επειδη δε καταλαβα καλα,πηραν κοκκινη για να μη παιξουν και παρουν κιτρινη στον αγωνα με οσερ σωστα???και γιατι απλα δε τους εβαζε στην αποστολη,αφου ουτως η αλλως το αποτελεσμα ειναι ιδιο
Γιατί αφού έχει προκριθεί ήδη η Real, θέλει να τους πάει στη φάση των “16” χωρίς καμία κάρτα. Οπότε αν δεν παίξουν με Oser θα κρατήσουν τις κάρτες. Αφού αποβλήθηκαν όμως, δεν παίζουν με Oser και πάνε “καθαροί” στους “16”.
νομιζα πως οταν παιρνεις δυο κιτρινες σε ενα παιχνιδι,δεν μετρανε σαν δυο,αλλα σαν μια κιτρινη…
Αποβολή όμως από τον αγώνα είναι αυτόματα μη συμμετοχή στον επόμενο!
Και επειδή άκουσα ότι ο speaker χτες είπε ότι με το που περνάς στον επόμενο γύρο σβήνονται οι κάρτες το έψαξα και ιδού τι γράφει ο κανονισμός της UEFA 2010/2011 για το Champions League:
Oι Ράμος, Αλόνσο είχαν 1 κάρτα, παίρνουν τη δεύτερη και αυτομάτως είναι σε κίνδυνο με άλλη μια να χάσουν κάποιο ματς της δεύτερης φάσης. Οπότε παίρνουν και την τρίτη, αποβάλλονται και για να χάσουν αγώνα πρέπει να πάρουν από άλλες δυο ο καθένας.
ΟΚ, θεμιτό είναι να θέλει να τους έχει στη διάθεσή του ο προπονητής τους, αλλά υπάρχει ένα όριο ανάμεσα στη σκοπιμότητα και στο καραγκιοζιλίκι.
Ο Μουρινιο παιζει για κουπες και μονο για αυτες… Οι ρομαντικοι της μπαλας καλα κανετε και υποστηριζετε Μπαρτσελονα:wink:
Αν η UEFA εχει προβλημα με αυτα, να αλλαξει τον κανονισμο
Γνωστο οτι ο Μουρινιο ειναι πονηρος και κανει τα παντα για την σκοπιμοτητα… Αλλα οχι οτι δεν θα το εκαναν και αλλοι προπονητες, μην κοροιδευομαστε…
τα ζευγαρια του Champions League στους “16” :
Ρόμα - Σαχτάρ
Μίλαν - Τότεναμ
Βαλένθια - Σάλκε
Ιντερ - Μπάγερν
Λιόν - Ρεάλ
Αρσεναλ - Μπαρτσελόνα
Μαρσέιγ - Μάντσεστερ Γ.
Κοπεγχάγη - Τσέλσι
Λολ, Ρεάλ :bye:
Και τα ζευγάρια των τελικών 2006 & 2010.
κριμα το αρσεναλ - μπαρτσα. κριμα να φυγει καποια απο τις δυο απο τωρα
κατα τα αλλα ελπιζω να περασει η τοτεναμ (στηριζουμε), στο διαολο ιντερ κ μπαγερν, ρεαλ μαρς περναει, ελπιζω κ η ρομα, τσελσι ευκολα
Η Ρεάλ με τέτοια παράδοση κόντρα στη Λυών μόνο μαρς δεν περνάει.
Θα ήθελα πάντως, γιατί το πραγματικά μεγάλο ματς θα ήταν Μπάρτσα-Ρεάλ στο τσάμπιονς λιγκ.
Επίσης το σωστό είναι “κρίμα να φύγει η Άρσεναλ από τώρα” και συμφωνώ.
δεν θα ανοιχτει ο μουρινιο, δεν ειναι χαζος
επισης δεν νομιζω να αντεχει ο εγωισμος της ρεαλ κ αλλη ηττα απο λυον. και επισης απο το λιγο που εχω δει, η λυον δεν ειναι κανενα θηριο
μανσεστερ περναει, κ ελπιζω κ βαλενθια.
τελικος ρεαλ μπαρτσα ειναι κατι που θελουν ολοι. αν κ προσωπικα δεν βλεπω μπαρτσα φετος. φοβαμαι οτι με τοσα παιχνιδια στα ποδια, καποια στιγμη θα κλαταρουν
να κάνω κι εγώ μια γραφική πρόβλεψη που τόσο μ’αρέσει:
Ρόμα - [B]Σαχτάρ[/B]
Μίλαν - [B]Τότεναμ[/B]
[B]Βαλένθια[/B] - Σάλκε
[COLOR=“Blue”][/COLOR]
Ιντερ - [B]Μπάγερν[/B]
Λιόν - [B]Ρεάλ[/B]
[B]Αρσεναλ[/B] - Μπαρτσελόνα
Μαρσέιγ - [B]Μάντσεστερ Γ.[/B]
Κοπεγχάγη - [B]Τσέλσι[/B]
θεωρώ πολύ πιθανό κάποια στιγμή η μπαρτσελόνα να κάνει κοιλιά.και φαντάζομαι ότι η άρσεναλ θα είναι πιο υποψιασμένη από πέρυσι. ποντάρω στην έκπληξη, αν και δε μπορείς να κάνεις σοβαρή πρόβλεψη δυόμιση μήνες πριν από τα ματς.
η ρεάλ πιστεύω πως θα περάσει εύκολα.η λυών είναι χειρότερη από άλλες χρονιές, και η ρεάλ καλύτερη.
