Μαγεία Πέδρο… Βάζει το γκολ και στην επόμενη φάση, [U]πριν το 30’[/U], ξεκινάει το θέατρο πέφτοντας κάτω μετά από μαρκάρισμα και σφαδάζοντας, για να σηκωθεί σαν να μη συνέβη τίποτα όταν ο διαιτητής δεν έδειξε κίτρινη…
Ευτυχώς που το έβαλε ο Ρούνεϊ γιατί αλλιώς σε κάθε φάση, κάτω θα τον βλέπαμε μέχρι τώρα…
βασικα ολα ξεκινησανε απο την μαλακια πασα του αμπινταλ(πως και τον ξεκινησε?) στην ισοφαριση. σε συνδυασμο με την γκρινια για το oφσαιντ αφηνουν τον ρουνει μονο του και να σου η ισοφαριση. ωραιος τελικος παντως, εχει καλο ρυθμο.
εντάξει το οφσάιντ της μαντσεστερ είναι πολύ οριακό και σιγά μην το έβλεπε σε κανονική ροή ο επόπτης.συν οτι σε τέτοιες περιπτώσεις οριακές το πλεονέκτημα το έχει ο επιθετικός και αφήνεται η φάση να παιχτεί.
Αυτο ακριβως για την φαση του off side. Οκ, απ’οσο ειδα ηταν λιγο το γονατο του Giggs πιο μπροστα. Ε εκει δεν ειναι ρομποτ ο διαιτητης, μπορει να του ξεφυγει. Και στην τελικη, υπερ του επιτιθεμενου ειναι κατι τετοιες φασεις, no big deal.
Εγώ μιλάω για το πόσο μαλάκας είναι ο Πέδρο και η νοοτροπία της Μπαρτσελόνα. Εσύ μιλάς για αδικία (:lol:) της διαιτησίας κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Ποιος είναι ο τραγικός με τη διαιτησία;
hint: Είναι κάποιος ανάμεσα μας κι όχι εγώ!
Πάμε να δούμε β’ημίχρονο. Το πρώτο ήταν αρκετά πιο όμορφο από ότι περίμενα
Χαιρομαι για τον γρηγορο ρυθμο και την αμεση ισοφαριση της Ομαδαρας.
Ωστοσο δεν μπορω να κρυψω τον μεγαλο φοβο μου.Παιζουν πολυ,μα πολυ καλο ποδοσφαιρο και πρεπει να σπασουμε τον ρυθμο τους.Ελπιζω να αλλαξει η εμφανιση της γιουναιτεντ!
MAS QUE UN CLUB!
τι ομαδα, τι παιχτες, τι μεσι, τι γκολαρα βιγια!
απλα η καλυτερη ομαδα ολων των εποχων!
και επισης συγχαρητηρια στη μαν ιουτιντι που ειναι μαλλον η δευτερη καλυτερη ομαδα στην ευρωπη τωρα!
ΜΠΑΡΤΣΑ!