αχχααχαχχααχαχαχαχ σαν τους Τοοl είπε!!!
Παίζει να είναι ο πιο κομπλεξικός όλων των εποχών σε όλα τα αθλήματα! :lol:
Παίζει. Εγώ πιστεύω ότι αν ερχόταν Ελλάδα να του μάθουμε τάβλι, με τον πρώτο αντίπαλο θα του το φορούσε κολλάρο.
Κοιταξτε με γειτονισες:lol::lol::lol::lol:
Ο Μουρινιο ειναι μεγαλος προπονητης απο τους καλυτερους ever, αλλα ειναι απιστευτα υπεροπτης και σπαστικος.
ειδα τα γκολ που εβαλε ο bale της τοτεναμ στα 2 παιχνιδια
με inter:lol::lol::lol:8)
αστο καλυτερα
να μην ασχολουμαστε με μπαλα:lol::lol:
μου θυμισε τα νιατα μου αυτος τι παιζει ρε
μπακ χαφ
η εξτρεμ?
Είσαι όμως λίγο ούγκανος ε??? Ξαναδιάβασε μια το ποστ μ κ βλέπουμε
Ούγκανος μπα…μια χαρά κατέχω την νεοελληνική. Ή ήταν ειρωνεία/σαρκασμός, του τύπου ποιος Inzaghi, ο καρα-άμπαλος γκολτζής οπότε συμφωνούμε, ή επιδοκιμασία Inzaghi, ότι δλδ έχει για πλάκα ότι δεν έχουν παρά πολλοί “wannabe dribbler/shooter/playmaker” δηλαδή το γκολ. Στο δεύτερο διαφωνώ, γιατί δεν μου αρέσει καθόλου σαν ποδοσφαιριστής ασχέτως της αποτελεσματικότητάς του. Το έστριψα το νόμισμα και βάσει ενστίκτου, θεωρώ εννοούσες το δεύτερο.
dont believe the coins…they hate us…!!
Η δουλειά του σεντερ φορ ειναι πολυ απλα να περιμενει στην περιοχη να του ρθει το τοπι να το σπρωξει μεσα απο το μισο μετρο. Ολοι λοιπον οι φορ που την εχουν δει “τεχνιτες” και γαμαουα (Ιμπραημοβιτς κετς) πρεπει να ριξουν μια ματια στον Πιππο να δουν πως παιζεται η θέση.
σχεδον ντρεπομαι που το λεω,αλλα η φετινη ρεαλ ειναι ομαδα που χαιρομαι να τη βλεπω.και δεν περιμενω απο τον μουρινιο να φτιαξει τετοια ομαδα.
τη δευτερα ομως θελω τεσσαρα.
Βασικά ισχύει αυτό που είπε ο Σωτηρακόπουλος. Καμία σχέση η ομάδα αυτή με - ωπ τσίμπα και 3ο - την ομάδα πριν 4 μήνες.
Πολύ πιο δεμένη.
Lol. 2 κοκκινες.
Οι πιο μαεστρικές όμως;
[B]Φωτο 1:[/B]
Μουρίνιο: Λες να πάρουμε καμιά κάρτα να ξεμπερδεύουμε; Έτσι κι’αλλιώς περάσαμε
Άγνωστος 1: Ναι coach
Άγνωστος 2:
[B]Φωτο 2:[/B]
Μουρίνιο: Γέρζι πες στον Ικερ να πει στον Ράμος να πάρει κάρτα
Ντούντεκ: οκ boss
[B]Φώτο 3:[/B]
Ντουντεκ: Πες στον Ράμος να πάρει κάρτα. Το είπε ο special one (σκέψεις - μαλάκα που δε μ’αφήνεις να παίξω)
Κασίγιας: Έγινε (σκέψεις - μαλάκα που θες και τη θέση μου)
[B]Φώτο 4:[/B]
Κασίγιας: Σέρχιο το αφεντικό είπε να πάρεις κάρτα
Ράμος: Ότι μαλακία σκέφτεται αυτός δηλαδή πρέπει να την κάνω;
Δεν καταλαβα ομως το σκεπτικο του μουρινιο.Γιατι εγιναν αυτες οι γελοιοτητες?
Για να σβηστούν οι κίτρινες.
Αλλά αν ήταν μάγκας ο Πλατινί θα έριχνε από 3 αγωνιστικές σε Ράμος, Αλόνσο και άλλες 6 στον καραγκιόζη για γελοιοποίηση του αθλήματος.
Πόσο πάτος πια αυτή η ομάδα…
[B]Κίνδυνος τιμωρίας για Ράμος και Αλόνσο[/B]
Διαβάζει ρόκιν ο Μισέλ και ένιωσε!
Πολύ απλά για να μην υπάρχει κίνδυνος να πάρουν κίτρινη στον αδιάφορο αγώνα με την Οσέρ (τον οποίο τώρα χάνουν) και δεν τους έχει στην επόμενη φάση!
Σωστός ο ChrisP
σκουπίδια για αυτο τους(τον βασικα) σιχαίνομαι…