τέλος, άνετα το πιο ενδιαφέρον και αμφίρροπο μάτς το ίντερ-μπάγερν.και οι δύο φέτος έχουν τα χάλια τους, αλλά όπως και να το κάνεις είναι το ζευγάρι του περσινού τελικού.
συμφωνω με τον horror στις προβλεψεις εκτος απο το αρσεναλ μπαρτσελονα
γιατι ο βεγκερ [B]ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ [SIZE=“5”]ΠΟΤΕ[/SIZE][/B]
Ορίστε και η δική μου άποψη.
[B]Ρόμα - Σαχτάρ[/B]
45-55. H Σαχτάρ είναι πιο δυνατή ομάδα, με ανίκητη έδρα, αλλά με την Ρόμα ποτέ δεν μπορείς να σαι σίγουρος.
[B]Μίλαν - Τότεναμ[/B]
Από την μια η εμπειρία, η φανέλα, η ευρωπαϊκή νοοτροπία, ο Ζλάταν, τα γερόντια και από την άλλη ο Φαντερφάρτ και ο Μπεηλ, ο ενθουσιασμός και το υπερηχητικό ποδόσφαιρο. Ας δουν το ματς των συμπολιτών τους εκεί στο ΣανΣιρο πριν πάνε να παίξουν.
[B]Βαλένθια - Σάλκε[/B]
Πάμε ρε Βαλενθιάρα! Αν και η ομάδα με έχει εκνευρίσει φέτος, με κάτι ηλίθιες γκέλες που οφείλονται στην έλλειψη σοβαρότητας κυρίως.
Σάλκε δεν είμαι, ήτανι πάρα πολύ καλή στους ομίλους, καμία σχέση με την Μπουντεσλίγκα. Θέλω να πηγαίνει καλά μόνο για τον Ραούλ.
[B]Ιντερ - Μπάγερν[/B]
Δίνω προβάδισμα στους Γερμανούς, στην Ιντερ θα κοιτάξουν για το πρωτάθλημα πιστεύω.
Οι 2 ομάδες απογοητέυουν φέτος, δεν είναι τυχαίο.
[B]Λιόν - Ρεάλ[/B]
Η Ρεάλ έχει τον Μουρίνιο, αλλά είναι πελάτες, οπότε 50-50.
Ξέρουμε ότι έχουν 3 φορές καλυτερη ομάδα αλλά…
[B]Αρσεναλ - Μπαρτσελόνα[/B]
Κρίμα για την Αρσεναλ. Να έβγαινε 1η.
[B][B]Μαρσέιγ - Μάντσεστερ Γ.[/B][/B]
Εννοείται ότι στηρίζουμε Μαρσέηγ, με τον μεγάλο Ντεσάν στον πάγκο, αλλά δυστυχώς το ματς θυμίζει τις κλασικές τυπικές προκρίσεις της Μάντσεστερ στους 8…
[B]Κοπεγχάγη - Τσέλσι[/B
Αν δεν διορθωθεί η Τσέλσι θα χει πρόβλημα.
Δεν είναι καμιά ομαδάρα η 1η απλά έχει πειθαρχία.
δεν έχεις άδικο για τον κυλότα.
βασικά τα πάντα θα εξαρτηθούν από την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται η μπάρτσα.απλά εγώ πιστεύω πως κάπου σε εκείνο το χρονικό σημείο θα κάνει αγωνιστική καμπή.οψόμεθα…
Μόνο με Μίλαν και Κοπεγχάγη διαφωνώ…πιστεύω ότι θα περάσουν:):!:
καλως τα παιδια :D… δε νομιζω να ειμαστε τοσο ατυχοι φετος, ευκολα θα περασει η ρεαλαρα…
ακομα και ο θεος θελει την μπαρτσελονα να το σηκωσει…γελαω με το χορρορ που λεει για κοιλια στα ματς με την αρσεναλ
μα ρε ανθρωπε, απο δω και για 3 μηνες για αυτα τα ματς θα ζουν και θα ετοιμαζονται, τους εχεις για τοσο ηλιθιους να κανουν την κοιλια τους τοτε?
η αρσεναλ απο την αλλη, παλι δεν μου φαινεται πως μπορει να κανει το παραπανω, ειδικα με φαμπρεγας μια μεσα μια εξω και να ποναει ο κωλος του χανει παρα πολυ. και περα απο αυτο παιζει και σε πολυ πιο απαιτητικο πρωταθλημα.
για μπαγερν θα μιλησω αφου τους δω μετα τη διακοπη
α και η ρεαλ περναει δυστυχως…
Εγώ βλέπω να περνάνε οι…
[B]Ρόμα[/B] - Σαχτάρ
[B]Μίλαν[/B] - Τότεναμ
Βαλένθια - [B]Σάλκε [/B]
[B]Ιντερ[/B] - Μπάγερν
Λιόν - [B]Ρεάλ [/B]
Αρσεναλ - [B]Μπαρτσελόνα [/B]
Μαρσέιγ - [B]Μάντσεστερ Γ. [/B]
Κοπεγχάγη - [B]Τσέλσι[/B]
Αν εξαιρέσω πάντως την Τσέλσι που θεωρώ σίγουρο ότι θα ξεπεράσει την κοιλιά που κάνει τώρα όλα τα ζευγάρια είναι αρκετά αμφίρροπα και κανείς δεν θα έχει τόσο εύκολο έργο…