Champions League 2013/2014

Άμα είναι να παίζει έτσι πούλο δεν πα’ να φέρει και 5 συνεχόμενα τρεμπλ.

Η ανάλυση που γίνεται στην εκπομπή της ΔΤ είναι ψυχεδέλεια σκέτη.

Ρε σεις, δεν υπάρχετε…αλήθεια…

Είδαμε σήμερα την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη…

Μια σούμα από τις αναλύσεις στη ΔΤ, πλιζ;

To quest του Guardiola για να καταστρεψει το παγκοσμιο ποδοσφαιρο συνεχιζεται οπως ολα δειχνουν με επιτυχια.

Μου ζητάς τώρα να κάνω σούμα από διάλογο μεταξύ Μανόλο και Τσάρτα, είναι δυνατόν;

Και μόνο ο συνδυασμός στις χροιές των φωνών είναι υποκατάστατο του LSD.

καλα υπερβαλλουν αρκετα, αλλα ηταν τερμα κουραστικο σε ενα σημειο

εχεις δικιο παντως αυτη τη στιγμη δεν μπορω να φανταστω την μπαγερν να κοντραρεται απο κανεναν

“ξέρετε γιατι το κατάφερε αυτό? γιατί ήταν εκεί!”

και ασε τον άλλον να ψάχνετε

Ρε πούστηδες δεν καταλαβαίνω τίποτα :lol:

Θα υποθέσω ότι
α) αποθεώνουν Μπάγερν και Γκουαρντιόλα (classic) και ότι
β) η αποπάνω ατάκα είναι του Τσάρτα

;

οσο και να τη σιχαινομαι, πιστευω πως μια σοβαρη Ρεαλ την κανει καλα. Αλλα οκ, σοβαρη και Ρεαλ στην ιδια προταση, λολ

γιατι εμεις καταλαβαίνουμε? φεύγαμε απο το σπίτι του κολλητού και 2 φευγαλέες ατάκες που ακουστήκαν απο τσιαρτα μας κοκάλωσαν. η απο πάνω και ενα “τώρα έδωσε εντολή στο πόδι του να σουτάρει(??)”

Πολύ άδικο το 0-1 για τη Μίλαν.
Από τα πιο άδικα αποτελέσματα που έχω δει τελευταία.

Από κει και πέρα, μιας το ξαναείδα, άδικη και η αποβολή του Σέζνι αφού ο Ρόμπεν ανοίγει τη μπάλα πολύ στο πλάι, καθαρό το πέναλτι, ενώ ψιλοπέτσινο είναι αυτό που δόθηκε στην Άρσεναλ.

Ισχύει. Κυρίως για το Α ημίχρονο. Αλλά Μίλαν είσαι, δεν δικαιολογείται να έχεις μαζέψει ολη τη λουζεριά του πλανήτη πάνω σου.

Για την Ατλετικο τα χουμε πει. Το ότι παίρνει τέτοιες νίκες ακόμα και με τέτοιες εμφανίσεις, δείχνει το πόσο έχει μεγαλώσει.

Δεν θα ήθελα ακόμα και τώρα να ξεγράψω τη Μίλαν, αλλά η έδρα + το συμπαγές ποδόσφαιρο που παίζει η Ατλέτι δεν δίνει και πάρα πολλά περιθώρια.

Εν τω μεταξύ εάν προχωρήσει στο Τσ.Λου θα την δει ολο και περισσότερος κόσμος και μόλις συνειδητοποιήσουν τι ξύλο ρίχνουμε σε κάθε ματς (ή τι ασχήμιες κάνει ο Ντιεγκο Κοστα) , πρόβλεπω να αρχίσουν τα μπινελίκια… :stuck_out_tongue:

Ντάξει μαλάκες, αν δε χαλαρώσει η Ντόρτμουντ πάει για σκορ-ρεκόρ στη Ρωσία. 2-0 στο δεκάλεπτο :!:

…2-4 τελικά…γαμώ τα παιχνίδια πρέπει νά’γινε:):!:

Μετα το 0-2 εγω πηγα για υπνο παντως

Τουλαχιστον καθαρισε την προκριση απο σημερα.

Αντε να δουμε ποσο μακρια μπορει να φτασει, μπας και σωθει η χρονια.

Το Ολυμπιακος - Γιουναιτεντ ειναι ισως το χειροτερο παιχνιδι CL που εχω δει ποτε.

Ε ναι αφου δεν υπαρχει Γιουναιτεντ στο γηπεδο

poll δεν εχει? φτου ο μογιες αλλα ελεγε… :lol: