κι εγω προς τα’κει τεινω παντως.κυριως γιατι η μαντσεστερ ειναι πιο γηινη ομαδα,εχει να παρουσιασει καποιες προσωπικες ιστοριες(εννοω πως πχ εχει τον φαν ντερ σααρ που σταματα,τον αγεραστο γκιγκς,τον ρουνει που μετα απο μια τραγικη για τον ιδιο χρονια πηρε την ομαδα στις πλατες του στο πιο κρισιμο σημειο),ενω η μπαρτσα ειμαι σιγουρος οτι στο μελλον θα συνεχισει να βρισκεται μεσα στη διεκδικηση του τροπαιου.
(εμεις της Ατλετικο) Θελουμε Μαντσαστε σημερα,ειμαστε με το αουτσαιντερ.
Βεβαια μου φαινεται οτι θα δουμε μια επαναληψη του προπερσινου …
Α,επισης ! >>http://www.gazzetta.gr/article/item/197523-o-gkouardiola-pheugei
[SPOILER]Συμβιβαζομαι με ανταλλαγη Πεπε - Ερνεστο,φτανει να φερει και 2-3 παιχτες μαζι του οπως κανει και ο δευτερος [SPOILER] :p[/SPOILER][/SPOILER]
Ανεκτική στάση έχω στην Μπάρτσα, ούτε αγάπη ούτε μίσος, αλλά ΜΙΣΟΣ για την Γιουνάητεντ, η οποία έχω ψηφίσει ότι θα το πάρει ωστόσο.
Με Μπάρτσα σήμερα, μακάρι να βγω λάθος.
Mουφα ειναι μωρε…
Aν και Λιβερπουλ, σημερα υποστηριζουμε Γιουναϊτεντ με τρελα.
- Γιατι ειναι το αουτσαϊντερ, τα οποια παραδοσιακα στηριζουμε,
- Γιατι δε γουσταρω να μας πρηζουν τα παπαρια ΜΜΕδες και τυχαρπαστοι (μην παρεξηγηθειτε οι οπαδοι, καταλαβαινετε τι λεω) με το πλεηστεησον της Μπαρτσα.
Βεβαια, ακομα κι η Μπαρτσελονα να το παρει, η ΟΜΑΔΑ θα 'χει 2 παραπανω απο τους πουθεναδες, οποτε και παλι ΟΚ.
μπαρτσα με λυσσα σημερα… νταξει δεν θα κλαψω αν δεν το παρουμε λογω του οτι και η γιουναιτεντ γαμει φετος. ειναι απο τις λιγες φορες που με νοιαζει πιο πολυ να δω πολυ καλη μπαλα (αν και σε ενα τετοιο ματς ισως απογοητευτω)…
Ξερει κανεις αν μπορω να δω τον αγωνα οπως προβαλλεται στην net μεσω ιντερνετ?
Sopcast αλλα δεν ξερω αν θα βρεις λινκ απο την Νετ.
Ευχομαι να δουμε ενα καλο και πλουσιο σε θεαμα ματς και να νικησει η καλυτερη ομαδα στον κοσμο. Η Μπαρτσα, που το αξιζει και φετος, οπως και η Μαντσεστερ δικαια ειναι στον τελικο μιας και κανει πολυ καλη χρονια.
Πάμε μωρή Μάντσεστερ!
Τη Μπαρτσελόνα τη συμπαθώ δε λέω, αλλά μ’ έχει κουράσει πλέον.
αδιαφορες και οι δυο ομαδες για μενα απο αποψη οπαδικη.μακαρι να δουμε ματσαρα παντως.προσωπικα θελω να νικησει η γιουναιντετ γιατι εχει κανει αθλο φετος να φτασει τελικο χωρις κατι το πολυ τρανταχτο στο ροστερ της.
Από την άλλη βέβαια, ο δρόμος της Μπαρτσελόνα για τον τελικό ήταν αρκετά πιο δύσκολος από της Γιουνάιτεντ.
α ρε κρισπ μπλαουγκράνα.καίγεσαι πολύ για νίκη της μπάρτσα ε?
εγώ θα αποφασίσω στην διάρκεια του μάτς ποια θα υποστηρίζω γιατί είναι και οι 2 ομάδες που υποστηρίζω στα πρωταθληματα τους.
Οποια θελει ας το παρει. Ουδετερη σταση κραταω εφοσον δεν παιζει η ομαδα μου (Αρσεναλ ε, μην σκεφτειτε καμια ΑΕΚ ) και ελπιζω να δω καλη μπαλα!
Κλαίω με Θεοφιλόπουλο και μπάλα:lol2:
Εγω παλι με το που ακουσα την φωνη του σκεφτηκα να το δω στο ιντερνετ με αγγλο εκφωνητη.Πω ρε τι θα τραβηξουμεεε #-o#-o
Τι θα εχουμε Αλεκαρα?!?!? Πω, ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΛΕΜΕ!
πωωω…το ειχα ξεχάσει οτι θα ειναι αυτός…και γενικά οτι θα ειναι νετ…σκατά…πάει η μισή χαρά για τον τελικό…