Champions League 2020-21

Χωρις αμφιβολια. Συνεχιστε το πλανο, μας διαβαζει κι ο Τσεφεριν.

Οχι, δεν κανουμε συγκριση λες και ειναι το ιδιο πραγμα.

Κανουνε συγκριση λες και εχουν πολλες ομοιοτητες, το οποιο ειναι κυριολεκτικα αυτο που εγραψα.

Σε σχεση με Νοτια Αμερικη, Ασια, Αφρικη , ο δυτικος κοσμος ειναι ενα και το αυτο, ακομα και στα αθλητικα, παρα τις οποιες μικρες διαφορες.

Επισης, δεν καταστρωνουμε κανενα μελλον. Διαλογο κανουμε για τον χαβαλε.

Συγγνώμη, δεν το κατάλαβα, ξεκάθαρος χαβαλές. Είναι ολοφάνερο ότι δεν υπάρχει ολοκληρωμένο σχέδιο, λείπει η χρηματοδότηση. Και ναι, σωστά, στο ποδοσφαιρικό στερέωμα ο δυτικός κόσμος είναι ένα και το αυτό, τι Σιμίζου Πωςτηλενε, τι Μπαρτσελόνα. Πώς μου διέφυγε αυτό. Μυρωδιάς είμαι, συνεχίστε, σας διαβάζω.

Νταξει εχετε μπλε φεγγαρι διαφοροι εδω μεσα αυτες τις μερες, σας συγχωρω δεν πειραζει, ολοι περναμε απο αυτο το σταδιο. Συγγνωμη που εγω κι ο (νκ)^3 ενοχλουμε την τοσο σοβαρη και ουσιαστικη κουβεντα κατα τα αλλα εδω μεσα.

Παω να καταθεσω τα αποπανω quotes στην UEFA και να γινω ζαμπλουτος και πανδιασημος και να μεινω στην ιστορια ως ο Αναμορφωτης Του Ευρωπαικου Ποδοσφαιρου.

Ασε τα μπλε φεγγαρια στην ακρη, εβρασα μια μπαλα πριν λιγο και παιρνω μυρωδια. Αν θελεις, εισαι προσκεκλημενος μου.

1 Like

Αν λέγαμε για καινοτόμους τρόπους διαφθοράς και πως να ξεπλύνει χρήμα, είμαι σίγουρος οτι θα είχα και πμ

Εντωμεταξύ αυτά που λέμε δεν άπτονται της UEFA, όπως έδειξε ξεκάθαρα το πλάνο της ESL.

Μπορούν να συνεννοηθούν οι ομοσπονδίες της κάθε χώρας μέσω της ΕΕ για να κάνουν στην άκρη οι χαρτογιακάδες της Νυον και να διαχειριστούν το χρήμα οι χαρτογιοκάδες των Βρυξελλών, που σημαίνει δημόσια διαβούλευση.

Αν γίνει αυτό και ανοίξει open call στο Horizon2040, μπορούμε ο καθένας μας να τις στήσουμε και να τις μετρήσουμε τις προτάσεις μας.

Μέχρι τότε εγώ θα λέω την αποψαρα μου και στα παπαρακια μου αν έχω δίκιο ή όχι, για μπαλίτσα λέμε

3 Likes

Δεν στο απαγορευσε κανεις παιχταρα μου. Μπορεις να λες την αποψαρα σου, την οποια ουτε καν εκρινα. Βεβαιως, ελπιζω να μου επιτρεπεις να μπορω να λεω κι εγω τη δικη μου αποψαρα: η συγκριση που εγινε, στη βαση της ειναι μια τεραστια βλακεια. Ευχαριστω για την αδεια :slight_smile:

2 Likes

Σιγα τα αιματα, γεμισαμε μαγκια εδω μεσα τωρα τελευταια.

Η μονη συγκριση που σας αξιζει τελικα ειναι οτι η Αμερικη καλα σας γαμαει την πουτσοευρωπη σας.

Για να μιλαμε και στο ιδιο επιπεδο δηλαδη.

