτες αλλα διπλα στον μεσσι χανει πολυ…
Παιχταρας απο τους λιγους ειναι ο Βιγια αλλα φετος ειναι ακομα
νεος στην ομαδα.Του χρονου που θα δεσει περισσοτερο πιστευω
οτι θα δουμε εναν ακομα καλυτερο παιχτη.Οχι οτι εχει κανει λιγα φετος ε.
Πως να μην γινεις Μιλαν μετα απο αυτο το ματς !
Ο πρωτος τελικος ΤσουΛου που θυμαμαι σχεδον ολο το ματς.
Απαιχτη πραγματικα εκεινη η Μιλαν.
Πιο Μπαρτσελόνα από ποτέ μετά από αυτό το ματς και ας κάναμε 12 χρόνια να ξαναδούμε τελικό. Έπαιξε πολύ ανοιχτά ο Κρόιφ και του πήρε το κέντρο ο Καπέλο με Ντεσαγί και Αλμπερτίνι. Το γκολ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ήταν σκότωμα.
[B]126 εκατομμύρια ευρώ ο νικητής του Champions League[/B]
Το ποσό των 126 εκατομμυρίων ευρώ διεκδικούν Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με μελέτη που έκανε Βρετανός καθηγητής του πανεπιστημίου του Κόβεντρι.
Στην έρευνά του, που δημοσιοποίησε σήμερα, ο Σάιμον Τσάντγουικ τονίζει ότι ακόμα και ο ηττημένος θα βάλει στα ταμεία του περί τα 73 εκατομμύρια ευρώ.
Τα χρήματα αυτά προκύπτουν από το επίσημο χρηματικό έπαθλο που δίνει η UEFA, καθώς και από μία ενισχυμένη αξία των δικαιωμάτων των Μέσων Ενημέρωσης και της χρησιμοποίηση του ονόματος του νικητή.
μα-νου-λα.!
Ολη η μεταγραφικη περιοδος μανι-μανι για οποιον τα παρει.Ιδιως για την Γιουναιτεντ που εχει δηλωσει οτι θα κανει αρκετες μεταγραφες!
Τελικος champions league σημερα και εγω δεν θα το δω γιατι θα δουλευω μεχρι της 11:x:x:x τουλαχιστον σηκωσε το ρε Γιουναιτεντ!!!
Πω τι μου θυμησατε τωρα… ειχα παει σε εκεινο τον τελικο, 9 χρονων. 6.000 δρχ το εισιτηριο αν δεν κανω λαθος (οχι οτι το ειχα πληρωσει εγω:p). Τωρα με 6000 δρχ = 17,6 ευρω ουτε τον Λεβαδειακο δε βλεπεις[-X. Η στεναχωρια μου ηταν που ο Van Basten ηταν τραυματιας και δεν θα τον εβλεπα να παιζει.
Σημερα σαν αγγλοφιλοι αλλα και αντικαταλανοι στηριζουμε United
τελικος λοιπον!μεγαλη μερα σημερα,εγω δεν βλεπω την μπαρτσα τοσο μεγαλο φαβορι οσο διαβαζω παντου,κυριως γιατι ειναι μετρια η αποδοση της τον τελευταιο καιρο,αλλα προφανως και εχει ενα μικρο προβαδισμα.
τωρα ομως τι λεμε?visca el barca ή glory glory man united?
Άντε φύγε ρε, που σε χαλάει κιόλας που ό,τι και να γίνει η κούπα θα πάει σε ομάδα που υποστηρίζεις!
:lol::lol:
ειναι διλλημα ομως:p
Ουστ ρε! Που σου χαρίζουνε γάιδαρο κι εσύ τον κοιτάς στα δόντια.
Γιουνάιτεντ απόψε πάντως ε.