Champions League 2013/2014

σαγαπω!

Casillas. Eβγάλε 2 σε κομβικά σημεία.

Σιχαμένοι στο διάολο να πάτε.

:lol3:

Μη σκιάζεστε αμφότεροι οι σιχαμένοι, έρχεται με φόρα ο Μόγιες στους τέσσερΕς λέμε…

Ρε έννοια σας κι αρντάν και θα το κάνουμε σε στυλ Βαλένθια 2001, Θλίβερπουλ 2005 και Τσέλσι 2012.

Το καρφωσε η Ατλετικο

Αμάν ρε μπακοπουλε, εχεις πει 4 φορες το Ρομπέν ριμπερι!!!

3 δοκαρια η Ατλετικο μεχρι στιγμης και συνεχιζουμε

Του Βαλενθια μαλλον δεν ηταν οφσαηντ.Δεν ξερω αν εδειξε και ρηπλεη με γραμμη οφσαηντ.
Πολυ καλη αμυντικα η Μαντσεστερ.Η Μπαγερν απλα φλυαρη.
ΚΑΙΓΙΑΤΙΡΕΜΑΛΑΚΕΣΤΗΔΤΔΕΝΒΛΕΠΟΥΜΕΤΟΙΣΠΑΝΙΚΟΝΤΕΡΜΠΥ!?!?!?

Γιατι και το αλλο ειναι ματσάρα φίλε !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πόσο θα γαμούσε αν έβαζε και 2ο γκολ η Μπάγερν μέσα σε 1’

Το εβαλε λιγο πιο μετα

Eιπανε να με διαψευσουν τα κωλοπαιδα.Πολυ καλυτερο το ματς στο δευτερο.
ΓΚΟΛΑΡΑ ο Εβρα.

Αρχιδατη προκριση η Ατλετικο.Πολλα μπραβο

[B][SIZE=3]ΕΠΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ! [/SIZE][/B]:drunk:

Οτι και να πεις είναι λίγο για αυτή την ομάδα πραγματικά. :cry:

πι.ες.Φοβεροί προημιτελικοί στο συνολο τους. Ευχαριστηθηκαμε μπάλα διάολε.

Να παίξει ματσάκι Τσέλσι με ρεάλ και επιστροφη Μουρίνιο? :-k

Ειδικά το δεύτερο ημίχρονο της Ατλέτικο είναι ποδόσφαιρο μιας άλλης εποχής από άποψης πάθους των παικτών, έπαιζαν όλοι στα κόκκινα ασταμάτητα.

Μακάρι να φτάσει ως το τέλος πραγματικά, κι ας αδίκησε τον εαυτό της καθώς μπορούσε να πάρει την Μπαρτσελόνα πολύ πιο εύκολα απ’ όσο έγινε τελικά.

Κατά το ήμισυ ικανοποιημένος απόψε, not bad.

Δόξα και τιμή στην Ατλετικάρα, ήταν τελικά εκείνη που είχε την τιμή να στείλει τον Καρκίνο σπίτι του.

Χίλια μπράβο και στη μεγάλη Γιουνάιτεντ που το πάλεψε μέχρις εσχάτων.

Ό,τι κι αν κάτσει τώρα στην κλήρωση για τους 4, δεν έχει σημασία, γιατί θα είναι κάβλα όπως και να χει. Εμένα δηλαδή σαν μπλε πραγματικά δε με νοιάζει με όποιον και να παίξω. Δε βλέπω την ώρα.

Αν και ρουφηξαμε πολυ ασχημα (μπαρτσα) μπορω να πω οτι χρονια ειχα να γουσταρω τοσο πολυ προημιτελικα. και στα ημιτελικα θα γινουν επισης επικες μαχες. παμε τσελσι ρεαλ να τους κλεισει ο μουρινιο το σπιτι :stuck_out_tongue:

Εγώ πιστεύω πως καμμία ομάδα δεν μπορεί ακόμη να περάσει εύκολα την Μπαρτσα, ακόμα και σε αυτά τα χάλια που έδειξε σήμερα. Εγώ τη σέβομαι ακόμα πάρα πολύ και επουδενί δεν τη θεωρώ ξοφλημένη.

Γενικά οι ισορροπίες της διαταράχθηκαν πολύ από το θέμα με τον Τίτο πέρσυ.

Θα έλεγα πως με τον αποκλεισμό της τώρα γίνεται πρώτο φαβορι για την πριμέρα, αλλά έχω επιφυλάξεις πρώτον γιατί δεν έχει τέρμα (ο Πίντο κάνει τον Βαλντες να μοιάζει αναντικατάστατος) και δεύτερον λόγω των ντράβαλων που έχει με το μπλόκο της Ουέφα (φαινόταν ήδη επηρρεασμένη από σήμερα)

Αγωνιστικά θεωρώ πως είναι απαράδεκτο να μην έχει έναν επιθετικό κανονικό, έκανε μπαμ σήμερα.

@ Γράκχο. Πάρε την Μπάγερν, γιατί εμεις έχουμε (αιώνιους) ανοιχτούς λογαριασμούς με τους άλλους τους σιχαμένους. 8) [SPOILER]όχι για κανένα άλλο λόγο ε. Ποια Μπάεγερν τώρα :p[/SPOILER]