Οπαδός της Μπάγερν που γράφει σαν οπαδός της Ντόρτμουντ.
Οπαδός της Μπάγερν που γράφει σαν ορκισμένος εχθρός της Ρεάλ.
Και σαν τύπος που συμπαθεί τη Ντόρτμουντ και το ποδόσφαιρο που παίζει την τελευταία τριετία βέβαια.
Μα και ο Γράκχος είναι ορκισμένος εχθρός της Ρεάλ. :razz:
Για την Τσέλσι έλεγα: Μέχρι πριν λίγο καιρό κοιμόμασταν στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο πετούσαμε 2 3 για πλάκα, χθές είχαμε αξιοπρεπές πρώτο με σαφή πλεονέκτημα και το πετάξαμε στα σκουπίδια στο δεύτερο.
Εννοείται βέβαια ότι δεν τελείωσε τίποτα ε. Έτσι κ αλλιώς μόνο στο ρόλο του outsider βρίσκει ενδιαφέρον να αποδόση αυτή η ομάδα.
Τι έγινε, πολί μου;
Θες να είμαι πιο αντι-Ρεάλ για να μη νομίζεις ότι είμαι “μόνο” αντι-Μπάρτσα, πολί μου;
Πες το και θα το κάνω, πολί μου!
Θέλω να κερδίζουν οι ομάδες σου για να μην αναγκάζεσαι να είναι anti-something :!:
Αχ δίδαξέ με πώς να είμαι τόσο ανώτερος :!:
έλα μωρή ντόρτμουντ αρρώστεια καλά το πας…
Μεγάλη Ντόρτμουντ κάνει ότι θέλει τη Ρεάλ.
Λέτε να το γυρίσει?
αν υπαρχει ενας ανθρωπος στον κοσμο που θα υποστει τετοια ανατροπη αυτος σιγουρα ειναι ο καρλιτο παντως.
πως εχει περασει απο τοσες ομαδαρες πραγματικα αναρωτιεμαι… εδω κανει προπονητικη καριερα ο μαντσινι βεβαια…
μαλάκες τί χάνει ο αρμένιος???
χαμός
Οι σιχαμένες λινάτσες πρέπει να στήσουν άγαλμα στο μοναδικό συμπαθητικό τους παίχτη.
So… what else is new?
μοντριτς?? ηταν παντου σημερα και ο κασιγιας ο επομενος καλυτερος
Έτσι γιατί μας τα έκαναν πλανήτες πάλι όλη τη βδομάδα.
Σεβασμός στην Παρί πάντως. Παραλίγο να αποκλείσει την Τσέλσι!
Όταν εγώ μιλάω όμως, ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ :!:
Δεν το ειδα το παιχνιδι πρεπει να παιξαμε χαλια αλλα η προκριση μετραει και ραντεβου στα ημιτελικα αγαπες μου!!!Hala Madrid
Ελέγξατε τις ακαδημίες της Μπορούσια μήπως είχε κι εκεί κάτι παράτυπο για να τους τιμωρήσετε που πήγανε να σας διασύρουνε πάλι; Ε παλιοσιχάματα;