Champions League 2013/2014

Ποσο γουσταρω να περασει η Ατλετικο!!!

Όσο εμεις να περάσει η Ντόρντμουντ.

Παμε γαμω Ατλετικο τρελα!

Πολυ δυσκολο να γινει αυτο.Αν τα καταφερει παλι η Ντορντμουντ μαγκια της

Ψάχνω να βρω το ποστ προ διετίας που έλεγα πως ο Κουρτουά θα γίνει πολύ μεγάλο τέρμα και ότι ο Ντε χεα δεν πιάνει μία μπροστά του.

Ξεπαρκάρουμε το λεωφορείο που βάλαμε μετά το 65’ και πίσω για Μαδρίτη. :slight_smile:

πι.ες. Να βλέπεις τέτοια ματς με Ισπανό σπίκερ = αξία ανεκτίμητη (και ένα βήμα από το έμφραγμα)

ρωσος να τραγουδάει ρυθμικά μαζι με το κοινό το όνομα του μεσι στο φαουλ που ηταν να εκτελέσει. μου εχει φύγει η μασέλα λέμε

:lol: :lol:

Οι Ρώσσοι είναι τέρμα βαρετοί πάντως.

Σημερα το μενου ειχε γαλλικο και αραβικο σε εμενα.
Οι Γαλλοι στα προθυρα εμφραγματος με το που πλησιαζε τη μπαλα ο Μεσιιιιι.

JUPP ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ!!!

Ή φέρτε μας τον Μουρίνιο.

Πόσο εκνευριστικός ο Σωτηρακόπουλος που λεει τον Ιμπραϊμοβιτς όλη την ώρα Ζλάταν ! Σιγα ρε που είσαστε και κολλητοί !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Double post. Ποιος φίλος μου είπε διαφωνούσε που έβλεπα ως το πιο αμφίρροπο ζευγάρι το PSG - Chelsea ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

3-1 η Παρι στο 92 με Παστορε!!!

Ε δεν διαφώνησα ποτέ ότι θα ήταν αφίρροπο - διαφώνησα στο ότι θα ήταν το [B]πιο[/B] αμφίρροπο. Ας πούμε εγώ έλεγα ότι στο Μπάρτσα - Ατλέτικο θα γίνει χειρότερη σφαγή, και εξακολουθώ να το πιστεύω. Όσο για μας, αυτό το γκολ στο τέλος μας δυσκολεύει λίγο αλλά για να μην ξεχνιόμαστε, και πρόπερσι από τη Νάπολη μ’ αυτό το σκορ είχαμε φύγει και… μη σας θυμίσω τώρα τη συνέχεια. Ότι θα γίνει ντέρμπι θα γίνει πάντως, καμία αντίρρηση.

Σιχαμένη κωλορεάλ την κατάρα μου να 'χεις.

πραγματικα απο τις 8 ομαδες αν εξαιρεσεις την Μan. Utd η οποια ομως λογω ονοματος και μονο ειναι πολυ ισχυρη αυτη δεν ειναι η πιο δυνατη 8αδα του C.L. ?
ποια θα βγαζατε και ποια θα βαζατε στην θεση της αν διαφωνειτε οτι αυτες ειναι η κορυφαιες 8 ;

Ε δεν μπορείς να μην έχεις τη δύναμη να προσπαθήσεις να κάνεις δύο καλά συνεχόμενα ημίχρονα φέτος και να έχεις όνειρα και απαιτήσεις (ό,τι παίχτες και να κλαίγεσαι ότι σου λείπουν). Δεν γίνεται έτσι. [-X

Αν λες για τη Μπορουσια, παντως, σε σχεση με την ομαδα που ισοπεδωσε περσι τη (χειροτερη απο φετος) Ρεαλ ελειπαν οι Γκετσε, Λεφαντοφσκι, Γκουντογκαν, Μπλατσικοφσκι, Σουμποτιτς, οπως και να το κανουμε.

Ναι, θυμομαστε.

Αφοτου η Ναπολι κερδισε μολις με 3-1 στην Ιταλια (που θα 'πρεπε να 'ναι τουλαχιστον 5), ηταν πολλες φορες ατυχη και στην Αγγλια. :stuck_out_tongue:

Καλά, μου γάμησες την ψυχολογία τώρα ε :!:

Χε χε χε χε χε.Πανουλη οσο και να ξενερωνεις η κουπα παει φετος στην Μαδριτη

Θα τα πούμε στο Ντόρτμουντ. Κι αν δεν τα πούμε στο Ντόρτμουντ, υπάρχει μια άλλη ομάδα προς τα νοτιοανατολικά εκεί κοντά στις Άλπεις για να βάλει μυαλό και σε σας και στο σιχαμένο ρόστερ σας των κλαρινογαμπρών και των λελέδων. Mia san mia.

Αυτά.