Champions League 2013/2014

Σοβαρα το λες αυτο τωρα???

Σιγά ρε συ angus την ματσαρα

Γιατι που βλεπεις το περιεργο;;;

Ναι Angus, για εναν ουδετερο θεατη ηταν ο ορισμος της βαρεμαρας. Περιμενα να ανοιξει στο δευτερο ημιχρονο με το προβαδισμα του Ολυμπιακου αλλα δεν. Φασεις μηδεν, ενταση δεν υπηρχε. Προφανως αν ημουν Ολυμπιακος θα το εβλεπα με αλλο ματι αλλα δεν ειμαι, αρα…

Εχω δει απειρα βαρετα ματς στο Champions League και το σημερινο ειναι far from that…

Έλα ντάξει τώρα, σκυλοβαρετό ήτανε.

Ε δίκιο έχουν τα παιδιά κι εγώ θα βαριόμουν στον καναπέ τόση ώρα :twisted::twisted:

Πλάκα πλάκα άνετα μας έπαιρνε με τη σερνάμενη Utd. να ανοιχτούμε πολύ περισσότερο. Το θέμα είναι η νίκη και απόψε γλεντάμε. Από αύριο η κριτική. :wink:

Εγώ πάντως δεν το λέω ως αντιγαυρική μομφή επειδή είμαι ΠΑΟ κτλ. Ο Ολυμπιακός έπαιξε όπως έπρεπε. Με ευθύνη της Γιουνάιτεντ κυρίως έγινε σκατά ματς.

Όπως τα λεγα λοιπόν, ο Ολυμπιακός έχει πολύ μεγάλη τύχη σ’ αυτό το ζευγάρι. Ιστορική ευκαιρία αυτή που έχει (με τα χάλια της Γιουνάιτεντ), να αποκλείσει μια μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη, και απ’ ότι φαίνεται το έχει συνειδητοποιήσει και είναι αποφασισμένος να την αξιοποιήσει.

ιστορική ευκαιρία γιατι πλέον ειναι μια κάπως πιο σοβαρή ομάδα(δεν είναι μονο να είσαι αποφασισμένος). παλιότερα έπαιζαν μπάλα στις δηλώσεις. ειχαν σηκώσει 4-5 φόρες την κούπα . αμα εμφάνιζε πάλι μια παρόμοια ομάδα, πάλι ματς που θα κέρδισε η united θα ήταν και ας είναι χώμα.

πάντως στο άλλο ματς μπορεί να δούμε απο υπερματσαρα, μέχρι να σιχαθουμε το ποδόσφαιρο. θα δείξει

Θα μας χορτάσει μπάλα ο Μουρίνιο αύριο, μη σκάτε.

Ψιτ

[SPOILER]Βαριέμαι απόψε, γάμα το[/SPOILER]

αύριο μπορεί και να μας χορτάσει.

[SPOILER]το σαββατο θα χάσει πάντως…[/SPOILER]

μια φορα πηγα να παιξω στοίχημα και πήγα ΚΟΥΒΑ
αν και φιλο ολυμπιακος το ειχα παίξει Χ
Θα παιξω άσσο την Γαλατα γιατι δεν χωνεύω μουρίνιο:p

David Moyes has promised Manchester United fans that they will be in a major European competition next year. Even if he has to write the song himself.

Κλαμα.

Καταστροφή η φετινή φάση των 16, 7 ρεβάνς χωρίς νόημα (άντε έξι, εάν το παλέψει η Μίλαν στη Μαδρίτη) και το μόνο που θα μένει να δούμε είναι αν θα κρατήσει ο θρύλος το 2-0.

Η Γαλατα; Δεν το βλεπω και δεν ξερω πως παει ο αγωνας, αλλα αν μεινει “μονο” στο 0-1 θεωρω πως υπαρχουν καποιες πιθανοτητες εκπληξης εκτος. Οχι πολλες, αλλα εστω.

Κριμα για την Σαλκε, μεχρι το 20λεπτο το παλεψε, εχασε μια μεγαλη φαση και γενικα, μπορει να παιξει ομορφη μπαλα. Αλλα η Ρεαλ ειναι δυο σκαλες πανω, δεν νομιζω να αλλαξει κατι. Τουλαχιστον βλεπουμε μπαλα, εστω και μονοπλευρα.

0-5 η Ρεαλ!!!

διδαξε τοπι η τσελσι μετα το 60’ (πριν δεν ειδα)