Τζάμπα ήττα.Το ίδιο λάθος κάνουν οι περισσότερες ομάδες απέναντι στην μπαρτσελόνα.Την αφήνουν να κάνει παιχνίδι κ κλείνονται πίσω.Κ πιο το αποτέλεσμα…σκατά.Πονάνε τα μυαλά μας ρεεεε.Κάτσε να ηρεμήσω γιατί θα έρθει κανα εγκεφαλικό.Είμαι κ σε κρίσιμη ηλικία.
Πφφφ μαλακίες. Ο τελικός κρίθηκε από την ανυπαρξία απόψε του πολυτιμότερου παίκτη της Γιουνάιτεντ όλη τη χρονιά, δηλαδή του Ράιαν Γκιγκς. Χωρίς το δικό του παιχνίδι ο Ρούνεϊ μπροστά δεν τροφοδοτείται σωστά κι έτσι η Γιουνάιτεντ καθίσταται λίγο-πολύ ακίνδυνη. Από κει και πέρα για τη Μπαρτσελόνα ήταν θέμα σοβαρότητας και υπομονής να χτυπήσει στα κατάλληλα σημεία, αλλά κατά τ’ άλλα δεν έπαιξε (ούτε απόψε) καμιά μπαλάρα, μην τρελαθούμε.
Και γενικώς να δούμε πώς θα ξεφορτωθούμε αυτόν τον κακό βραχνά για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια, που μ’ αυτή την playstation μπάλα έχει αναγκάσει τη μισή Ευρώπη να το ρίξει στον κλεφτοπόλεμο μπας και διατηρηθεί ένα κάποιο ενδιαφέρον σ’ αυτό το άθλημα, αλλά μπααααα.
Ναι όταν τα 'λεγα εγώ έβγαιναν κάτι Γράκχοι και μου λέγανε ότι η Γιουνάιτεντ θα το παλέψει κτλ.
Παπάρια, αυτή η ομάδα απλά δεν έχει αντίπαλο τώρα, πολύ μπροστά από όλες τις υπόλοιπες. Και ο κοντός γράφει ιστορία.
Αλλά μα τη μπαναγία κόφτε το “mes que un club”, καταντάτε γραφικοί.
/e καλά το “αφήνουν οι άλλες ομάδες τη Μπαρτσελόνα να κάνει παιχνίδι” μου φαίνεται αστείο. Η μόνη ομάδα που έπαιξε τη Μπαρτσελόνα στα ίσια, χωρίς μουρινιακό παιχνίδι δηλαδή, και την κέρδισε, η Άρσεναλ, είχε τύχη βουνό που δεν είχε φάει πέντε-έξι τεμάχια εκείνο το βράδυ. Πάρτε το χαμπάρι, δεν μπορεί να τους παίξει ΚΑΝΕΙΣ τώρα (ακόμα κι όταν δεν πιάνουν καμιά τρομερή απόδοση).
Εντάξει τεράστια απογοήτευση η Μαντσεστερ, κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξα κανάλι λέμε. Μόνο ο Ρουνει φάνηκε να το παλεύει.
Δικαιο αποτελεσμα, η Μπαρστελονα φανερα ανωτερη, τιμια προσπαθεια της Μαντσεστερ στο πρωτο ημιχρονο, στο δευτερο τα παρατησαν σχετικα νωρις. Τυχερος που ζω Μεσσι!
Υ.Σ. Κορφαιος παικτης ο Μεσσι, κορφαια μπαλια του ταδε, κορφαια διασυλλογικη διοργανωση…Α ρε Αλεκαρα, κορφη εισαι ρε!
η μπαρτσα δε φταιει που οι αλλες ομαδες παιζουν κατενατσιο,ας παιξουν και αυτες ετσι…
στο συνταγμα οι αγανακτησμενοι με την ομαδαρα…
ο Γράκχος τα είπε όλα.Που είσαι ρε Γκιγκς γαμώ την πουτάνα μου?Ο παίχτης που προσέφερε τα μέγιστα στο φτάσει η γιουνάιτεντ στον τελικό ήταν ανύπαρκτος.Επίσης απλά αστείος ο Βαλέντσια κ τελείως αβοήθητος ο Τσικαρίτο εκεί μπροστά.Τεράστιο το κενό στο κέντρο με αποτέλεσμα να κάνουν πάρτυ οι αντίπαλοι.2 γκόλ από σουτ έξω από την περιοχή από μια ομάδα που δεν το συνηθίζει…αλλά αν σου δίνει ο Σερ τόσο χώρο τι θα κάνεις,δεν θα το μπουμπουνίσεις?
