Εγω απλα θελω να δηλωσω πως ηδονιζομαι μεχρι τελους με οσους υποστηριζουν (ή υποστηριζαν) Ολυμπιακο και Man.Utd. Πραγματικη απολαυση. Κοιτα να δεις που τελικα παιζεται εδρα στο Old Trafford… (που μεταξυ μας, δεν εγινε και τιποτα τραγικο, ειμαι σιγουρος οτι μιλαει η ξενερα πρωτα τωρα και ειναι λογικο φυσικα).
Να στηρίζει κάποιος και τις δύο ομάδες στο ίδιο ματς είναι κομματάκι δύσκολο εκτός κι αν είναι απ’ τους γυναικωτούς που τους νοιάζει “να κερδίσει το ποδόσφαιρο”
Τώρα αν κάποιος είναι Ολυμπιακός και στην Αγγλία στηρίζει Man. Utd. προφανώς και θα στηρίζει τον Ολυμπιακό και δε θα 'χει ούτε μια στάλα χαράς μέσα του για την πρόκριση της Man. Utd…
Και για 'μένα προσωπικά που από Αγγλία είμαι Man. Utd. αλλά ποτέ με φανατίλα (άλλωστε από Ευρώπη γενικά στηρίζω Bayern) και προφανώς αηδιασμένος από τα χάλια των τελευταίων αρκετών ετών αυτό ισχύει και θα ίσχυει για μια ζωή.
και νομιζα οτι δεν ακουσα καλα:lol:
Καθαρά πρόκριση φανέλας η σημερινή της Γιουνάιτεντ. Όταν είσαι μεγάλη ομάδα, ακόμα και 2-3 πραγματικά σπουδαίους παίκτες ΜΟΝΟ να έχεις, θα τη σώσεις την παρτίδα. Μέχρι εδώ όμως ήταν. Με όποιον και να κληρωθεί στους 8 (εκτός από μας λόγω ειδικών συνθηκών, αγγλικού εμφυλίου κτλ.) μάλλον θα χάσει μέσα - έξω. Πραγματικά μέτρια ως κακή ομάδα - είναι τραγικό και εξωφρενικό και σαν σκέψη μόνο, αλλά συνολικά δεν είναι ανώτερη ούτε καν απ’ τον Ολυμπιακό. Για το ότι έκανε καθυστερήσεις για να περάσει (η Μάντσεστερ - τον Ολυμπιακό!) ουδέν σχόλιο.
Ο δε Ολυμπιακός απλά άξιος της μοίρας του.
Ναι, ο Ολυμπιακός είναι εκπληκτικός, τι να σου πω.
Αυτό είπα εγώ;
Παντως, οσο κακη κι αν ηταν η περιγραφη, το να ακους το Γιαννακοπουλο να λεει “αυστηρη αποφαση” για το πεναλτι, ηταν απλα απολαυστικο.
Μπαρτσελόνα ? Ατλέτικο
Ρεάλ ? Ντόρτμουντ
Παρί ? Τσέλσι
Μάντσεστερ ? Μπάγερν
edit
Ολόψυχα, καλή επιτυχία σε Ατλέτικο και Ντόρτμουντ
…και καλή τύχη στη Γιουνάιτεντ - θα τη χρειαστεί :razz:
Το Παρί - Τσέλσι ειναι το πιο αμφίρροπο ζευγάρι απο τα 4.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πελατες μου. 8)
απο τη μια θελω να πω θα βγαλουμε απειρα γουστα με γιουναιτεντ
απο την αλλη μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μη λες
Επειδή βλέπω ότι γενικά υπάρχει μια τέτοια εκτίμηση στα ίντερνετς, μια που πέτυχα έναν από σας, θέλω αν μπορείς να μου αιτιολογήσεις αυτή την τοποθέτηση.
Δηλαδή τι ακριβώς έχετε δει από την Παρί που σας κάνει να πιστεύετε ότι έχει ίδιες πιθανότητες με Τσέλσι;
Αρκεί ο Ίμπρα;
(Και μη μου πεις τώρα ότι η Τσέλσι δεν παίζει ωραία μπάλα φέτος μπλαμπλαμπλά, αυτό είναι γνωστό, αλλά συζητάμε για το ποιός θα επιβληθεί μέσα από ένα ζευγάρι αγώνων, όπου μετράνε και η αποτελεσματικότητα, η εμπειρία κτλ.)
Αγαπημένο μου σκουληκάκι, πολύ θα θελα να το κάνεις και φέτος το θαύμα σου και να γουστάρουμε, αλλά πραγματικά δεν το βλέπω…
Μια πρώτη εκτίμηση/πρόβλεψη από μένα:
Μπαρτσελόνα ? Ατλέτικο: χαμός στο ίσωμα, σφαγή θα γίνει. Για μένα αυτό είναι το πιο αμφίρροπο ζευγάρι απ’ τα τέσσερα.
