Όπως θα λέγανε κι οι Ανώριμοι,
“θέλε”.
Ρε, θα μου πει κανείς;
Όπως θα λέγανε κι οι Ανώριμοι,
“θέλε”.
Ρε, θα μου πει κανείς;
Θα έχει νέα κλήρωση
Ωραίος.
Άρα για μένα το ενδιαφέρον για την ώρα είναι η επιστροφή του Ντιντιέ στο σπίτι του.
Οι Τσέλσι, Ρεάλ, Μάντσεστερ, Μπάγερν και Ντόρτμουντ είναι με το 1,5 πόδι στην επόμενη φάση. Απλά όσον αφορά στην τελευταία, παίζει (και κοουτσάρεται) ενίοτε με τέτοια άγνοια κινδύνου που πάντα πρέπει να κρατάμε μια πισινή.
Από κει και πέρα αν έπαιζαν αυτή τη στιγμή Μίλαν - Ατλέτικο, δεν γλίτωναν οι Ιταλοί. Αλλά η φόρμα της Ατλέτικο κάποια στιγμή θα καλμάρει. Αν συμβεί την περίοδο των αγώνων το φαβορί είναι πάντα η βαριά φανέλα.
Παρί - Λεβερκούζεν παίζει να γίνει μάχη. Αρκεί και μόνο το γεγονός ότι η Παρί δυσκολεύτηκε και στα δύο ματς από τον Ολυμπιακό.
Εκεί όμως που μυρίζει “επιτάφιος” είναι το Σίτι - Μπαρτσελόνα. Αν δεν συμβεί κάνα θαύμα που θα κάνει την Μπάρτσα να αποδώσει έστω ανεκτό ποδόσφαιρο (πάντα μιλώντας για υψηλό επίπεδο) τότε Τουρέ και σία είναι έτοιμοι και μαρσάρουν για την υπέρβαση.
Σκέτη θλίψη το δίδυμο Άλβες-Σάντσες από τα δεξιά, ειδικά ο πρώτος μου γυρίζει τ’ άντερα πλέον.
Μεγάλη πρόβλεψη.
Σιτι-Μπαρτσελονα ισσοροπημενο παιχνιδι μεχρι στιγμης χωρις πολλες φασεις.Στο Λεβερκουζεν-Παρι οπως το ειχα προβλεψη κανει πλακα η Παρι.Σε μερικους φιλους μου ελεγα να το παιξουν 0-4 για να δουμε μην βγει και γελαω γιατι με κραζανε οταν τους το ελεγα
Εσύ γιατί δεν το επαιξες? Πλάκα πλάκα με ενα ταλιρακι καθαριζες μια χαρά μεροκάματο
Το επαιξα διπλο.Επαιξα και ασσο την Σιτι αλλα εκει αντι για φαουλ στον Ναβας ο αλλος δινει πεναλτι και αποβολη του Ντεμικελις.Σωστα αποβολη απο την στιγμη που δεν δινει το φαουλ αλλα το μαρκαρισμα ειναι εκτος περιοχης
Το τάκλιν ξεκινά εκτός περιοχής, το μαρκάρισμα και η ανατροπή είναι καθαρά εντός.
Εμενα μου φαινεται οτι γινεται οριακα απ εξω το μαρκαρισμα.0-4 η Παρι κοιτα που βρηκα και το σκορ.χεχεχεχε
Βασικα,σιγα μην απολογηθουμε και για τα χιλιοστα που δε διακρινονται με τιποτα με γυμνο ματι.Εξαλλου,δεν ειδα κανεναν να κοπτεται για το οφσαιντ που δοθηκε στον Σεσκ λιγο αργοτερα και οδηγησε σε γκολ.
Για εμενα η σημερινη εμφανιση ηταν απο τις καλυτερες στη μετα-Γκουαρντιολα εποχη κι αυτο θα το ελεγα ακομα και χωρις την καταρρευση της Σιτυ.Για πρωτη φορα μετα απο παρα πολυ καιρο ειδα την Μπαρτσα να βγαζει τσαμπουκα στο παιχνιδι της και να πηγαινει και σε σκληρα τακλιν για να κοψει το ρυθμο των αντιπαλων.Επισης,επιτελους ειδαμε σταθερη την αμυνα σε μεγαλο ματς,με ολιγη και απο Βαλντες στις στιγμες που χρειαστηκε.
μέσα είναι η ανατροπή. το γκολ που ακυρώνει κανονικό ε? γιατι κάνω και κάτι δουλειές εδω
ρε κουιν. να μην πανηγυρίζουμε για αυτην την εμφάνιση γιατι θα με πονέσει το κεφάλι
Δεν πανηγυριζω για την μπαλα που παιξαμε,χαιρομαι ομως για τον τροπο προσεγγισης του ματς απο τη μερια μας.Και στο κατω κατω,ευκολο διπλα μεσα στο Μαντσεστερ,δε μας χαλασε νομιζω
κλαιν. μέχρι και ο ολυμπιακός θα κάνει
Απο το στομα σου και στου Μιτσελ το αυτι.
1)Να δεις σε ποιο σημειο βρηκε τελικα τον παικτη
2)Η κοκκινη ηταν ουτως ή αλλως,οποτε το γκολ με βαση την εικονα της Σιτυ ηταν θεμα χρονου
3)Αβαβα το ακυρωθεν γκολ?
Για την κοκκινη απο την στιγμη που δεν σφυριξε το φαουλ στον Ναβας που εχει προηγηθει συμφωνω οτι ειναι.Για το ακυρωθεν γκολ δεν ειδα το ριπλει για να σου πω αν ειναι οφσαιντ η οχι
Ναι σκάστε όμως για τη διαιτησία ε
Θα λεγα “κρίμα για τη Σίτι απόψε” αλλά δε νομίζω ότι το αξίζει συνολικά, μόνο 3-4 παίκτες της οι οποίοι πραγματικά είναι to die for που λένε και στο χωριό μου, κατά τ’ άλλα καλά να πάθει, πραγματικά χαζή ομάδα, με χαζό προπονητή και ακόμα πιο χαζούς Άγγλους παίκτες. Οπότε αυτό που μένει είναι, τι άλλο; Εμετός και σκατά στα καταλανικά σιχάματα, που κάθε φορά που τους βλέπω κακοποιούν το ποδόσφαιρο όλο και περισσότερο. Ελπίζω να τους πετύχουμε στους 8, θα ναι μεγάλη μας τιμή να τους πετάξουμε έξω (και) φέτος.
Μιας και σας πιανει σε καθε ματς της μπαρτσα να συζητησετε ΟΛΕΣ τις διαιτητικες αποφασεις του αγωνα (ουτε παοκ-ολυμπιακος να ηταν) παρτε και αυτο http://www.youtube.com/watch?v=rGZkgjjZYws
Queen καταλαβαινω τι λες για την εμφανιση και γω το ιδιο ενιωσα. οτι ναι μεν δε παιχτηκε μεγαλη μπαλα αλλα η ομαδα δεν εδειχνε ετοιμη να καταρρευσει και να φαει 2-3 γκολ. και οταν την προηγουμενη σεζον τρως 2 απο τη μιλαν εκτος και 4 απο τη μπαγερν αυτο ειναι σημαντικη βελτιωση. ακομα πιστευω ομως οτι εχει ελαχιστες πιθανοτητες να το παρει η μπαρτσα