Μπραβο στην Μπαρτσα.Ειναι η καλυτερη…!
Ειμαι περηφανος για την ομαδα μου που παλεψε,εστω και κατωτερη,σημερα!
Ειμαστε η καλυτερη ομαδα της Αγγλιας και μαζι με την Μπαρτσα η καλυτερη ομαδα της 10ετιας.Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Θρυλο [B][U]EDWIN VAN DER SAR[/U][/B].
[I][U]We will keep our red flags flying high,cause MAN UTD will never die![/U][/I]
Το γαμας νομιζω, Μπιλλυ…
3 τελικοι σε 4 χρονια.Υπεροχη στην Αγγλια με συνεχεις τιτλους.Νομιζω πως οχι!
Πάντως, επειδή αναφέρθηκε κάπου αυτός ο Τσικαρίτο, πρέπει να πω ότι γαμήθηκα στα γέλια με δαύτον εκεί στο α’, κάθε φορά που ερχόταν σ’ αυτόν μεγάλη μπαλιά.
Πιστεύω ότι αν η Μπαρτσελόνα έπαιζε μ’ ένα φράκτη για αμυντική γραμμή, εκείνος πάλι με κάποιο τρόπο θα κατάφερνε να βγει οφφ σάιντ.
Εγω μιλαω για μπαλα. Το πως παιζει…Μεγαλη ομαδα ναι. Αλλα οκ, κατι Arsenal του Henry, Bergkamp, Vieira, Keown και κατι Real με Zidane, Makelele, Raul, Hierro δεν νομιζω οτι της αγγιζει-ειναι ενα σκαλι κατω. Παικτικα παντα ξαναλεω, σε τιτλους ναι, δεν φερνω αντιρρησεις.
Μπάρτσα και Μανγιου υποστηρίζω από μικρό παιδί, από κασετίνες μπάρτσα μέχρι φανέλες μπέκαμ κτλ.
Φέτος όμως η μπάρτσα δεν παλεύεται…Δεν αντέχω αυτό το παιχνίδι.Χίλιες φορές η ομάδα του ροναλντίνιο, ετο, λαρσον κτλ…Και σε αυτό το ματς πάλι απογοητεύτηκα.Ούτε κόρνερ δεν βαράνε.Πάσα ο Τσάβι στον Μέσσι, πάλι Τσάβι, και άιντε γύρω γύρω.Κούραση.0 σουτ σε όλη την χρονιά(στον τελικό όμως έκαναν καμια 5 και μπήκαν τα 2).
Τα πρώτα 2 χρόνια την χαιρόμουν, τώρα όμως απλά:
φανταστικο παιχνιδι και δικαια η μπαρτσελονα το πηρε.αλλα ποσο μεγαλυτερη ΜΑΓΚΙΑ να το δινεις στον αμπινταλ.μπραβο πραγματικα.
να δούμε ποιός (εκτός από τον μουρίνιο) θα κερδίσει την μπαρτσα σε τελικό…
Το θεμα ειναι πως απο την Ρεαλ υπηρχαν τιτλοι.Απο την Αρσεναλ παλι οχι εκτος απο δυο πρωταθληματα.Ειναι απολαυστικο να βλεπεις ωραιο ποδοσφαιρο(που η Γιουναοτεντ αν μη τι αλλο εχει παιξει φοβερο αυτη τη δεκατια)αλλα το καλυτερο ειναι να υπαρχει αντικτυπο.Αλλιως…
Ναι οντως πολλα μπραβο για αυτην την κινηση!!!
+1 :!:
btw τη στιγμη που εδιξαν τον σερ αλεξ και ετρεμαν τα χερια του φοβηθηκα.παει τον χανουμε λεω:p
Μην ανησυχεις δεν μασαει ο τσιχλακιας:D