Ρεάλ ? Ντόρτμουντ: όπως έγραψα και πριν, δύσκολα τα πράγματα για τη Ντόρτμουντ της καρδιάς μας. Η φετινή Ρεάλ μάλλον είναι πρώτο ή δεύτερο φαβορί για την κούπα - που κακό χρόνο να χει.
Παρί ? Τσέλσι: τι να πω, εγώ πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, θα περάσουμε. Καλός ο Ίμπρα αλλά ντάξει.
Μάντσεστερ ? Μπάγερν: ουδέν σχόλιο :!:
θα συμφωνησω με τον γρακχο για το μπαρτσελονα-ατλετικο. για καποιο λογο νομιζω η ατλετικο θα περασει, περισοτερο γιατι η μπαρτσα ειναι σε φθινουσα πορεια πλεον και χρειαζεται αλλαγες συν οτι η ατλετικο παιζει πολυ ωραια μπαλα μεχρι στιγμης.
ρεαλ, μπαγερν περνανε πιο ευκολα μαλλον. τωρα η τσελσι βαζει εμπειριας εχει πιο πολλες πιθανοτητες, αλλα ναι γρακχε ο ιμπραιμοβιτς κανει τη διαφορα φετος στη παρι. ωραια ματς νομιζω θα γινουν.
Συμφωνω για Ντορτμουντ, κυριως λογω αμυντικης ασταθειας φετος δυσκολα θα καταφερει παλι οτι καταφερε με τη Ρεαλ περσι. Μακαρι βεβαια,αλλα δυστυχως το κοβω παρα πολυ χλωμο.
Το πιο ξεκαθαρο (στα χαρτια τουλαχιστον) ειναι η προκριση της Μπαγερν αυτη τη στιγμη,και μετα της Ρεαλ κατα τη γνωμη μου. Τα αλλα δυο τα θεωρω αρκετα αμφιρροπα,και σε καμια περιπτωση δεν βλεπω την Μπαρτσα ξεκαθαρο φαβορι.
Δε διαφωνώ για Ίμπρα και οπωσδήποτε αν δεν τον είχε η Παρί δε θα έβλεπε οχτάδα ΤσουΛου ούτε στον ύπνο της. Αλλά εγώ μιλάω συνολικά, δηλαδή ΟΚ, κορυφή ο Ίμπρα αλλά την είδαμε την Παρί και δε νομίζω να ψάρωσε κανένας. Εδώ παραλίγο να χάσει βαθμούς από σας :razz: Άσε που μέχρι τώρα έχει βγάλει μάτια μεν ο Ίμπρα αλλά απέναντι σε καφενειακές άμυνες - με την Τσέλσι θα βρει μπροστά του πραγματική άμυνα.
Anyway, θα δούμε, ούτε γω είπα ότι θα της ρίξουμε και πουτσοσκάμπιλα της Παρί ξέρω γω, έχει έναν άλφα βαθμό δυσκολίας η σειρά. Απλά μου φαίνεται ότι έχουμε σαφέστατα τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.
H αληθεια ειναι οτι γνκ η BVB δεν ειναι σε καλη κατασταση φετος.
Εκτος των αλλων, δυστυχως γι’ αυτη, ηταν μεγαλα και τα χτυπηματα που δεχτηκε εκ των εσω.
Αλλα δε νομιζω οτι μπορεις να ξεγραψεις αυτη την ομαδα, οπως και να 'χει, αν σκεφτεις το ποδοσφαιρο που ειναι ικανη να παιξει και το ποσο ευκολα γλεντησε την ιδια ομαδα περσι.
Εμ δεν είναι η ίδια ομάδα όμως…
Φέτος (δυστυχώς) είναι ένα-δύο επίπεδα πάνω.
Μαζί με τον Sir Alex έφυγε κι η μνημειώδης μας τύχη στις κληρώσεις
Η Ατλέτικο έχει να κερδίσει τη Μπαρτσα από το '10 και γενικά το παιχνίδι της δεν της ταιριάζει καθόλου. Κακή κλήρωση ήταν και φαβορί είναι οι Καταλανοί για εμένα. Θα προτιμούσα τη Ρεάλ αν ήταν να διαλέξω αναμεσα στις Ισπανικές. Το σίγουρο είναι πως θα δούμε ματσάρες.
Στα υπόλοιπα η Ρεάλ θα περάσει σχετικά εύκολα πιστεύω, η Μπάγερν θα περάσει αλλά όχι τόσο εύκολα όσο φαντάζονται πολλοί και στο Παρί-Τσέλσι μπορεί να γίνει κανα λάθος…
Τι έβαλε ο άνθρωπας ρε …