Ναι, βλεπουμε ποσο πολυ ενδιαφερον εχει η κανονικη περιοδος του NBA και ζηλευουμε :stuck_out_tongue:

1 Like

Αν θες να συνεχιστεί η κουβέντα μπορείς να πεις γιατί τη θεωρείς βλακεία και να μη λες απλά τι έχει κάνει η Ουέφα ή όχι, που βοηθάει αυτό? :stuck_out_tongue:

Στα παραπάνω ποστ θα δεις ότι κι εγώ βλακεία τη λέω την ιδέα αλλά εξηγώ τους λόγους. Βέβαια διαφωνώ ότι είναι βλακεία στη βάση, γιατί αυτό που λέει ο Κουίντομ έχει merit, όταν έχεις ενωμένη Ευρώπη το να ενωθεί και το ποδόσφαιρο της με ευρωπαική λίγκα είναι ένα φυσιολογικό βήμα. Εκεί δεν κολλάει η UEFA πουθενά και την έφερες εσύ στην κουβέντα, αλλά όχι λέγοντας τη θέση της αλλά με έναν τόνο ειρωνίας.

Τέλος, δε με απασχολεί αν θα κρίνεις την άποψή μου, αλλά κάν’το ξέρω γω, πες “nnnkkk λες βλακείες γι’αυτό και γι’αυτό”, έχει γίνει αρκετές φορές μεταξύ μας τον τελευταίο καιρό που ενώ συζητάμε πετάς την μπάλα στην εξέδρα, εμένα προσωπικά δε με βοηθάει στην κουβέντα.

Ποιος είναι ο προπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπρο πάππους σας ρε?

3 Likes

χαχαχαχα νταξει εβαλες παρα πολλα προ αν το σκεφτεις, καθε γενια ειναι 25 χρονια πανω κατω, μας πηγες στο 1650 αρα λογικα καποιος Οθωμανος

Q, δυσκολευεσαι να ακουσεις αποψη που δεν σου αρεσει, σωστα; Για το υφος της απαντησης, λεω απλως “good job mate”.

@nnnkkk ειλικρινα δεν καταλαβα καν την απαντηση σου πριν, ειδα οτι εχουμε παρομοια αποψη. Εγραψες μονος σου οτι δεν υπαρχει θεμα συγκρισης μεταξυ των δυο ηπειρων, ουτε καν μεταξυ των αθληματων. Αυτο ειπα κι εγω. Δλδ, τι αλλο να προσθεσω; Συγκριση μηλα με πορτοκαλια = βλακεια για εμενα.

Και για να το κανω πιο νιανια αφου το ζητησες: nnnkkk, δεν λες βλακειες. Βλακεια ειναι η συγκριση μεταξυ ανομοιων πραγματων: δομης μιας αμερικανικης λιγκας τυπου ΝΒΑ + Ευρωπαϊκου ποδοσφαιρου. Αλλη κουλτουρα, αλλα δεδομενα, αλλη λογικη, αλλα θεμελια, αλλο αγωνιστικο structure. Δλδ, συνοπτικα ο,τι εχεις γραψει παραπανω. Καλυτερα τωρα;

Και γραφω τωρα σε διαφορετικο ποστ, για να διαχωριζονται τα νοηματα:

Επειδη η μπαλοσουπα απο χθες ακομη βραζει και βγαζει μυρωδιες, δειτε λιγο ποιοι ειναι οι ιδιοκτητες που “εμειναν” σε μια Ευρωπαϊκη Σουπερ Λιγκα, η οποια δεν ειχε αρχη και τελος παρα μονο ανακοινωθηκε ενα βραδυ Κυριακης με λογια του αερα: οι τρεις της Ισπανιας που μπορουν να κινουν νηματα και οι τρεις της Ιταλιας που εχουν δικο τους το ποδοσφαιρο της χωρας.

Τωρα δειτε ποιοι ειναι οι δυο ιδιοκτητες αγγλικων ομαδων που λακισαν πρωτοι: οι εμιρηδες που αποτελουν συγκοινωνουντα δοχεια με την Παρι Σεν Ζερμεν, η οποια ειπε οχι (υποτιθεται, δεν το ξερουμε) στην νεα λιγκα και ο Ρομαν Αμπραμοβιτς. Ο ανθρωπος που ο Πουτιν με το ετσι θελω εχρισε κυβερνητη μιας περιοχης ελεγχομενης απο τον… Πουτιν. Περιοχης οπου ο Πουτιν εχει επιχειρηματικα συμφεροντα και ο Αμπραμοβιτς εγινε εν μια νυχτι δισεκατομμυριουχος απλως επειδη ηταν στα σωστα κυκλωματα.

Και αυτος ο Αμπραμοβιτς τολμησε να μπει σε μια κλειστη λιγκα, κοντρα στο Τσ. Λ., στο οποιο η Gazprom -εμμεση σχεση με τα συμφεροντα του Πουτιν- πληρωνει 1 δις για να σπονσοραρει τη διοργανωση του. Ποιοι εμειναν (για λιγες ωρες ακομη); Οι τεσσερις ομαδες με αμερικανους ιδιοκτητες, οι οποιοι νομιζαν οτι μπορουν να κινησουν την αγγλικη/ευρωπαϊκη αγορα με ορους ΗΠΑ, ΝΒΑ, MLS, NHL, NFL κλπ.

Καλά πήγε αυτό. Την πήδηξαν την πουτσοευρωπη μας :rofl: Βαριέμαι να γράφω άλλα, κερνάω μπαλόσουπα.

Σόρι που στο χαλάω, αλλά όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την μπάλα :stuck_out_tongue:

Αυτό είναι αναληθές, αρχικά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Το ότι δεν προχώρησαν τώρα δε σημαίνει ότι βγήκαν απ’ότι έχουν συμφωνήσει. Και αν μου πεις ότι βγάλαν ανακοίνωση, θα σου πω ότι και την ESL με ανακοίνωση την ανακοινώσαν, δεν έχει δει κανείς τι έχει υπογραφεί.

Επίσης ο τρόπος γραφής σου δείχνει σα να έμειναν μόνο οι Αμερικανοί, ενώ έχουν μείνει οι 3 Ισπανικές, οι 3 Ιταλικές και οι Αμερικανοί. Το αναφέρεις στην αρχή, αλλά περνάει στο ντούκου το " οι τρεις της Ισπανιας που μπορουν να κινουν νηματα" λες και είναι κάτι αμελητέο, ντάξει μωρέ κινούν τα νήματα αλλά δεν είναι και τόσο σημαντικές, ενώ για τους Ιταλούς δε βγάζει καν νόημα το " οι τρεις της Ιταλιας που εχουν δικο τους το ποδοσφαιρο της χωρας".

Τέλος, οι Αμερικανοί την πηδάνε τον Ευρώπη συνεχώς, όπως και όλο τον υπόλοιπο κόσμο ξέρω γω, δεν είναι σημείο διαφωνίας αυτό. :stuck_out_tongue:

1 Like

Ουφ, παμε παλι:

• Εγραψα απο το πρωτο πρωι (μετα την ανακοινωση) οτι μια ανακοινωση δεν ειναι “συσταση λιγκας”.
  • Εγραψα στο ιδιο ποστ οτι δεν θα εκπλαγω με κολοτουμπες εκατερωθεν (που εγιναν την ιδια μερα, δεν το περιμενα τοσο συντομο).
  • Εγραψα οτι λεμε τα ιδια πραγματα και ξαναλεμε τωρα τα ιδια πραγματα. Φυσικα, ουτε εγω θεωρω οτι εγινε ποτε καμια νεα λιγκα. Με τα λογια φτιαχνω κι εγω ουρανοξυστη. Οπως εσεις φτιαξατε τη νεα δομη του Τσαμπιονς Λιγκ.
  • Αν ο τροπος γραφης μου παρεξηγηθηκε, λαθος μου. Οι τρεις ισπανοι και οι τρεις ιταλοι εχουν τη δυνατοτητα να κανουν ο,τι θελουν επειδη εχουν το πανω χερι στις χωρες τους. Στην Αγγλια ειναι διαφορετικο.
  • Οι αμερικανοι δεν εμειναν, εφυγαν απο το νεο σχημα. Νομιζαν οτι θα περασει their american way, ενω ο ρωσος εφαγε το “ξυλο” του απο εκει που επρεπε, οι εμιρηδες ειδαν τα δυσκολα και λακισαν, με αποτελεσμα να μεινουν (για λιγο ακομη) οι αμερικανοι. Μεχρι που εφυγαν. Οταν καταλαβαν οτι ο μεσος οπαδος στην Αγγλια δεν ειναι ιδιος με των ΗΠΑ.

Λιγο πιο κατανοητα τωρα;

Εδώ είναι η ουσία. Ήταν μια ανακοίνωση ή έχει υπογραφεί κάτι?

Ναι αλλά δε θα σου έλεγα ποτέ ότι η SNC-Lavalin πουλάει όπλα στους Σαουδάραβες και γι’αυτό δεν έχουν νόημα αυτά που λες :stuck_out_tongue:

Εκπληκτικα παρερμηνευση ολων οσων εγραψα, τα οποια ειχαν αρκετα μεγαλυτερο nuance απο την ισοπεδωτικη απλοποιηση και αναγωγη την οποια εκανες, οποτε θα περιοριστω στο να βγαλω καθρεφτακι και να πω οτι ολα μα ολα οσα γραφεις σε αυτο το ποστ ειναι βλακειες, αφου δεν καταλαβες καν τι διαβασες μαλλον.

Κανενας δεν εκανε συγκριση μεταξυ του ΝΒΑ και του Ευρωπαικου ποδοσφαιρου. Καναμε μια κουβεντα συμφωνα με την οποια εγω απλα υποστηριζα το επιχειρημα πως καποια στιγμη στο μελλον το ποδοσφαιρο στην Ευρωπη μπορει να ενοποιηθει σε αρκετα μεγαλυτερο βαθμο απο οτι ειναι τωρα. Η αναφορα σε αμερικανικα αθληματα και στην δομη αυτων, δεν σημαινει οτι προτεινω να κανουμε τα παντα οπως το ΝΒΑ. Αλλα κι εκει διαβασες μαλλον οτι ηθελες.

Αν διαφωνεις με αυτο, καλα κανεις, δεν εχω κανενα προβλημα με την αντιθετη αποψη οταν προβαλλεται με επιχειρηματα, και δεν ξερω γιατι με κατηγορησες με κατι τετοιο. Μπορεις να εχεις οποια αποψαρα θελεις. Απλα οταν ισοπεδωνεις εναν διαλογο μεταξυ δυο αλλων χρηστων, που σιγα μη σε ρωτησουμε κιολας για το τι πρεπει ή δεν πρεπει να συζηταμε εδω μεσα, λεγοντας πως απλα “λετε βλακειες” ή εστω λεγοντας σε μενα οτι λεω βλακειες, ε δε θα πρεπε να εχεις παραπονο που σε ειρωνευτηκα για το υφακι σου.

Εντωμεταξυ δεν ειπα πουθενα οτι το Ευρωπαικο ποδοσφαιρο πρεπει να υιοθετησει το αγωνιστικο structure, την λογικη, τα θεμελια ή την κουλτουρα του ΝΒΑ, αλλα τα strawman σε καθε ηλιθιοτητα που γραφεις (σορρυ, απλα απευθυνομαι με τον ιδιο τροπο , μου εδωσες το δικαιωμα φανταζομαι) ειναι δυστυχως ατελειωτα.

Γενικα δεν ξερω αν ειχες μια κακη μερα χθες ή σημερα, μπορεις να φας μια χαλαροπιτα και να πιεις μια ηρεμιτα πριν ερθεις να μας πεις οτι λεμε βλακειες την επομενη φορα. Αρχιδια ειναι και πρηζονται.

ΥΓ. Και για να μην ξεχναμε, μεχρι να ηρεμησεις τουλαχιστον, καλα σου γαμαει η Αμερικη σε ολα τα αθληματα

Χαχαχα καλα :smiley: Γενικα πολλα δεν ξερεις, αλλα νομιζεις οτι ξερεις πολλα. Η μερα μου ηταν αληθεια υπεροχη, ευχαριστω για το ενδιαφερον. Η προταση για τη μπαλοσουπα ισχυει, ελα να παρεις μυρωδια.

Οκ προσπερναμε τον καθηγητη και περναμε σε ενα πολυ καλογραμμενο αρθρο, σχεδον σαν μυθιστορημα, που περιγραφει ολο το ιστορικο των τελευταιων ημερων γυρω απο το ευρωπαικο ποδοσφαιρο:

Προτεινω να το διαβασετε αν εχετε 5-10 λεπτα χρονο, περασα πολυ καλα τρωγοντας αμερικανικη πιτσα διαβαζοντας το

1 Like

Τι 5-10 λεπτά ρε αλήτη, 22-28 λεπτά βγάζει το reader view, άσε ρε πονηρέ, ακούσαμε Ζοσιμάρ και μας μεταλαμπάδευσε τα πάντα.

1 Like