Μπα, βασικά υπήρξε καραμπόλα και η επίθεση ξεκίνησε ανορθόδοξα αλλά οκ, κλαιν …
Επίσης δε ‘‘γειώσατε’’ κανέναν (lol, ‘‘γειώνω σε φορουμ’’ 30+ ετών, nice) ποτέ ή με μπερδεύεις με άλλον…αλλά φευ, κάτι καλύτερο δε περίμενα, οπότε κλαιν και πάλι…
όπως και να έχει, για τον Μπουφόν -οφτοπικ λίγο, τουλάχιστον για όποιον ενδιαφέρεται να κάνει διάλογο- έχουν υπάρξει μεμονωμένα περιστατικά όπως το σκηνικό το σκηνικό στη Πολωνία το '10(?νομίζω), το ματς με την Ροβερς του ουεφα το '10 επίσης κτλ αλλά το βασικότερο όλων είναι το προφανές ,ότι όταν υπάρχει τέτοια φημολογία επί σειρά ετών, πολύ απλά βγαίνεις δημόσια και το γειώνεις…
εφόσον το αφήνει να συντηρηθεί, ε δίνεις λαβή και πάτημα για οποιαδήποτε εικασια… και εφόσων η εικασία αυτή υπονοεί φασιστική ιδεολογία, σκατά στα μούτρα του .
Επίσης αυτό με το 88 και εμένα μου φάνηκε πολύ τραβηγμένο btw εδώ αγαπάμε μπάντες όπως οι Μότορχεντ που σκάγαν στη σκηνή με τζάκετ ΣΣ, νταξ, λίγο οι θεωρίες συνωμοσίας ξεφεύγουν ώρες ώρες…
αδιασειστα στοιχεία δεν υπάρχουν overall αλλά ενδείξεις σίγουρα…
πολύ καλός τερματοφύλακας ανέκαθεν -χωρίς να ήμουν βέβαια και φαν ποτέ καθώς ήμουν φίλος άλλων τερματοφυλάκων- και ηγετικής μορφή/από τους τελευταίους αν όχι ο τελευταίος-μετά τον τότι- ποδοσφαιριστές μιας άλλης - καλύτερης -εποχής, αλλά απειροελάχιστος άνθρωπος αν ισχύουν τα παραπάνω (τα οποία προσωπικά αντεύχομαι να ισχύουν καθώς δεν μου αρέσει ανθρώπους που τους εκτιμώ πχ ποδοσφαιρικά εδω, να φεύγουν έτσι άπατοι συννειδησιακά + οκ, ένας φασίστας παραπάνω παραμένει ένας φασίστας παραπάνω δλδ πρόβλημα)…και on the bottom line δε βρίσκω, σαν άνθρωπος 30 ετών ειδικά, τον λόγο να προσπαθήσω να βρώ λόγους για να υπερασπιστώ τον οποιοδήποτε αναφορικά με το ποιόν του ούτε ξάδερφός μου είναι, ούτε είμαι και 7 χρονών να μου έλεγε κανείς ‘‘ο τάδε τρώει σκατά’’ και να εκνευριστώ ,jez…
οφτοπικ για μπουφον τέλος
στα του ματς, εκείνη τη στιγμή πρέπει να είχα σηκωθεί για τουαλέτα or something και έχασα το σκηνικό με το ράμος και την αποβολή, το οποίο είδα χτές… σιχαμένος παίκτης, άλλη μια απόδειξη ότι σήμερα δεν υπάρχουν 'Αντρες στη μπάλα όπως κάποτε πχ οι Κην, Βιειρά, Πουγιόρ, Ιέρο, Μαλντίνι και σια, που ήταν σχεδόν απίθανο να καταφύγουν σε τέτοια καραγκιοζιλίκια, όντας και αρχηγοί στις ομάδες τους για να κερδίζουν αποβολές… μαζί με τον καρκίνο τον Πέπε, ότι χειρότερο… καλά του τάπε ο Ρίο αλλά δυστυχώς αυτά τα τσουτσέκια μένουν σήμερα…
αλλά ναι, η κύρια ικανοποίηση για μένα προχτές όπως είπε και ο drenie, ήταν για τον Ζιντάν …παραμένει αξιοπρεπέστατος, συμπαθέστατος και έχει καταφέρει να μετατρέψει τη Ρεάλ ξανά σε Ομάδα, πρώτη φορά νομίζω μετά την μεγάλη Ρεάλ των αρχών του 2000 και να αρχίσει να αφήνει πίσω αυτή την εικόνα του θίασου ακριβοπληρωμένων πιτσιρικάδων που έπαιζε ο καθένας για τον εαυτό του, λίγο λιγότερο από μια δεκαετία σχεδόν τώρα… και όντας για μένα προσωπικά ότι καλύτερο έχω δεί στα γήπεδα τα χρόνια που παρακολουθώ μπάλα μέχρι και σήμερα, χαίρομαι 2 φορές ακόμα να τον βλέπω να κοουτσάρει καλά και να κερδίζει και κούπες ακόμα…