Champions League 2013/2014

Όχι. Να πάνε τα σιχάματα να παίξουνε τον υπέρ πάντων αγώνα με Ατλέτικο και να φύγουνε με δυο κιλά κρέας στον κώλο.

Και επειδή τα …“όνειρα” είναι τσάμπα

:smiley:

Δεν είδα κανένα ματς λόγω Mayfair, αλλά υποψιάζομαι ότι πάλι ο θλιβερός Γκουαρντιόλα θα έβαλε τη μεγάλη ομάδα της Μπάγερν να παίξει μπαρτσελονίστικα γιατί στο μεγέθους μιτοχονδρίου μυαλουδάκι του μόνο αυτό το στιλ παιχνιδιού χωράει. Αλλά στο τέλος της μέρας η προκρισάρα μετράει.

Άπειρα περισσότερο χαρούμενος για την τεράστια πρόκριση της Ατλέτικο απέναντι στην θλιβερή Μπαρτσελόνα

Μα κι εγώ τη Ρεάλ θέλω ρεεεε :frowning:

Αλλά τέλος πάντων, δε θα το κάνω και θέμα.

Μακάρι να βρεθούμε μαζί στον τελικό πάντως <3 <3 <3
Σ’ αυτή την περίπτωση βέβαια θα το χάσω σχεδόν σίγουρα, αλλά τουλάχιστον θα το φχαριστηθώ.

Και με επιστροφή Αντσελότι στο Λονδίνο :).

Αυτή που την πέρασε πέρσι, την “πέρασε” και την “ξαναπέρασε” πολλά χέρια.

Κουρτουά λέει δεν παίζει με Τσέλσι αν κληρωθούν

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Δυστυχώς τα βουντού δεν έπιασαν :p. Μόνο Ατλέτικο από 'δω και πέρα…

Ο Ρόμπεν όσο καλός και να ‘ναι ξέρω ‘γω για τον κάθε προπονητή, είναι απ’ τους πιο εμετικούς παίκτες για να βλέπεις. Τέρμα προβλέψιμος, κάνει την ίδια κίνηση εδώ και χρόνια και παίζει λες και δεν έχει δεξί πόδι. Πώς δεν τον κόβουν για πλάκα δεν το κατάλαβα ποτέ. Αφού ξέρεις τι θα κάνει σε κάθε φάση! Δηλαδή το 3ο γκολ της Μπάγερν το βλέπεις στο βίντεο και κλαις. Δεν υπάρχει λέξη για να περιγράψει το πόσο σοφτ είναι ο τύπος. Το σουτ που κάνει είναι πασούλα προπόνησης. Το μόνο πράγμα πιο σοφτ απ’ αυτόν είναι η άμυνα που κάθεται και το τρώει σε τέτοια φάση.

ο ρομπεν δεν κοβεται σε αυτην την κινηση οταν δεν υπαρχουν 12341234 παικτες στην περιοχη, οπως γινοταν στο πρωτο ημιχρονο και πριν το 2ο της μπαγερν, γιατι απλα ξερουν πως θα κοψει μεσα, αλλα δεν ξερουν ποτε και αμα πανε να τον παιξουν στην αριστερη του πλευρα, θα του αφησουν χωρο και θα τους φυγει απο δεξια, γιατι απλα ειναι ο ρομπεν :stuck_out_tongue:
οποτε βαλε 10 παικτες σε αποσταστη 30 μετρω απο το τερμα για να μην αφησεις χωρο ποτε ποτε ποτε :!::!:

αλλα ειναι ατομισταρος ο πουστης, σε μια φαση στο πρωτο ειχε καθαρη πασα στο μιλλερ και αντι να την κανει τον επαιζε ασυστολως (απο τις λιγες φορες που ειδα το μιλλερ να χτυπιεται που δεν πηρε πασα)

Μακάρι να το σηκώσει η Ατλέτικο, ο ορισμός της αντρικής ομάδας.

Και 9 στις 10 θα βγει με τη μπάλα άουτ. Ο μόνος άνθρωπος σε όλη τη United που τον μάρκαρε χτες μια φορά σωστά ήταν ο…Rooney.

Ένηγουεη ναι από δω και πέρα (και γενικά εφέτο) μόνο Ατλέτικο

Μόνο μπράβο για τις Ντόρτμουντ και Ατλέτικο, η μια γιατί ισοπέδωσε την Ρεάλ και αποκλείστηκε λόγω αστοχίας και μόνο και η δεύτερη γιατί είναι η ομάδα με τα περισσότερα αρχίδια εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό το είχε η Νάπολι (επί Καβάνι και Λαβέτσι) αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Εκπληκτικός και ο Σιμεόνε που έχει φτιάξει ένα σύνολο με πολυθεσίτες που παίζουν γι αυτόν και την ομάδα και ξέρουν ότι όλοι είναι ίσοι και χρήσιμοι στα μάτια του προπονητή τους.
Από κει και πέρα ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι η Μπάρτσα δεν θα περνούσε λόγω ψυχολογικής κούρασης, δεν γίνεται να μένει η ίδια ομάδα και να παίζει πάντα καλά, τα έχουμε πει τόσες φορές. Αυτό πάντως με τον Φάμπρεγκας που δεν έχει βρει ρόλο στην ομάδα και είναι πάντα η πρώτη αλλαγή είναι από τα πράγματα που επιβάλλεται να κοιτάξουν.
Όπως βέβαιος ήμουν και με την πρόκριση της Τσέλσι, 2-0 κιόλας (γιατί δεν παίζω στοίχημα γαμώ μερικές φορές). Ακόμη και να ήταν 5’ το ματς πάλι 2-0 θα κέρδιζε. Γιατί ο Μουρίνιο ξέρει να παίρνε αποτελέσματα και είχε έναν προπονητή που μόνο λίγο μπορείς να τον πεις όταν έχει στα χέρια του τέτοια ομάδα.
Η Μάντσεστερ έκανε ότι μπορούσε. Τους άφησαν να χαρούν όσο ήθελαν. Τέλος. Και ο Ρόμπεν που είναι συγκλονιστικά προβλέψιμος όταν πετυχαίνει εδώ και 10 χρόνια το ίδιο γκολ μόνο φαινόμενο μπορείς να τον πεις.

