Champions League 2010 - 2011

Σωτηρία Βασιλακοπούλου.

Μη σπαμάρεις.

Συγνώμη

O Τσακ Νορις ξερει που ειναι το τοπι που χαθηκε το Σαββατο στο Wembley!!!

Δεν ειμαι καλαααααααααααα!!!
Δεν θα το ξεπερασωωωωωωωωωωωωω!!
τι μπαλα παιξαμεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Σορρυ που στο λεω αλλα εχετε παιξει και πολυ καλυτερη μπαλα!:wink:

Παντως αυτο που ακουστηκε στην μεταδοση οτι ο μεσσι ξεπερασε τον μαραντονα μονο γελιο μπορει να μου προκαλεσει.Οταν ο μεσσι παρει μια ναπολι απο το χερι μονος του και παρει το πρωταθλημα ιταλιας και παρει και την χειροτερη αργεντινη που ηταν τοτε επι μαραντονα παλι μονος του και παρει μουντιαλ τοτε το ξανασυζηταμε.

Όπως είπα και χθες για εμένα δεν μπορεί να γίνει σύγκριση μεταξύ παιχτών που έχουνε παίξει σε διαφορετικές εποχές!Αυτό που μπορείς να συγκρίνεις είναι το μέγεθος του καθενός για την εποχή του και εκεί κατά την γνώμη μου ο Μαραντόνα (τον οποίο ποτέ δεν συμπάθησα κυρίως λόγω χαρακτήρα) είναι πιο ψηλά…προκαλούσε μεγαλύτερο δέος!
Η Μπαρτσελόνα σήμερα και χωρίς τον Μέσι θα ήταν το φαβορί για το Τσου Λου!Ξέρουμε ότι και χωρίς αυτόν με όποιον αντίπαλο και να παίξει η Μπαρτσελόνα θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να νικήσει!Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν είναι παιχταράς και ότι δεν ανεβάζει επίπεδο την ομάδα με την αγωνιστική του παρουσία…
Αντίθετα η Νάπολι χωρίς τον Μαραντόνα θα ήταν με το ζόρι τεταρτοπέμπτη και η Εθνική Αργεντινής δεν θα σήκωνε την κούπα…

τα καγκελα στο wembley τα προσεξε κανεις που ηταν σαν απλωστρες ?
δεν βρισκω φωτογραφιες

Ναι…[B]νομιζω [/B] οτι με αυτα μπορείς να μπεις στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν μπορείς να ξαναβγείς.οχι εύκολα τουλάχιστον

Συμφωνω απολυτα φιλαρακο μου!!!

ναι ρε παιδια οντως (για τον μαραντονα) αλλα η ναπολι δεν εβαζε 6 στην εδρα της ΡΕΑΛ ουτε εριχνε συνεχομενες 5αρες, ουτε επαιζε τετοιο υπερποδοσφαιρο (δηλαδη δεν ειναι οτι οι ομαδες των 2 κανουν τα ιδια πραγματα). και να η μπαρτσα θα μπορουσε να παρει το τσουλου και χωρις τον μεσσι αλλα αμφιβαλω για το αν θα επαιρνε πχ το φετινο πρωταθλημα… η λιβερπουλ, η αρσεναλ η η βαλενθια ας πουμε με εναν μεσσι θα απογειονονταν νομιζω…

Αυτο που λετε οτι η Μπαρτσελονα θα επαιρνε το Champions League χωρις τον Μεσι το πιστευετε οντως οσοι το λετε? Δε μπορω να καταλαβω πως γινεται να εχει καποιος αυτην την αποψη, πραγματικα.

Γιατι ρε φιλαρακο να μην το πιστευουμε;;Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι ολοι η μπαρτσελονα ειναι ο μεσσι;;;Μην τρελαθουμε κι ολας.Για πες μου στην εθνικη αργεντινης που δεν εχει απο πισω τον τσαβι και τον ινιεστα που ειναι ο μεσσι και γιατι δεν βγαζει ματια και εκει;;;

ειναι προφανες οτι ο κινητηριος μοχλος της ομαδας ειναι αυτοι οι 2 παιχτες(τσαβι και ινιεστα).χωρις αυτους η μπαρτσα παει με σβησμενες μηχανες

Θες να παμε δηλαδη σε εθνικες ομαδες? Εκει που η Ισπανια (που ειναι ουσιαστικα η Μπαρτσελονα χωρις το Μεσι) μπορουσε σε καθε αγωνα να φτασει μεχρι το 1-0 επειδη δεν υπηρχε παικτης να τρυπησει τις ΣΑΠΙΕΣ και μετριες αμυνες? Εκει που οταν ο Βιγια επρεπε να σκοραρει απο το κεντρο για να βαλει γκολ η Ισπανια?

Προφανως και καθενας δικαιουται να εχει οτι αποψη γουσταρει, εγω θεωρω οτι η Μπαρτσελονα θα ειχε αποκλειστει απο την Αρσεναλ αν τραυματιζοταν ο Μεσι πριν τους αγωνες με αυτην. Και παλι, με τα χιλια ζορια την περασε. Ναι, αυτοι οι δυο ειναι οι κινητηριοι μοχλοι, αλλα ο Μεσι ειναι το κατι παραπανω που νομιζω της δινει αυτον τον χαρακτηρα της σουπερ ομαδας.

Euro,Μundial χωρις μεσσι.:-s

Η Ισπανία όμως φίλε μου ήταν η καλύτερη Εθνική ομάδα και χωρίς τον Μέσι και δίκαια σηκώνει τις κούπες!Η Αργεντινή τι κάνει???
Και δεν σου είπε κανείς ότι θα το έπαιρνε το Τσου Λου η Μπάρτσα σίγουρα χωρίς τον Μέσι!Ότι θα ήταν και πάλι το πρώτο φαβορί είπαμε γιατί έτσι όπως παίζει αυτή η ομάδα δεν στηρίζεται σε κάποιον παίχτη αποκλειστικά!Εσύ τι λες?'Οτι χωρίς τον Μέσι το φαβορί θα ήταν η Μάντσεστερ του Ερνάντες και του Παρκ?

Πολυ σωστος!!!Επισης πιστευω οτι καμια ομαδα τετοιου επιπεδου δεν στηριζετε αποκλειστικα και μονο σε εναν παιχτη.Ο μεσσι μπορει να ειναι παιχταρας αλλα δεν ειναι μια ομαδα μονος του μην τρελαθουμε κι ολας!!!

Αληθεια? Ειναι επιχειρημα αυτο? Δηλαδη η Ιντερ το 2010 που το κατεκτησε επαιξε μπαλαρα?

Τελος παντων, εννοειται πως θα ηταν ομαδαρα η Μπαρτσελονα και χωρις το Μεσι, αλλα θα ηταν μια κλαση κατωτερη, το πιστευω ακραδαντα. Δεν ξερω αν θα ηταν φαβορι, αλλα οπως εγραψα ηδη και το αγνοησατε επιμελως, πιστευω θα ειχε αποκλειστει απο την Αρσεναλ. Και σιγουρα ομαδαρες οπως η Ρεαλ και η Μαντσεστερ θα ειχαν πολυ περισσοτερες ελπιδες απεναντι στη Μπαρτσα.

βασικα να’ναι καλα τα παιδια που μας εβαλαν μερικα ευρω παραπανω στην τσεπη απο το πονταρισμα επανω τους ε?? :smiley: