Κι εγώ το ελπίζω, έμαθα ότι ο Μουρίνιο έχει ζητήσει μεταγραφή κανονικό δίπατο πούλμαν γι αυτά τα ματς.
Άσε που αν αποκλειστείτε, θα φταίει ως συνήθως ο παλιοδιαιτητής και ο Πλατινί που σκαρώνει κάθε χρόνο κλάσικο στον τελικό.
Κι εγώ το ελπίζω, έμαθα ότι ο Μουρίνιο έχει ζητήσει μεταγραφή κανονικό δίπατο πούλμαν γι αυτά τα ματς.
Άσε που αν αποκλειστείτε, θα φταίει ως συνήθως ο παλιοδιαιτητής και ο Πλατινί που σκαρώνει κάθε χρόνο κλάσικο στον τελικό.
Χαίρομαι που έχεις μπει στο κλίμα από τώρα
Εφέτο θα γίνει χαμός, θα μιλάμε σωστά, δε θα μείνει ΤΙΠΟΤΑ αναπάντητο :!:
κεν σύνελθε. πάλι καλά που δεν έβαλες εικόνα απο τις χειραψίες στην προθέρμανση!! η ανατροπή μετράει που έγινε.
Κριμσον έχεις άδικο. Η πρώτη επαφή που προκαλεί το πέσιμο του Μέσσι γίνεται εμφανώς έξω από την περιοχή και γι αυτό είναι φάουλ και όχι πέναλτι.
Άσχετα με αυτό η Σίτι πήρε ακριβώς αυτό που άξιζε σήμερα.
Και μετά it’s a fuckin’ disgrace πάλι
Κρίμα για την Σίτυ που προσπάθησε όσο μπορούσε αλλά η νίκη της Μπάρτσα είναι δίκαιη ακόμη και αν ήρθε με τέτοιον τρόπο.
Είναι τρομερά δύσκολο να κρατήσεις τέτοιους παίκτες όταν μόλις ο ένας αμυντικός είναι παγκοσμίου κλάσης και ο άλλοι είναι κατώτερου επιπέδου (ο Κομπανύ βέβαια).
Για το άλλο ματς, το έπαιξα για την ιστορία 1-4 και έπεσα κοντά. Ο Ίμπρα γελάει με τέτοιες ομάδες και κάνει ότι γουστάρει.
Μέχρι να σφίξουν λίγο τα γάλατα και να πάει σπίτι του.
Μαλακία ματς ήταν πάντως το Σίτι-Μπαρτσελόνα, πολλή κουβέντα για το τίποτα γίνεται. Η Σίτι έπαιξε με τη νοοτροπία μικρής ομάδας, που βάζει διπλή ζώνη άμυνας με 9 παίκτες και περιμένει μπας και χτυπήσει τη Μπάρτσα με βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας.
Δεν θα την αδικούσα τη Σίτι αν ήμασταν στο 2012 (όπου μέχρι και τότε η Μπάρτσα έπαιζε πραγματικά καλό ποδόσφαιρο). Τώρα όμως αυτό που έκανε, ειδικά μέσα στο γήπεδό τη, ήταν άσκοπο και πληρώθηκε.
η σιτυ εχει καταπληκτικη ομαδα για να κερδιζει τις στοουκς αυτου του κοσμου. το τσλ ειναι αλλη ιστορια
επισης…που να παει με ντεμικελις μωρε λολ
υπάρχει κάπου αυτό? το μαρκάρισμα μέσα μου φάνηκε. γιατί επαφή έχουν από πριν.
*το οτι έβαλες και την φράση “και γι αυτό είναι φάουλ και όχι πέναλτι” με σκοτώνει
καλά να πάθει η σιτι έτσι οπως έπαιξε
Το ανέφερα μήπως δεν ήξερες τον κανονισμό ότι δεν μετράει που πέφτει αλλά που γίνεται η επαφή.
Τι? Τι πάει να πει “δεν είμαι άσχετος” ? Αυτά συμβαίνουν. Να, ας πούμε ο Στράτος δεν ήξερε.
[SPOILER] :razz: :bleh:[/SPOILER]
*επαφές έχουν συνεχεία οι ποδοσφαιριστές. δεν ειναι μπάσκετ. η ανατροπή λέμε
Το ίδιο λέμε. Το χτύπημα τελος πάντων που προκαλεί την ανατροπή.
Για σήμερα βλέπω χαμηλό σκορ στο Μιλάνο και παρότι ξέρετε πως υποστηρίζω Ροχιμπλάνκος, δεν την ξεγράφω καθόλου τη Μίλαν, γτ όπως είδαμε χτες η φανέλα παίζει [U]πολύ [/U]μεγάλο ρόλο από δω και πέρα.
Ματσαρα θα γινει στο εμιρειτς.Ηδη εχουμε 3 χαμενες ευκαιριες πανω κατω η μπαλα και ενα χαμενο πεναλτι του Οζιλ
Το ματς ωραίο είναι όμως προσπαθώ να αποφασίσω τι είναι χειρότερο, η φωνή του καθυστερημένου που μετέδιδε μέχρι να διακοπεί η σύνδεση ή ο ανυπέρβλητος σχολιασμός του ΒΑΣΙΛΗ του ΤΣΑΡΤΑ από το στούντιο
Ποιος προπονητης αναθετει την εκτελεση στον ΑΛΑΜΠΑ…
Ο Γκουαρντιόλα
Έχω δακρύσει με σχολιασμό Τσιάρτα.
Ωραίο ματς.
Πιο καθυστερημένοι οπαδοί απ’ αυτούς τους Άρσεναλ αυτή τη στιγμή, γίνεται;
Θέλω να δω τη φάτσα τουλάχιστον ενός απ’ αυτούς όταν θα δει τη φάση του πέναλτι σε ριπλέη…
“Ουπς”
Οι γαύροι ασφαλώς.