Τέλος προβλέπω Ατλέτικο - Ρεάλ και Τσέλσι - Μπάγερν. Δηλαδή Ατλέτικο - Τσέλσι στον τελικό:!:
Η Ρεάλ ΔΕΝ περνάει με όποιον και να τύχει.
Αν κληρωθεί με Τσέλσι έχει τον Μουρίνιο που ξέρει τι θα κάνει (αν και έχει χάσει αρκετούς ημιτελικούς ο ίδιος) στην πρώην του ομάδα (και στις άλλες).
Με την Μπάγερν έχει κόμπλεξ και έχουν καλύτερη ομάδα οι Γερμανοί, γνωστά πράγματα.
Με την Ατλέτικο πάλι δεν προκρίνονται γιατί δεν έχουν τα αρχίδια της.

Ωραία τα λες

Απλά Πανούλη να ξέρεις ότι αν το πάρει η Μπάγερν και χεστείς πάλι απ’ τη χαρά σου, αυτή τη φορά θα πανηγυρίζεις για πάρτη του Γκουαρντιόλα :!:

Sleep on that, bitch :twisted:

Αυτό δεν έπρεπε να μου το θυμίσεις :frowning: χίλιες φορές να έφερναν τον Μουρίνιο όσο κι αν τον σιχαίνομαι. Αλλά και πάλι, χίλιες φορές να το πάρει ο Γκουαρντιόλα παρά το πιο σιχαμένο σωματείο του πλανήτη.

Ρε αφου η κουπα θα παει Μαδριτη γιατι σκοτωνεστε;;;;

Εγώ πιστεύω ότι είναι αδιανόητο να κάνουν μεταγραφές οι υπόλοιπες ομάδες στη διοργάνωση. Τι λες κι εσύ;

Πάνο με το συμπάθειο δηλαδή αλλά σχετικά με τον Γκουαρντιόλα λες κολοσσιαίες μπούρδες. Η φετινή Μπάγερν δεν υστερεί σε τίποτα σε σχέση με την περσινή. Απλά αντί να επιτίθεται ΜΟΝΟ με Ριμπερί, Ρόμπεν παίζει και λίγο από τον άξονα με Κρόος (παικτάρα) κτλ.

Και είναι και εκατό φορές πιο σκυλοβαρετή βέβαια.
Αλλά τεσπα. [B][I]Γούστα είναι αυτά.[/I][/B]

[SPOILER]Πάντα ήθελα να το πω αυτό το τελευταίο! :vibrate:[/SPOILER]

Καλά ναι έχεις δίκιο, τρομερή βαρεμάρα, το καλύτερο θα ήταν να πάρει σέντερ φορ τον γιο του Χρούμπες και να παίζει γιόμα στη γιόμα, όπως και η Δυτική Γερμανία στον τελικό του '86. Ωραίες εποχές, αγνές και για τη φανέλα.

Αλλά ναι, γούστα είναι αυτά ας μη τσακωνόμαστε αδέλφια, ανοίξτε τα αυτιά σας και ΑΠΛΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ (…ποδόσφαιρο, τεσπά -αλλά αυτή η “ενωτική” ατάκα στους μουσικούς καβγάδες πάντα με συγκινούσε).

Αμ εμένα;!
Είδες, στα λόγια μου ήρθες. <3

Στο θέμα μας τώρα για να μη νομίζεις ότι φλώρεψα ξέρω γω.

Καλά, όχι ότι έχω δει Δυτική Γερμανία δεκαετίας ‘80, πόσο μάλλον τον τελικό του ‘86 (αν και αυτό σύντομα θα αλλάξει, καθώς βρήκα και τον κατέβασα ολόκληρο, yay! :vibrate:), αλλά ναι, για να είμαι ειλικρινής, είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι ακόμα κι αυτό το στυλ που μου περιγράφεις θα μ’ έκανε να γουστάρω άπειρα περισσότερο απ’ αυτό το πράγμα που παίζει φέτος :!:

Αν και εγώ δεν είχα πάει τόσο μακριά, αυτό που είχα στο μυαλό μου ήταν - ακριβώς - η Μπάγερν του Χάινκες που έπαιζε μια χαρά μπαλίτσα και ήταν και ομάδα με cojones. Ξέρεις γιατί, έτσι; Γιατί γι’ αυτήν συζητούσαμε!

Αλλά θα μου πεις εσύ έχυνες με τη Μπαρτσελόνα του Γκουαρντιόλα, γιατί να μη σ’ αρέσει η Μπάγερν του Γκουαρντιόλα. Λογικό. :razz: